- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Biraz ama geçticanin mi sikkin biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz ama geçticanin mi sikkin biraz
ben15.00 maratonuna kimler var?
Ben15.00 maratonuna kimler var?
Benim kızım da bir sene gitmişti. Çok faydalı oldu. Bir sene de normal anaokuluna verdimYok canım daha dört buçuk yasında kuran öğreten bi kreşe gidiyor
Canım burada çok güzel onbeş günde bir evin bir bölümü yapılıyor aslında zor değilbahar temizliğine başlanıdınız mı ? maddelerınız var mı bende ilk defa yapıcam buyuk temızlık nerdeyse çok korkuyorum![]()
bende öyle yapmayı düşünüyorum ama benim kız ikinci dönem gitti ,eğer giderse belki yaz kursunada yollarımBenim kızım da bir sene gitmişti. Çok faydalı oldu. Bir sene de normal anaokuluna verdim
Günaydınlar. Benimle pazar maratonu yapmak isteyen var mı![]()
Google'a bakıyorum bişey bulamıyorum, benden başka bu sorunu yaşayan olmadı mı acaba?Selam kızlar
Size birşey sorucam
Fırınlı ocağımın dışı(kapağın üst kısmı, düğmelerini olduğu yer) fırının sıcağından yandı ve sarardı, epeydir böyle ne yapsam gitmiyor, Allah rızası için bir fikri olan söylesin, baktıkça sinirlerim bozuluyor, sanki pis gibi iğrenç bir görüntü
Not:fırınlı ocağın beyaz
benimde öyle oldu canım acaba şu herşeyi boyuyorlar ya o boyadan alıp boyasanGoogle'a bakıyorum bişey bulamıyorum, benden başka bu sorunu yaşayan olmadı mı acaba?
Selam kızlar
Size birşey sorucam
Fırınlı ocağımın dışı(kapağın üst kısmı, düğmelerini olduğu yer) fırının sıcağından yandı ve sarardı, epeydir böyle ne yapsam gitmiyor, Allah rızası için bir fikri olan söylesin, baktıkça sinirlerim bozuluyor, sanki pis gibi iğrenç bir görüntü
Not:fırınlı ocağın beyaz
Canım cif çamaşır suyu kullanıyorum zaten en fazla 1-2 ton rengi açılıyor o kadar, servisine sormaktan başka çarem yok sanırımBoyası yandı sanırım. Yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Benim eski fırınımın alt kısmı öyle sarı-kahverengi gibi olmuştu ama zaten eski idarelik diye önemsememiştim(annemin fırınıydı). Ciflesen falan rengi bir miktar açılabilir ama beyaz olmaz yine de. Ancak onu kapatacak bir şey bulman lazım ama o da düğmeli kısımda olduğu için biraz zor ve kapatmak için kullandığın materyal de yine sararacaktır büyük ihtimalle![]()