• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zambak sökük vardır belki dikilcek; camasır vardır belki katlanacak ;

Yazık ama cok dahastaysan sana hersey eziyet olur
Bakma böyle çok iş düşünüyormuş gibi konuştuğuma
Topiğin tembellerindenim ben:KK70:

her gün bir bahane bulup yan yattı çamura battı derse bırakırım tabi.:))
aaa ama bahanelerim son derece gercekciysi. Sen bana kibarcik yaklastin. Eli sopali gelmedin ki.

İş mi yapayım?
Dün kemiklerime kadar sızlıyordu, ateşim vardı, grip, boğaz ağrısı, öksürük
Bugün ateşim yok düne göre daha iyiyim sanki, yapmak zorundayım zorla da olsa
yapmalıyım:hasta::işsiz:
zorlanmayaacahin kadar. Mesela yere bisi dokulunce sil kalmasi orada. Yada lavabo kirliyse bir cif dok. Oldurmeyecek yasamana yetecek kadar yap demek istiyorum. Bu kadar kotuysen tani onu da yapma

Houston, apollo ne kız? :KK48:
Ne şifreli şifreli konuşuyonuz:KK45:
baktim elispo houston ses ver falan diyor ben de apollo demeye basladim. Oyle geyik var. Belki duymussubdur. Houston cvp ver diye. May day may day yada s.o.s deriz ya onun gibi .. apollo da dedigi gibi uydu..

Ben yeni uydu centiğin adım apollo. :)
Houston bugun spor yapmazsan -10 puan veriyorum -50 puanda bir chesecake yiyeceksin

Ödül gibi görünen bu sistemle amacım kendin için iyi olanı seçmen konusunda bilinçaltına yaşantı tecrübesi kazandırmak. Chese kake yemek ödül değil cezadır kayıtlara gecsın :)
Bugun spor adına merdıven mı cıkarsınız , 15 dakıka dans mı edersiniz , 30 mekikle günlük işlerine ara öı verirsiniz yoksa daha eglenceli yaratıcı fikirleriniz mi olur bilemem ama - 10 geliyor haaa.

Ben bugun 3 e dogru evde olucam bırıcıl ogluma mercımek kofte hazırlayım tuvalet banyo hıjyen yapıcam ve spora cıkıcamm
Herkese bol enerjılı guzel bir gun dilerim
houston yazarken hüstın demiyorsun da neden chentiq derken centiğ diyorsun acaba :D :))

Neyse sevgil8 apollocugum sostemi anlayamadim.
Yani benim ciskek haha ada bak cısssss kek. Acaba cıs demek buradan mi geliyir.

Neyse. Cheesecake yemem icin 5 gun ustuste spor yapmamam m8 gerekiyir? Yoksa yapmadigim her gun eksi 10 alip, 50 ye ulastiginda ceza olarak mi yiyecegim.

Peki yaptigimda artim olacak m8.. iste simdi hakkaten cok heyecanli olmaya basladi. Kendim8 birakiyorum sanaa.... sistemi acikla uyayim

aaa ama bahanelerim son derece gercekciysi. Sen bana kibarcik yaklastin. Eli sopali gelmedin ki.

zorlanmayaacahin kadar. Mesela yere bisi dokulunce sil kalmasi orada. Yada lavabo kirliyse bir cif dok. Oldurmeyecek yasamana yetecek kadar yap demek istiyorum. Bu kadar kotuysen tani onu da yapma

baktim elispo houston ses ver falan diyor ben de apollo demeye basladim. Oyle geyik var. Belki duymussubdur. Houston cvp ver diye. May day may day yada s.o.s deriz ya onun gibi .. apollo da dedigi gibi uydu..

houston yazarken hüstın demiyorsun da neden chentiq derken centiğ diyorsun acaba :KK70: :))

Neyse. Cheesecake yemem icin 5 gun ustuste spor yapmamam m8 gerekiyir? Yoksa yapmadigim her gun eksi 10 alip, 50 ye ulastiginda ceza olarak mi yiyecegim.

Peki yaptigimda artim olacak m8.. iste simdi hakkaten cok heyecanli olmaya basladi. Kendim8 birakiyorum sanaa.... sistemi acikla uyayim
Houston ve centik le benim celıskımı sondajladınn. Kültür karmasıgıyım :)
Sistem şu bugun yapmazsan - 10 hergün bir eksi on yada artı onun var spor yaparsan eger. +50 de cnm ödülünü tartıda yada sıkılaşan karnında görürsün. Ama -50 ler kabus a döncek bir çiskek 40 dakıka sporla bılr yakamayacagım kadar kalorı aldırır sana ve şişmanlayacaksınn. Hangi akıllı kadın -50 olmak isterki.

Şişman koca popolu koca göbek ile güçlü bir kadın olunamaz onlar asi yada femınıst olurlar unutma

houston yazarken hüstın demiyorsun da neden chentiq derken centiğ diyorsun acaba :KK70: :))

misafir,zamna vs diyince imkanın yok,olsa yaparsın diye düşündüm.

ben de saldım kaç zamandır bu hafta başlayabildim nihayet.

akşam da iş güç,sabah spor biri beni mi dövdü her yanım ağrıyor.
dik oturamıyorum koltukda.:KK12:

Çok sevgili grup arkadaşlarım, çok sevgili dediğime bakmayın! Ne tembel çıktınız siz ya, ayrilicam sizin gruptan bu gidişle :duduk:hiç ödev yapmıyorsunuz bu ne ya hu:KK11:
Tabi diğer gruplar içinde geçerli. Amma tembelsiniz :işsiz:

@yesilkubbe
P pinartn
@NAVLEE
@buble

Bir zahmet dünün ödevi buzdolabı dışı silmek ve bugünün ödevi altı üstü bir çekmece ya sa dolap içi düzenlemeyi yapın canım aaaa:sinirli:

@NAZ__24 çok afedersin sen nerdesin canım girdin gruba yoksun, sen ki tozu dumana katardın, hiç yakışmıyor :olamaz:
Nego Nego kardeşim 18 martta evleniyor. Kaç gündür evi yerleştiriyoruz. O yüzden çok bakamadım. Bugün telafi edeceğim.

Merhaba hanımlar. Haftanın alışkanlığı yataktan kalkar kalkmaz anında yatağı toplayıp örtüyü sermek. Belki zaten yapıyorsunuzdur. Onlara sözüm yok. Direkt bildirm yapabilirler. Yapmayanlar haftaya perşembe bildirim bekliyorum haberiniz olsun:KK200::KK200::KK200:

Sevgılı pınar ben yapamıyorum esim benden gec cıkıyor o yapıyor onu motıve edıp ıkna eden ben olduguma gore bıldırım yapabılırım demı ;)

Sevgılı pınar ben yapamıyorum esim benden gec cıkıyor o yapıyor onu motıve edıp ıkna eden ben olduguma gore bıldırım yapabılırım demı :KK66:
Merhaba. Daha önce denk gelmemiştik seninle. Maksadımız düzense, bu konuda da problem yoksa tabi ki bildirim yapabilirsin.

Merhaba hanımlar. Haftanın alışkanlığı yataktan kalkar kalkmaz anında yatağı toplayıp örtüyü sermek. Belki zaten yapıyorsunuzdur. Onlara sözüm yok. Direkt bildirm yapabilirler. Yapmayanlar haftaya perşembe bildirim bekliyorum haberiniz olsun:KK200::KK200::KK200:
tam benlik.:)

Houston ve centik le benim celıskımı sondajladınn. Kültür karmasıgıyım :)
Sistem şu bugun yapmazsan - 10 hergün bir eksi on yada artı onun var spor yaparsan eger. +50 de cnm ödülünü tartıda yada sıkılaşan karnında görürsün. Ama -50 ler kabus a döncek bir çiskek 40 dakıka sporla bılr yakamayacagım kadar kalorı aldırır sana ve şişmanlayacaksınn. Hangi akıllı kadın -50 olmak isterki.

Şişman koca popolu koca göbek ile güçlü bir kadın olunamaz onlar asi yada femınıst olurlar unutma
ay ben buyum. Asi miyim feminist miyim acaba..

Merhaba. Daha önce denk gelmemiştik seninle. Maksadımız düzense, bu konuda da problem yoksa tabi ki bildirim yapabilirsin.
peki ben? Evden cikarken esim hala uyuyor oluyir cocuklar da..

Gunaydin kizlar. Bugun ne guzel siz acmissiniz kepenkleri...

Ben 12 de gelince yapmadim apollo. Sen ne yaptin?

deme oyle ya.. hallederiz

yaz sen de alla alla.. sanki biz hep is guc yaziyoruz...

sporda tuttun demek.. himmm.. yakinda birakirsin :)

bebek isteyenlere de bebek dileyip amin der duani tamamlarim. Erken kalkmanin sirrini anlatirmisin. 50 gundur debeleniyorum hala istegime ulasamadim...

yazamasan da her gun gunasiri okudugunu biliyorum. Gecen cumle duzelttiginde farkettim. Ne guzel 3 u de seninle uyumak istiyoru yorgunluk degil mutluluk demistin.

Kulkedilerinin bundan mutevellit, canlarini sıkan bir sey oldugunda bunu renkli yazmalaruni isteyecegim.

Yani sikayet, sekva halleri icin tetikte olsunlar. Gunluk bir suru sey konusuyoruz bazilari olumsuz oluyor ama fark8nda bile degiliz sikayetlerimizin. Ve bu renkli yazilarin senin tarafindan revize edilmesini isteyecegim gozune carptikca.

Ayni @IrResistibLe_ in yazmayi unuttugu kelime kavanozu gibi

Misal,

Bugun icin bir olumsuzluk dusuneyim...

Sabah tartiya coktim 65.8 kiloyun. 72 ile doguma gitmistim dusunun :KK70: :KK70: bir moralim bozuk !!! Bir bozuk ki sormayin a dostlar.. :KK70:

Ama spor konusunda destek vulacagim kisiler var...

Aklima bu geldi idare ediver :))

polyana gibi yani.. iyiymis yaparim banada faydasi olur. daha mutlu olmada kendimide motive ederim.

ben olsam cok sukur evladin olmus. ya olmasaydi da omur boyu zayif ama mutsuz kalsaydin derdim. kilo alinir verilir.

gecen gun boyle bir cumleye rastladim
"Yediğiniz yiyecekleri leziz bulduğunuzda, beyniniz vücudunuzun olmak istediği kiloyu yükseltiyor. Lezzetsiz bulduğunuzda da alçaltıyor."

7 dk'da taze fasulye pişirmenin mutluluğu; PAHA BİÇİLEMEZ.

Yaşasın :KK200:FISSLER:KK200: Düdüklü...
Oh yaşasın düdüklü tencere

Kremi andırır beyazdı canım evim çok ışık almadığı için pek belli olmuyordu dalgalı kaldığı ama şimdi güneşli gün sayısı arttıkça daha çok gözüme batmaya başladı. Boya güzel ama uygulaması çok zor bir boya. Dyo nasıldır bilmiyorum.
Sağol canım bilgi için
hosgeldin canim duzenli girersen insallah :KK66:

saf su En Büyük TÜRKİYE

ahaa sira kapilara geldi :KK49: kiz butun ebi yeniledin maşallah
Oo daha çok şey var yenilenecek :) takip de kal :KK70:
Centik spor yapmak güvlü kadınların harcıdır ! Yeterince güclü müsün ?
Ovvv kim demiş spor yapmayan güçsüz diye kabul etmiyorum :stop:
abooo... saat 6,/30 da evdeyim yemek yedikten sonra kocacık beni gezmeye çıkaracak inşallah. 11 de geleceğim. ama pestilim çıkmış olur. bugün olmasa olmaz mı apollloo

ama koltuk altlarında gözükmez ki onlar. senin sanatçın keşfedememiş... ona duvarları öneririm. bazen sanat düşmanları (ismi lazım değil: Nego Nego ) onları cifle sabote etse de vazgeçmesinler devam etsinler. hatta eskizlerini bantla duvara yapıştırabilirler. taşınınca arkamdan çok laf duyacağım :KK70: :KK70: her şey sanat için :)
:KK70: ah keşke çıksa koridor boydan boya çizik ay pardon sanat eseri :confused:
Bence şişmanlara hicbirsey yakısmıyor
Yani arkadaşım sen niye moral bozuyorsun ki ben şişmanım gayet de yakıştırıyorum kime göre yakışmıyor hakaret bu resmen :KK57:
Bakma böyle çok iş düşünüyormuş gibi konuştuğuma
Topiğin tembellerindenim ben:KK70:
A kim demiş benim hamarat badim :hamarat:
Bencr tembel olmayanın bu topıkde işi ne
Ben değilim tam tersi temizlik düzen takıntım var keza dagci dagci da öyle gayet hanaratız :temizlik:
Nego Nego kardeşim 18 martta evleniyor. Kaç gündür evi yerleştiriyoruz. O yüzden çok bakamadım. Bugün telafi edeceğim.
Oh hayırlı olsun canım

polyana gibi yani.. iyiymis yaparim banada faydasi olur. daha mutlu olmada kendimide motive ederim.

ben olsam cok sukur evladin olmus. ya olmasaydi da omur boyu zayif ama mutsuz kalsaydin derdim. kilo alinir verilir.

gecen gun boyle bir cumleye rastladim
"Yediğiniz yiyecekleri leziz bulduğunuzda, beyniniz vücudunuzun olmak istediği kiloyu yükseltiyor. Lezzetsiz bulduğunuzda da alçaltıyor."
Amanın ben hep keyif alarak yerim yandım ama çok yemem yani bu aralar olduğundan çok az yiyorum ama kilo da vermedim neden acaba antidepresan hormon mu içeriyor acaba

Back
X