ne de guzel olmus senin icin. Allah daim etsin. Biliyor musun. Arkadaslik illa fiziken olmuyor. Benim senelerdir yuzunu bile gormeden surdurdugum o kadar arkadasligim var ki. Bazi zamanlar ayni sofrada yemek yedigim kisilerden daha yakin belki de... gönül bagi cok onemli gerçekten. O yuzden tek arkadasin olduğunu dusunme. Hayati oldugu gibi kabul et bak sana neler getirecek. Her seyin duasini et. Bir sekilde hem de en guzel sekilde hallolur emin ol.. ben mesela bu sene guzel ve hayirli ve icime cok ama cok sinen bir ev istiyorum. Kenarda param da yok. Bakalim :)
himmmm... dans pistinden inmen gerek
neyi farkli yaptigini anlamadim. Odul ceza tesvik olmadan.. ic disiplin kazandirmayi acar misin biraz. Tabi gozunu actiysan :)
ay kiyamam sana ya.. keske peruk alsaydin o donem. Biraz rahat ederdin. Benim sacimi da katli kesecekler diye merdiven gibi yapmisti. Arka uat kısmı kut dumduz bir alt kismi uzun.. kattan anladigi buymus.
dovers gorursun. Sen degil miydin gunlerdir sizim sizim sizlanan suzum suzum suzulen. Odevi bile yapmamissin.
Uyku emekti. Uyku gunlerin kiymetini bilmekti. Uyku sevebilmek ve dinlenebilmekti.
Sonra oyle seyler oldu ki. Uyuyamaz oldu İnsan. Goz kapaklari agirlassa da uyuyamaz. Cunku daha cok severdi uyanik kalinca gordugunu. Daha cok sevilirdi. Etinden et canından candi gözünü kirpmadigi. Bir çiçek gibi bakip acacak. Iste o gunden sonra gozunu kapatsa huzurdu acsa huzurdu..
1. Odevin..
Bugün çok mutluyum çünkü .....
Bugün cok saglikliyim çünkü...
Bugün cok sansliyim çünkü ......
Bugün cok zenginim çünkü ......
Bugün cok sevgi doluyum çünkü .........
2. Odevin
5 lt lik bir damacan varsa onu, yoksa 1.5 lt lik su sisesini o da yoksa bir kavanozu.... alip, artik kumas parcalari, artik ipler, kagitlara cizdigin renkli ciceklerle yapistirip susluyorsun... ve bu senin #kelime kavanozun# oluyor. Bundan sonra her gun ona, senin icin anlam ifade eden bir kelime ve kisa bir sey yazip atiyorsun. Mesela benim icin
#dostluk : yüzünü gormeden sevebilmek bir insani
Yazip atiyorum kavanoza...
al birini vur otekine :))) gestaponun geri donmeso lazim. Islikla çağırayim icimdeki kadini..