• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilacı bıraktım şüphelenince daha emin değilim
ama istiyordum çünkü yumurta rezervim azalmaya başlamıştı yaşımdan ötürü
Nerden biliyorsun azaldığını? Daha yaşın kaç ki? Aynı yaştayız seninle
Ben kendimi 18 gibi hissediyorum ama benimki de mi azaldı o zaman:KK64:

Vışşş, ben de bir kontrole gideyim o zaman gerçi pek hamileliğime sıcak bakmıyor doktorlar ama olacaksa olsun olmayacaksa da ümidimi keseyim işime bakayım, kariyer yapayım
bir baktırmak iyi olur tabi ben bir tuhafım galiba umutlanmak istemiyorum daha belli değil

Bir ev düşünün 260 metrekare ama 2+1 ve kullanışsız yatak odasi kocaman ama oturma odasi ufacik duvarlari dökük delik ama temiz olmayan bir ev bıktım açıkçası çıkamıyoruz da hep bir engel çıkıyor eve baglandik kaldık
Ne olur dua edinde kurtulalim şu evden bunaldim artik

Konu kiloysa bu derin ve sancılı bir konu önemli olan nicin ve neden kilo aldığı yada veremediği birde bence bir kadin giysileriyle degil karakteri ve ahlakiyla begenilmeli ben kiloluykende zayif donemlerde de hep tek düze giyindim begenilmek gibi bir kaygım hic olmadi
O yuzden birbirinizi kırmayın

siz beni yanlış anladınız o yüzden hiç uzatmayalım düşmanlık falan ne oluyor görende bişey var sanır topiğinize gelmekle hata ettiğimi anladım ve haddinizi burada da bildirebilirdim eğer niyetim öyle olsaydı
Tamam bellıkı ben yanlıs anlamısım inanın uzulmustum demek cabalamadıgınız ıcın gıttınız. Allah askına kuzul az yada cok bıraz olsun nıyetınız varsa tekrar gelın topıge bu uzun bır surec vermezsınız belkı ama kılo da almamanıza yarar belkı. Bıyrun gelın topıge. Pazartesı tam lıste olusturacagım.

Tesekkur ederım bende bırakmak ıstemıyorum onemsedıgım ıcın etkılendım zaten.

Bu arada bebiş haberini kutlayamadım hayırlı olsun atkadasım ilk bebek mi
3. Olacak bakalim kismet daha test yapamadim ilk bebeğimi dogumda kaybettim

Back
X