• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topiği gene revize edeceğim. 2 senede ne çekti şu topik benden ya....

ilk gelen okuyor ama bir şey anlamıyor. halbuki o kadar da özet yapmıştım ilk mesajımı :KK70::KK70::KK70:::KK70:

elenaferrante elenaferrante
@Muzmus

başka kime hoş geldin dedim ben? kaybolmayın kızlar bir yere

geçmişe gittim...

@zelalke isminizi ekledim listeye. kaçarsanız sizi etiket manyağı yaparım. hangi topiğe gitseniz bulurum :))) o evler temizle ----neee-----ceeeeeeeek

Burdayım ben. Çalışıyorum.
Akşam size rapor vercem.

Ah şu havalar güzelleşince içimden gelen evi temizleme isteği

o reklamlar sen ne arastiriraan oyle cikmiyor mu ben mi yalnis biliyorum. Mesela goigedan bi yere giriyosun telfn url den reklam atiyor

O da etkiliyor ama burda topik konularına göre de değişiyor reklamlar. Mesela malum bir üyenin konularında hep altın reklamları çıkıyor:D Gebelik topiklerinde de tüpbebek reklamları çıkar genelde ya da infertilite uzmanlarının reklamı falan çıkıyor.

Bugunun odevi benden olsun o zaman
BULASİK MAKİMASİ YA DA ÇAMAŞIR MAKİNASİNİN KAPAGİNİ SİLMEK. BUNLAR TEMİZSE FİRİN KAPAGİDA OLUR.
sen nirdesin ayol

Topiği gene revize edeceğim. 2 senede ne çekti şu topik benden ya....

ilk gelen okuyor ama bir şey anlamıyor. halbuki o kadar da özet yapmıştım ilk mesajımı :KK70::KK70::KK70:::KK70:

elenaferrante elenaferrante
@Muzmus

başka kime hoş geldin dedim ben? kaybolmayın kızlar bir yere

geçmişe gittim...

@zelalke isminizi ekledim listeye. kaçarsanız sizi etiket manyağı yaparım. hangi topiğe gitseniz bulurum :))) o evler temizle ----neee-----ceeeeeeeek
:KK70::KK70:

Yalnız azcık kilo konuşuldu reklamlar anında uyum sağlamış ortama :KK70:
ay ben çok gülüyorum o reklamlara ya bi

Biz ne yazarsak onun reklamı mı çıkıyor ?

Her yazdığımızın değil tabi de bir süre belli bir konudan bahsedilince o konuyla bağlantılı reklamlar çıkıyor. Nasıl olduğunu anlamam teknoloji bilgim iyi değildir de bir şekilde tarama yapıyorlar sanırım..

Icim daraldi ya.. şuraya bir kac sey artirivereyim.

Eve gidince yapilacaklar

1. En az 30 dk spor
  2. Haftalik yapilacaklar listesi ?!!
  3. K.o oncesi sonrasi. btlbetul btlbetul çınn çınn / siteye oncesi sonrasi fotograf koyanlara atacagim :D :D
  4. Yatak odasi supur sil toz al
  5. Günlük odevi yapmayanlarin kafasini kir..
Gunluk odev nerede, ma'cera da...

Her yazdığımızın değil tabi de bir süre belli bir konudan bahsedilince o konuyla bağlantılı reklamlar çıkıyor. Nasıl olduğunu anlamam teknoloji bilgim iyi değildir de bir şekilde tarama yapıyorlar sanırım..
ıyımıs. Bır kere alısverıs sıtesıne gırdıgımde hep baktıgım urunler cıkıp durmustu sayfalarda onun gıbı demekkı. Kadınlar kulubu reklamdan ıyı kaZanıyor demekki

Eve gidince yapilacaklar

1. En az 30 dk spor
  3. K.o oncesi sonrasi. btlbetul btlbetul çınn çınn / siteye oncesi sonrasi fotograf koyanlara atacagim :KK70: :KK70:

Ben kubdef kubdef yazdı o ödevi yapacam dişime göre. :)

:KK56:

Eve gidince yapilacaklar

1. En az 30 dk spor
  3. K.o oncesi sonrasi. btlbetul btlbetul çınn çınn / siteye oncesi sonrasi fotograf koyanlara atacagim :KK70: :KK70:

Ben göremiyorum günlük ödevi??? Herkeste görünüyor mu acaba ki??

Bugun yaptiklarimi yazivereyim
Sabah ptt gidildi
Gelirken markete uğradım
Eve gelip kahvalti yapildi
Saglik ocagina gidildi
Sonra kuşa yem alındı
Markete gidilip sebze meyve alindi
Eve gelince onlari yerleştirdim
Yatak odası toplandi
Süpürge çalıştırıldı
Fayanslar silindi
Mutfak toplandi
Oda toplandi
Oyuncaklar toplandi
3 posta camasir yıkandı
Camasirlar asildi
Teras (300metrekare) yikandi
Yemek yapilacak

Bugun yaptiklarimi yazivereyim
Sabah ptt gidildi
Gelirken markete uğradım
Eve gelip kahvalti yapildi
Saglik ocagina gidildi
Sonra kuşa yem alındı
Markete gidilip sebze meyve alindi
Eve gelince onlari yerleştirdim
Yatak odası toplandi
Süpürge çalıştırıldı
Fayanslar silindi
Mutfak toplandi
Oda toplandi
Oyuncaklar toplandi
3 posta camasir yıkandı
Camasirlar asildi
Teras (300metrekare) yikandi
Yemek yapilacak
300 m2 de teras mi.. kiz nerede yaşıyorsun sen. Keske foto koyabilsen. Harbi cok merak ettim.

kubdef kubdef badicim. kaç sene oldu, sen daha yeni mi beğendin benim maceradaki ilk mesajı :eek: pörtlek göz ikonu ağlayan kahrolan ikon
en sonunda okuduğunuzu ajlamam icin begenin diyosun ya iste bendeher okudugumda once begenimi geri cekiyom sonra tekrar begeniyim anla diye. Demekk ki anlamamissin :rolleyes:

Back
X