• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba zambak saatlerdır gıdıp gelıyorum bana saatler gelıyorda hala tatlının borcamı ortada sımdı salebım bıtsın gene gıtcem zambak. Sızde durum nedır
Ben de tv+çay keyfi yapıyorum gerçi keyif de denmez buna ama, çünkü hastayım işlerimi mecburen yapmaya çalışıyorum, kalkabilirim yerimden bulaşıkların yıkamak bulaşık makinesi boşaltmak bir de çamaşır katlamak istiyorum ama halim yok ateşim de var, işte ben de durumlar böyle

Ben de tv+çay keyfi yapıyorum gerçi keyif de denmez buna ama, çünkü hastayım işlerimi mecburen yapmaya çalışıyorum, kalkabilirim yerimden bulaşıkların yıkamak bulaşık makinesi boşaltmak bir de çamaşır katlamak istiyorum ama halim yok ateşim de var, işte ben de durumlar böyle
Gecmıs olsun arkadasım. Uzuldum.

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün rızkı bol geleceği aydınlık olsun. İsmini merak ettim. (Suyu ne yapayım).

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah miniği :)

:KK70::KK70::KK70:

ben değişmedim ya hu hep aynıydım da siz bakışınızı değiştirdiniz bence ondan...

benim eskiden olduğumu sandığı karakterdeki kızdan bahsetmiş. itici, katı olduğumu düşündüğü için o kız diye bana söylemiş. konu kapansa da açıklama getireyim de öyle kapansın.

bende vardı ama okuyana kadar doğum yapmış şükür.

hedef 5 madde yaz. akşam hepsini yaptın mı diye biz de seni sıkıştıralım..

ikon kullanmak çok zor oluyordu ya. şimdi işime yarayan bir kaçını ezberledim de kurtardım :KK70: :) :KK66: :eek: :KK42: :KK60: :KK68: :KK48: :KK51: :KK53:

katı kalsaydım keşke. perdelerimi kaldırdım kediyi gördünüz ondan o listeler dolmuyorrrrrrrrrrrrrrr

aman bunlar yeterli zaten canım. bal döküp yalasan bile çocuklar tekrar bal döküyorlar zaten. ilave olarak zeytinyağı toz seker un... halıların altında kurumuş hamur parçaları... hayat böyle gzel ve kabul edilebilir

kim dedi odak noktası yok diye. var tabili. sadece benim aklımda yok. bir tane bul da gün bitmeden düzenleyeyim...
sağolun kızlar çok şükür doğdu bebişin ismi berke tuna koyulacaktu en son ,bi eltim doğurdu bu akşam da küçük kaynıma kız istedik çok yoğun bi gündü bittim resmen

Merhabalar arkadaslar

Erken yatarım erken kalkarımm
Bir yumurtayı sütle çırparım:)

Nasılsınız Külkedileri? Ne güzel bir isim bulmuş centik.

Bugun de mı 5 madde belirleyeceğiz.
Oyleyse benım dunku bakıyem devrettı.
Wc ve banyo hijyeni
Mercimek köfte yap
Mantı yap
Çocugun odasının tozunu al
1 saat eliptikle spor yap.

İste bunlar olsun.
Hasta olanlara şifalar
Bebegı olanlara uzun ömürler
Bekarlara koca
Evlilere huzur diliyorum :)

Karatay diyetçisi ben, verdiğim kiloları yavaş yavaş geri alıyorum.

Bir tatlı/çikolata yiyorum ki sormayın... Gizli gizli yiyorum bi de. :KK43: :silah::olamaz::KK23::sinirli::KK11::duduk::kızgın:

Tekrar aynı disipline girebilmem için ne gerekiyor acaba, ya da geçen sefer ne olmuştu da Karatay'a tam uydum.
kimden gizli yiyorsun peki?

ben bu kitabı eşimde uyguladım. hemen iniverdim dans pistinden. dans devam etmeyince afallıyorlar ilk başta :)) KIZIM zaten çok uyumlu ve akıllı maşallah. onda yanlış taktik uygulasam da doğru sonuç veriyor :KK70::KK70::KK70:

bugünki dozumu almadım ben ama....

ay kuzum ne güzel yazmışsın. sen bu ay aramıza katılacak mısın? katılmayacaksan odak noktası için eğer listede yer almayacaksan sana özel bir görev var aklımda. onu vereceğim sana...

leyla navaroyu da ben söylemiştim canım :KK70: beni duyuyor musun.. belki o da söylemiştir pek hatırlamıyorum. ne kahveciler geldi geçti topikten :))

şaka yapmıştım. sana bir çok kişi aynı soruyu soruyor sen de ısrarla ve sabırla cevap verşyorsun ya. o bakımdan.

sen çok kıymetlisin!

online görünüyorsun. gel bir kahve içelim :)

SEN. sana yetecek her şeye sahipsin.. bugün bunu söyle...

acaba altındaki beyaz yerlerin boyasını da yakıp sarartsan nasıl durur merak ettim...

sadece sabahları mı geç anlıyorsun?!!!

temizlik daire gibidir. yaşam da öyle. tekerrür eder sık sık. çok takılma. başa döneceğiz. temizleyeceğiz. gene temizleyeceğiz.

kusura bakmamazlık olur mu hi. buble bir ara bana 1 aylık mart listesi yapar mısın günlük ödev. bana özel mesajla at. ben ilk mesaja yükleyeceğim mart ayı günlük ödevler diye. bu sefer çok azimliyim. listede ki herkese en az 30 da 25 yaptırcam

bir gecede bitirdiğine inanamıyorum

maraton çok keyiflidir. ben buldum :KK70::KK70::KK70::KK70: aynı anda kalkıyorsun süre veriyorsun mesala 2-3 arası. başla diyorsun ve o sürede yaptıklarını yazıyorsun. hani bir elimden tutan olsa kalkarız diyoruz ya cogu zaman. bu topikte elimizden tutuyoruz birbirimizin.

kaç kere süpürüldü hem de...

onun ki koridor değilmiş ki..

biz oraya HAYAT derdik

ay gül gül öldüm. iyiki hesaplamışsın. yoksa maazallah..... youtube daki videolar gibi olurdu. sonunda adam gidiyor da düşüyor ya bir yerlere

bilmem ki. kabul etsem mi ki.. biraz düşünmem lazaım.....

ilk gece zor olur derler :KK70:
özel görev nedir?

hastasin atesin de var. hala camasir bulasik diyorsun. dinlenmen lazim oysa. dinlen canim yaa

Ben de zayıflama çabasındayım:spor:

Arkadasım bırlıkte zayıflayalımm :)
herkes bir şekilde başlamış.
spor konusunda birbirimizi takipte olalım.
chentiq chentiq kulaklarımı çınlatacak.:)
ama ben kendim saldım seni takip edemedim haliyle.
geçmiş olsun cnaım.

sağolun kızlar çok şükür doğdu bebişin ismi berke tuna koyulacaktu en son ,bi eltim doğurdu bu akşam da küçük kaynıma kız istedik çok yoğun bi gündü bittim resmen
maaşALLAH her iş hallolmuş abir günde.
Allah hepsini hayırlı etsin.
Merhabalar arkadaslar

Wc ve banyo hijyeni
Mercimek köfte yap
Mantı yap

İste bunlar olsun.
Hasta olanlara şifalar
Bekarlara koca

çocukken öğrenince uykumda bile sayıkladığım şarkı.:)

kendime düstur edinmişim o günden galiba hep erken yatarım.:super:
herkesten... Özellikle karatay diyeti yaptığımı bilenlerden. :KK43:
onlar kilo verirken sen neden şişmeyi tercih ediyorsun.:silah:

Gunaydin kizlar. Bugun ne guzel siz acmissiniz kepenkleri...

Dusundumde houston ben wcleri temızlemeyeyımsende spor yapma
Ben 12 de gelince yapmadim apollo. Sen ne yaptin?

ayyy en güçsüzü beniiimmm...
deme oyle ya.. hallederiz

beni nisana kadar beklemeyin. memleketteyim. nisanda gorusuruz. burayi hergun okuyorum ama o ayri. bazen bisey yazmiyonuz. biz ne okucaz alla alla.
yaz sen de alla alla.. sanki biz hep is guc yaziyoruz...

Akşam girmek adetin değil ama bir ce diyeyim.:))

Öğlen banyo yıkamış,bornozları asıvermiştim.

Akşam da evi süpürüp sildim.

Yeni aldığım derz temizleyici aşkına hadi orası ,burayı da deneyeyim derken mutfak ve antre derslerini fırçalamış,silmiş oldum.

Yarın misafirin olacağı haberiyle en yakın marketlere alış verişe yarı uykulu oğlumun kolunda gidip geldim.

S.O.S deyip yatıyorum.

Size hayırlı geceler.

E Elispo tuttum seni sporda azimlisin.

Ben de bu hafta düzene koydum.

Katılan olursa ölçü,kilo alıp yarılalım kendimizce .

Geçen yıl ki ölçü ve kilomu not ettiğim kağıdı dün gördüm ne haldeyim dedim.:)
sporda tuttun demek.. himmm.. yakinda birakirsin :)

Merhabalar arkadaslar

Wc ve banyo hijyeni
Mercimek köfte yap
Mantı yap

İste bunlar olsun.
Hasta olanlara şifalar
Bekarlara koca
bebek isteyenlere de bebek dileyip amin der duani tamamlarim. Erken kalkmanin sirrini anlatirmisin. 50 gundur debeleniyorum hala istegime ulasamadim...

özel görev nedir?
yazamasan da her gun gunasiri okudugunu biliyorum. Gecen cumle duzelttiginde farkettim. Ne guzel 3 u de seninle uyumak istiyoru yorgunluk degil mutluluk demistin.

Kulkedilerinin bundan mutevellit, canlarini sıkan bir sey oldugunda bunu renkli yazmalaruni isteyecegim.

Yani sikayet, sekva halleri icin tetikte olsunlar. Gunluk bir suru sey konusuyoruz bazilari olumsuz oluyor ama fark8nda bile degiliz sikayetlerimizin. Ve bu renkli yazilarin senin tarafindan revize edilmesini isteyecegim gozune carptikca.

Ayni @IrResistibLe_ in yazmayi unuttugu kelime kavanozu gibi

Misal,

Bugun icin bir olumsuzluk dusuneyim...

Sabah tartiya coktim 65.8 kiloyun. 72 ile doguma gitmistim dusunun :D :D bir moralim bozuk !!! Bir bozuk ki sormayin a dostlar.. :D

Ama spor konusunda destek vulacagim kisiler var...

Aklima bu geldi idare ediver :))

Gunaydin kizlar. Bugun ne guzel siz acmissiniz kepenkleri...

Ben 12 de gelince yapmadim apollo. Sen ne yaptin?

deme oyle ya.. hallederiz

yaz sen de alla alla.. sanki biz hep is guc yaziyoruz...

sporda tuttun demek.. himmm.. yakinda birakirsin :)

bebek isteyenlere de bebek dileyip amin der duani tamamlarim. Erken kalkmanin sirrini anlatirmisin. 50 gundur debeleniyorum hala istegime ulasamadim...

yazamasan da her gun gunasiri okudugunu biliyorum. Gecen cumle duzelttiginde farkettim. Ne guzel 3 u de seninle uyumak istiyoru yorgunluk degil mutluluk demistin.

Kulkedilerinin bundan mutevellit, canlarini sıkan bir sey oldugunda bunu renkli yazmalaruni isteyecegim.

Yani sikayet, sekva halleri icin tetikte olsunlar. Gunluk bir suru sey konusuyoruz bazilari olumsuz oluyor ama fark8nda bile degiliz sikayetlerimizin. Ve bu renkli yazilarin senin tarafindan revize edilmesini isteyecegim gozune carptikca.

Ayni IrResistibLe_ IrResistibLe_ in yazmayi unuttugu kelime kavanozu gibi

Misal,

Bugun icin bir olumsuzluk dusuneyim...

Sabah tartiya coktim 65.8 kiloyun. 72 ile doguma gitmistim dusunun :KK70: :KK70: bir moralim bozuk !!! Bir bozuk ki sormayin a dostlar.. :KK70:

Ama spor konusunda destek vulacagim kisiler var...

Aklima bu geldi idare ediver :))
her gün bir bahane bulup yan yattı çamura battı derse bırakırım tabi.:))

Gecmis olsun. Oldurmeyecek kadar yap cnm..
İş mi yapayım?
Dün kemiklerime kadar sızlıyordu, ateşim vardı, grip, boğaz ağrısı, öksürük
Bugün ateşim yok düne göre daha iyiyim sanki, yapmak zorundayım zorla da olsa
yapmalıyım:hasta::işsiz:

Houston, apollo ne kız? :KK48:
Ne şifreli şifreli konuşuyonuz:KK45:
Ben yeni uydu centiğin adım apollo. :)
Houston bugun spor yapmazsan -10 puan veriyorum -50 puanda bir chesecake yiyeceksin

Ödül gibi görünen bu sistemle amacım kendin için iyi olanı seçmen konusunda bilinçaltına yaşantı tecrübesi kazandırmak. Chese kake yemek ödül değil cezadır kayıtlara gecsın :)
Bugun spor adına merdıven mı cıkarsınız , 15 dakıka dans mı edersiniz , 30 mekikle günlük işlerine ara öı verirsiniz yoksa daha eglenceli yaratıcı fikirleriniz mi olur bilemem ama - 10 geliyor haaa.

Ben bugun 3 e dogru evde olucam bırıcıl ogluma mercımek kofte hazırlayım tuvalet banyo hıjyen yapıcam ve spora cıkıcamm
Herkese bol enerjılı guzel bir gun dilerim

İş mi yapayım?
Dün kemiklerime kadar sızlıyordu, ateşim vardı, grip, boğaz ağrısı, öksürük
Bugün ateşim yok düne göre daha iyiyim sanki, yapmak zorundayım zorla da olsa
yapmalıyım:hasta::işsiz:

Zambak sökük vardır belki dikilcek; camasır vardır belki katlanacak ;

Yazık ama cok dahastaysan sana hersey eziyet olur

Back
X