• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakın benimle ilgili bir daha bir şey yazmayın ne yazdığınız gün gibi ortadayken kıvırmaya çalışmayın
Yeter! Sizin yüzünüzden çok sevdiğim bu sayfadan ayrılma kararı aldım mutlu olun geniş geniş takılın!

Selam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.
aaaa kız sen ciddimisin lütfen ya sensiz bi tropik düşünemiyorum :(((( lütfen lütfen gitme

Bakın benimle ilgili bir daha bir şey yazmayın ne yazdığınız gün gibi ortadayken kıvırmaya çalışmayın
Yeter! Sizin yüzünüzden çok sevdiğim bu sayfadan ayrılma kararı aldım mutlu olun geniş geniş takılın!
Meseleyi, olayi bilmiyorum... ama sizi cok iyi anliyorum... kk da bazen öyle insanlar varki insan cildirabiliyor....biryerde okumustum... insanlarin hareketlerine, konustuklarini degistiremeyiz belki ama kendi tepkilerimize kontröl altina alabiliriz..birde böyle yaklasmaya calisin.. pire icin yorgan yakilmaz degilmi.. 2 yil sanal ortamda uzun bir süre.. yine siz bilirsiniz.. ama arkadaslarinizin ricasida ortada ;)

Hastaydı bir cok hastaligi vardi yasamadi
basiniz saolsn. Mevlam insallah birdaha nasip eder... cocuk isteginiz varsa taabiki.

dolabimi topladim :skandal: 2 saatimi aldi yaklasik :kahve: uzun süredir giymediklerimi ayirt ettim... bir cuvala doldurup ortadan kalkacak simdilik...belki kitapligida el atarim..masada fazla birsey yok... hic yoktan bari dolabim düzeldi :KK71: evet daginikta olsa ben buluyordum esyalarimi :süslü: ama böyle daha iyi :ıslık:

Maraton yapmak isteyen?
Ben başlıyorum gelen buyursun :temizlik:
Maratonum bıttı
Banyo yaptım spor sonrası mecburen
Kısısel bakım dahıldır umarım
Cocukla satranc oynadım mat edınceye kadar
Mutfag gırdım tezgahtakılerı kuruladım kaldırdım
masayı topladım
Ozel catal bıcak takımımı elde yıkadım
Sırkelı suda bekletıp mıkrofıber bezle sıldım kaldırdım
Corap cekmecemı ıkı kutu halınde duZenlı hale getırdım
Yarın gıyecegım seylerı salona cıkardım
Yatakodasında yerde duran hurcu annemlerın yastık yorganını topladıgım esıme kaldırttım
Çopleri kapıya koydum bu esnada aksılık oldu cop posetınden caylar sacıldhıc ıstıfımı bozmadım tumcoollugumla makıne ile cektım puskullu halıma yapısanları tırnaklarımla sectım ıslak mendılle sıldım.
Kucuk supurgeyı bosalttım yıkadım kalorıferın ustune kurusun dıye koydum bunu omrumde ıkıncı yapısım hep kayniş yapardı yaparkende kızım bunu yap derdı onu andım. :)
Sure bittigi için balkondaki tencereye dokunmadım kuralcıyımdır :)

Selam ve elveda topik ahalisi, sayenizde o kadar çok şey öğrendim çoğu manevi anlamda, derdimle dertlendiniz sevincimle sevindiniz. Hakkınız çok bende helal edin.
Biliyorsunuz ben artık bakış açımı değiştirdim kendime yeni bir yol çizdim, beni negatif etkileyen hoşlanmadığım kimse ile aynı ortamda bulunuyorum ve bu bana çok iyi geldi. Şimdi iki yıldır nerdeyse her gün girdiğim bir sayfada hoşlanmadığım bir insanla aynı konuda olmak istemiyorum o yüzden hoscakalın.
Nego Nego olur mu öyle ya. İstemediğin kimseyle yazışmak zorunda değilsin. Görmezden gelebilirsin.

Maratonum bıttı
Banyo yaptım spor sonrası mecburen
Kısısel bakım dahıldır umarım
Cocukla satranc oynadım mat edınceye kadar
Mutfag gırdım tezgahtakılerı kuruladım kaldırdım
masayı topladım
Ozel catal bıcak takımımı elde yıkadım
Sırkelı suda bekletıp mıkrofıber bezle sıldım kaldırdım
Corap cekmecemı ıkı kutu halınde duZenlı hale getırdım
Yarın gıyecegım seylerı salona cıkardım
Yatakodasında yerde duran hurcu annemlerın yastık yorganını topladıgım esıme kaldırttım
Çopleri kapıya koydum bu esnada aksılık oldu cop posetınden caylar sacıldhıc ıstıfımı bozmadım tumcoollugumla makıne ile cektım puskullu halıma yapısanları tırnaklarımla sectım ıslak mendılle sıldım.
Kucuk supurgeyı bosalttım yıkadım kalorıferın ustune kurusun dıye koydum bunu omrumde ıkıncı yapısım hep kayniş yapardı yaparkende kızım bunu yap derdı onu andım. :)
Sure bittigi için balkondaki tencereye dokunmadım kuralcıyımdır :)
Eline sağlık, ilerleme var:)

Geçmiş olsun, şu an iyisiniz değil mi?
Cok sukur ıyıyım. Atlatttım. Ama onun gelmesı gıtmesı ardından dr un bı gelın demesı sonrakı surec zorluydu cok sey oğrendıgım cok ama cok "genısledıgım" ruhen rahatladıgım bır surectı. Acını sev derim her zaman ben o acımı sevdım.

Gınaydın bu arada gun baslıyor. Bugunku 5 hedefim

Salondakı moblelerin tozunu almak
Oglumun odasının tozunu almak
Yatak odasının tozunu almak
Oturma odasının tahmın edın :)
Bir de balkondaki tencere yı yıkamak.

olur mu öyle şey gitme

aaaa kız sen ciddimisin lütfen ya sensiz bi tropik düşünemiyorum :KK43:((( lütfen lütfen gitme

Meseleyi, olayi bilmiyorum... ama sizi cok iyi anliyorum... kk da bazen öyle insanlar varki insan cildirabiliyor....biryerde okumustum... insanlarin hareketlerine, konustuklarini degistiremeyiz belki ama kendi tepkilerimize kontröl altina alabiliriz..birde böyle yaklasmaya calisin.. pire icin yorgan yakilmaz degilmi.. 2 yil sanal ortamda uzun bir süre.. yine siz bilirsiniz.. ama arkadaslarinizin ricasida ortada :KK66:

basiniz saolsn. Mevlam insallah birdaha nasip eder... cocuk isteginiz varsa taabiki.

Nego Nego olur mu öyle ya. İstemediğin kimseyle yazışmak zorunda değilsin. Görmezden gelebilirsin.

Sağolun kızlar kararım bu yönde seviyorum sizi ;)

Back
X