• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ev düşünün 260 metrekare ama 2+1 ve kullanışsız yatak odasi kocaman ama oturma odasi ufacik duvarlari dökük delik ama temiz olmayan bir ev bıktım açıkçası çıkamıyoruz da hep bir engel çıkıyor eve baglandik kaldık
Ne olur dua edinde kurtulalim şu evden bunaldim artik
şükretmezsen daha iyisini alamazsın hayattan. ya kayinvalide ile otursaydin. cok sukur ki ayri kapin var. cocugunu istedigin gibi yetistirebiliyorsun. sukredersen yaradan daha iyisini zamani gelince veriyor. ancak zamani var demekki. sana dusen dua sukur ve sabir..

bir kadin varmis. evinde hasta babasina ve annesine bakmak zorunda olan bir kadin.
bir işi varmiş.
hic sevmezmiş orada calismayi.
hep mutsuzmuş, isyan eder dururmus
tek basina calisirmis bu kadin
cok sorumlulugu, odasi, mudurlerin oturdugu gibi deri koltugu varmis. sozu de gecermis is yerinde.
ancaaak cok yogun ve dusuk ucretle calisirmis bizim kadin.
bir gun demiski kendine "egitimliyim dusuk ucretle cok calisiyorum. bu paraya bu is yapilmaz. metropole tasinip baska bir is bulmaliyim"
kadinin gidecegini ogrenen patronlar yerine birini verelim diye anlasmislar. torpille kadinin yaptigi isi yapmak icin cabalayanlar olmus. is yerine yeni gelen elemanlar bi mutlu bi mutluymuski. kadinin yerinde olmak isteyen ne cok insan varmis meger! kadin isinin kiymetini anlamis. elindekilere sukretmez isyan ederse elindekileri kaybedecegini anlamis. sukretmeye baslamis. hayalindeki gibi bir isinin olmasi icin gecenin korunde kalkip sabahlara ezanlara kadar aglaya aglaya dua etmeye bir yandan da elindeki icin sukretmeye baslamis. her duanin sonunda "tum dualarimi kabul et yarabbi dermis."
vee bir gun yaradan ona hayalindeki sehri ve hayalindeki isi vermis. o gun bu gundur hep sukredermis..

Ne tatlisin K klbk33 günlük odevine + koyuyorum. Tabiki kendi sukur haneme de :)
ilk mesaji okudun mu? Hangi kismini anlamadin

Okudum tabiki de.
Her hafta ne yapmam gerektiğini planlayıp buraya bildireceğim. Ayrıca neler yapıp yapmadığımı da.
Onu anladım.
Yarışma kısmını anlamadım.

topic okumaktan kitap okuyamaz oldugumu farkettim simdi. dun okuyayim dedim. 1 sf okuyup birakmisim.

6:55. 7:55 maraton sonucum
Tezgahı topladım
Yarının yemeğını yaptım
Tuzlugu doldurdum
Tepsıyı sildim
Kucuk aupurgenın parcalarını taktım
Salonun - oturma odasının - cocuk odasının - yatak odasının - korıdorun tozunu aldım
Bıtmıs camasırımı astım
Yarınkı gıyeceklerımı cıkardım
Çöpü cıkardım.
Banyoyu topladım.

Back
X