• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okudum tabiki de.
Her hafta ne yapmam gerektiğini planlayıp buraya bildireceğim. Ayrıca neler yapıp yapmadığımı da.
Onu anladım.
Yarışma kısmını anlamadım.
yarisma gruplar halindeyiz ve puan topluyoruz. Birbirinizle rekabet ediyoruz yani

topic okumaktan kitap okuyamaz oldugumu farkettim simdi. dun okuyayim dedim. 1 sf okuyup birakmisim.
kitap be namaz topigine de beklerim o zaman :))))

aslinda kotu yanlarina degil iyi yanlarina bak. Kufune degil de temiz kismina bak... orantisizligina degil oranlarina bak..

yarisma gruplar halindeyiz ve puan topluyoruz. Birbirinizle rekabet ediyoruz yani

kitap be namaz topigine de beklerim o zaman :))))

aslinda kotu yanlarina degil iyi yanlarina bak. Kufune degil de temiz kismina bak... orantisizligina degil oranlarina bak..
Artik daraldim galiba ev ustume ustume geliyor hic ısınmıyor ama 670 tl dogalgaz ödedik lavabo cesmesini 5 kere degistirdik yine bozuldu bu eve birsey yapmak istemiyorum

Adsız.webp

ne zaman doneceksin. Sen evinde daha mutlu oluyorsun sanki...

hatlar karismadi apollo. Ben orada 3kizanasinin kizlarindan bahsediyordum. Malesef bazen yazinin icinde aklima bir sey gelip alintiladigum kisinin haricinde baska birinin baska bir yazdigina da cvp verebiliyorum :olamaz:

Temizlik isini sana sevdirecegim. Söz!! Gunlugumu okunaya devam ediyor musin?

tabiki aliyoruz kapiyi calan herkese acik burasi

ben bu halini daha cok sevdim. Badisi yerine bayisi yazmis. Bayildim hatta ne hos espri dedim.

ilk sayfalarda oyle. Hala icinde is aski kalan bir kac kisi olsa gene oyle olacak. Gunluk odevler yapilmiyor.. ona care dusunuyorum :))

cok cok cok guzel

bastan beri okuyorsan ve okumayi seviyorsan sana ilk topigimo oneririm. Her seyin basladigi kismi. Bir prensesin kulkedidi olma macerasini.

:duduk::eek:bir kerem cok temiziz. Sana hemen meydan okuma yapayim da uygulamali gorsunler. Tezgah fotonu at bakimmm:dondurma:

sesli güldüm bile az kalor. Gel bir yanak alayim kiz senden. Ne guzel demissin. Yakinda chentiqceyi ogrenorsin diye. Sen de mi anlamiyordun kiz. . Bakalim daha neler duyacagim :KK70: :KK70: :KK70: gene iyi dayanmissiniz valla :KK49:

katilmak istiyorsun dana gecen gun bir seyler yap da gel demistim bir daha ses soluk cikmadi senden ama :63:

olmaz mi. Evini duzenleyen gitti duzenleyen gitti. :KK70: :KK70: kalanlar muhabbete kaliyor daha cok. En cok degisim de bende oldu.
seviyorsan sana ilk topigimo oneririm. Her seyin basladigi kismi. Bir prensesin kulkedidi olma macerasini. Bak sana da yazayim. Buna bak bir ara.. hos geldin. Seni gormek beni mutlu eder burada.
ya benimkiler de acikti ama kalkamadim. En son saat 10.30 da esim seslendi bakti yataktan kalkmiyorum. Bir tekmik:KK53: atip yere serdi beni. La gak gari saat 11 e gelio bebeler ac diye...
günlük ödevlerden ütü çıksın

Burası nedir? Ben de gelebilir miyim? İlk mesajı okudum ama pek anlamadım.
Ama her gün geleceğime söz veriyorum
Hoşgeldin canım
şükretmezsen daha iyisini alamazsın hayattan. ya kayinvalide ile otursaydin. cok sukur ki ayri kapin var. cocugunu istedigin gibi yetistirebiliyorsun. sukredersen yaradan daha iyisini zamani gelince veriyor. ancak zamani var demekki. sana dusen dua sukur ve sabir..

bir kadin varmis. evinde hasta babasina ve annesine bakmak zorunda olan bir kadin.
bir işi varmiş.
hic sevmezmiş orada calismayi.
hep mutsuzmuş, isyan eder dururmus
tek basina calisirmis bu kadin
cok sorumlulugu, odasi, mudurlerin oturdugu gibi deri koltugu varmis. sozu de gecermis is yerinde.
ancaaak cok yogun ve dusuk ucretle calisirmis bizim kadin.
bir gun demiski kendine "egitimliyim dusuk ucretle cok calisiyorum. bu paraya bu is yapilmaz. metropole tasinip baska bir is bulmaliyim"
kadinin gidecegini ogrenen patronlar yerine birini verelim diye anlasmislar. torpille kadinin yaptigi isi yapmak icin cabalayanlar olmus. is yerine yeni gelen elemanlar bi mutlu bi mutluymuski. kadinin yerinde olmak isteyen ne cok insan varmis meger! kadin isinin kiymetini anlamis. elindekilere sukretmez isyan ederse elindekileri kaybedecegini anlamis. sukretmeye baslamis. hayalindeki gibi bir isinin olmasi icin gecenin korunde kalkip sabahlara ezanlara kadar aglaya aglaya dua etmeye bir yandan da elindeki icin sukretmeye baslamis. her duanin sonunda "tum dualarimi kabul et yarabbi dermis."
vee bir gun yaradan ona hayalindeki sehri ve hayalindeki isi vermis. o gun bu gundur hep sukredermis..
Çok güzel senmisin kız o kadın
Bugun sağlık ocagina gidip kan verdim
Yarin belli olacak
Bu arada cevabın icin teşekkürler K klbk33 ama 6 senedir bu evdeyim ve artik cok bunaldim
hemen çık canım ilk fırsatta en kısa zamanda başka mutlu olamazsın ömrünü çürütmeye değmez milletin pis evlerinde

Yarın sabah işte olacağım. Öğlen çıkacağım ama uzun zamandır görmediğim üniversiteden ev arkadaşımla bulışacağım. Akşama evde olurum. Bir de bebeğim var.

Yarın için kendime ödev veriyorum o halde.

- yemek yapılmış olacak zaten (annem yapcak)
- nevresimleri yıkamıştım bugün yarın onları toplar katlar kaldırırım
- banyolar ve klozetler temizlenecek
- fazla bebek arabasını poşetledim, uygun bir yer bulup kaldırmam lazım
- işle ilgili bir sunumum olcak. Ona bakmam lazım

Hoşgeldin canım

hemen çık canım ilk fırsatta en kısa zamanda başka mutlu olamazsın ömrünü çürütmeye değmez milletin pis evlerinde
Esim cikmak istemiyor :( birbirimize girdik yine

Hoşgeldin canım

degilim bi hikayede okumustum. bi ara dini hikayeler okurdum. sonra biraktim ama bana cok seyler katti.

Artik daraldim galiba ev ustume ustume geliyor hic ısınmıyor ama 670 tl dogalgaz ödedik lavabo cesmesini 5 kere degistirdik yine bozuldu bu eve birsey yapmak istemiyorum
Offf Doğal gazsa o ev ısınırmı hiç, çok bile durmuşunuz hemen çıkın bence, mutlaka size uygun bi yer bulunur, her şey dilediğin gibi olsun canım

Bebişko nasıl canım? Kaç günlük oldu?
35 gunluk oldu. uyumuyor. kucagima alinca uyuyor koyunca uyaniyor. buyugu uyutsam kucuk uyumuyor. ilk gunler gunduz uyuyakaliyordum. uykusuzluga mi alistim nedir simdi 4 5 saat uyuyorum. ama icimde uyku istegi var.. buyuduklerinde uyurum artik.

35 gunluk oldu. uyumuyor. kucagima alinca uyuyor koyunca uyaniyor. buyugu uyutsam kucuk uyumuyor. ilk gunler gunduz uyuyakaliyordum. uykusuzluga mi alistim nedir simdi 4 5 saat uyuyorum. ama icimde uyku istegi var.. buyuduklerinde uyurum artik.

Atak dönemleri var canım bebeklerin belki biliyorsundur. İlk atak 5-6. haftalarda oluyor. Muhtemelen atak dönemindedir şuanda. Bir hafta 10 gün devam ediyor her atak, sonra normale dönüyor. Tabi gaz sancıları da başlıyor olabilir yavaştan. Atak takvimini internetten bulabilirsin. Atakların şöyle bir güzelliği var ki her atak döneminin ardından yeni bir beceri kazanmış oluyor minikler :)
Not: Saydım toplamda tam 7 defa atak yazmışım. Bununla 8 oldu :D

Atak dönemleri var canım bebeklerin belki biliyorsundur. İlk atak 5-6. haftalarda oluyor. Muhtemelen atak dönemindedir şuanda. Bir hafta 10 gün devam ediyor her atak, sonra normale dönüyor. Tabi gaz sancıları da başlıyor olabilir yavaştan. Atak takvimini internetten bulabilirsin. Atakların şöyle bir güzelliği var ki her atak döneminin ardından yeni bir beceri kazanmış oluyor minikler :)
Not: Saydım toplamda tam 7 defa atak yazmışım. Bununla 8 oldu :KK70:
himmm ilk defa duydum. sen napiyosun? uyudumu bebis? ne guzel buyuttun oldun.

Back
X