• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu kiloysa bu derin ve sancılı bir konu önemli olan nicin ve neden kilo aldığı yada veremediği birde bence bir kadin giysileriyle degil karakteri ve ahlakiyla begenilmeli ben kiloluykende zayif donemlerde de hep tek düze giyindim begenilmek gibi bir kaygım hic olmadi
O yuzden birbirinizi kırmayın

Aslında konu ne konusu flulaştı. Ama kilo degıl bence yani ben talıhsız bır soylemde bulundum spor için motıve yaratayım dıye ordan konu uzadı.

O konunun grupta benımle anılan bır kangren oldugu sanısına kapıldım NAVLEE NAVLEE arkadasımı yanlıs anlamısım da. Neyse en basıt oZet bu heralde.

Uzun hıkaye !

Ben daracık gıyınen kısacık gıyınen etlı butlu mıdelı goruntuyu sevmem sadece onun dısında gorsellıkte bır takıntım yoktur. Konu bu bıle degıldı :)

Bir sürü basını agrıtıcam okuyanların. :(

3. Olacak bakalim kismet daha test yapamadim ilk bebeğimi dogumda kaybettim
Ahh cok zor !
Buyuk hayalkırıklıgı !
Ah atkadasım bir okadar guclu bı kadınsın sen işte acı öğretir demi?!
Buyuk gecmıs olsun.
İnşallah bunu saglıkla kucagına alacaksın onsallah hıc tedırgın olma. Bebiş hısseder

Ahh cok zor !
Buyuk hayalkırıklıgı !
Ah atkadasım bir okadar guclu bı kadınsın sen işte acı öğretir demi?!
Buyuk gecmıs olsun.
İnşallah bunu saglıkla kucagına alacaksın onsallah hıc tedırgın olma. Bebiş hısseder
Sagolun bakalim test yapamadim daha hayırlısı neyse o olsun

Tamam bellıkı ben yanlıs anlamısım inanın uzulmustum demek cabalamadıgınız ıcın gıttınız. Allah askına kuzul az yada cok bıraz olsun nıyetınız varsa tekrar gelın topıge bu uzun bır surec vermezsınız belkı ama kılo da almamanıza yarar belkı. Bıyrun gelın topıge. Pazartesı tam lıste olusturacagım.

Aslında konu ne konusu flulaştı. Ama kilo degıl bence yani ben talıhsız bır soylemde bulundum spor için motıve yaratayım dıye ordan konu uzadı.

O konunun grupta benımle anılan bır kangren oldugu sanısına kapıldım NAVLEE NAVLEE arkadasımı yanlıs anlamısım da. Neyse en basıt oZet bu heralde.

Uzun hıkaye !

Ben daracık gıyınen kısacık gıyınen etlı butlu mıdelı goruntuyu sevmem sadece onun dısında gorsellıkte bır takıntım yoktur. Konu bu bıle degıldı :)

Bir sürü basını agrıtıcam okuyanların. :KK43:
yanlış anlama ortadan kalktığına sevindim ama emin olduğum bişey varsa oda en fazla iki hafta kendime veriyorum kesin bırakırım sporu .yinede yazın beni belki bi mucize olur ve devam ederim

Merhaba
Dün kabuslu bir gece gecirdim regl dönemime denk gelen bu kabuslu sıkıntının sorumlusu NAVLEE NAVLEE sizsiniz

Evet yanlıs duymadınız sizsiniz dün gelip bana düşmanlık yaptınız ve beni incittiniz. Üstelikte inanın çok haksızsınız. Pek sevgılı asabi alıngan arkadasımıza konuları takıp edersenız ben şişmanlara birşey yakışmıuor cumlesını chentiki ateşlemek ıcın kullandıgımı motıvasyonu arttırsın dıye spor ıcın kullandıgımı acıklamıstım cok ustlerde. Ama o arkadasım ısrarla benımle taraf olmak ıstedı. Bende benı bosversın dıye sısmanlarla arkaaslık etmıyorum gıbı benı kıranı bende kırarım temalı bı paratg taf yazdım. Ama nerden bılırdım topıktekk sısman arkadaslarımın kı benım boyle bır kılo secıcılıgım Gercekte yok. O sisman arkadaslarımın gelıp baan dusmanlıl etmek ıcın fırsat yaratacagımı. Ben cok ıncındım once ılgılenmedım ama gece sızınle ılgılı kabus gorunce ne kadar rahatsız oldugumu farkettım. Chentik mahkeme istiyorum.
Bakın benimle ilgili bir daha bir şey yazmayın ne yazdığınız gün gibi ortadayken kıvırmaya çalışmayın
Yeter! Sizin yüzünüzden çok sevdiğim bu sayfadan ayrılma kararı aldım mutlu olun geniş geniş takılın!

Amin sağol canım
sağol canım

sağol canım 5.8

popişi çimdikleseydin:)))

sağol canım evet çok korktum kızım okuldaydı bende çok uzaktaydım yetişene kadar baya panik yaptım

sağol canım bizimde oluştu resmen beşik gibi sallanıyor hala

Acaba bu çocukların uyuşmaması bizdenmi kaynaklı
tropik
Canavarı

Tek savaş bence

+1
hayırlı olsun canım babada yolla kız merak etiim

üretmek güzelde çalışmak bana göre değil sanki ev işleri beni daha mutlu ediyor tabi yapabildiğim sürece
Gönderirim canım
Arkadaşlar günaydın. Dün çok zor bir gece geçirdik. Belki hatırlarsınız daha önce yazmıştım benin ufaklığın ciddi bir bağırsak rahatsızlığı var. Sizden ricam dualarınıza benim miniğimi de şifa için katmanız.
Canım Rabbim şifa versin şimdi nasıl?
kızlar galiba hamileyim
Hadi hayırlı olsun canım
Vışşş, ben de bir kontrole gideyim o zaman gerçi pek hamileliğime sıcak bakmıyor doktorlar ama olacaksa olsun olmayacaksa da ümidimi keseyim işime bakayım, kariyer yapayım
Senin riskli değil miydi hamile kalman?

Selam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.

Selam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.
olur mu öyle şey gitme

Back
X