- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
çok yorucu oluyor zaten yakın oturmak kaynana gile bitiyor işinyorucu ama heryere yetisiyosun masallah sana. Allah daima saglik versin.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yorucu oluyor zaten yakın oturmak kaynana gile bitiyor işinyorucu ama heryere yetisiyosun masallah sana. Allah daima saglik versin.![]()
ne cok isin varmis. ben yoruldum okurken. 22tane is yazmissin :) %70ini yaparsan iyidir.12.45 maratona basliyorum.
Katilimcilar: chentiq kubdef pinartn
Planlar:
Mutfak: toplama,tezgah ozonlama,firin ic dis silme, buzdolabi silme, yerleri supurup silme, ocak cifleme, musluk lavabo parlatma, bulasik yikayip yerlestirme
Banyo: cocuklari yikama, ortalik toplama, camasir yikama, dusakabin cifleme, sac kurutma, makine calistirma
Yatak odasi: toz alma, yatak yerlestirme
Salon: utu yapma,cay icme,cicekleri sulama, yerlerdeki kagitlari toplama
Cocuk odasi: kanepesini silme
Bunlar planlananlar. Bakalim ne kadarina vakif olacagim. Sure 90 dakika
:)))) kacini yaptim saymadim. Zaten maratona da yalniz ben katilmisim. Caktirmane cok isin varmis. ben yoruldum okurken. 22tane is yazmissin :) %70ini yaparsan iyidir.
14 yapmissin. %63 iyi takam:)))) kacini yaptim saymadim. Zaten maratona da yalniz ben katilmisim. Caktirma![]()
![]()
Oo iyi ozaman..14 yapmissin. %63 iyi takam
Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorumUtu bitti. Acaba banyoyu da ciflesem mi![]()
![]()
ne ara uyudun?Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum![]()
Sen uyumadın mı? İşe gitmeyecen mi? Ah! Chentiq ne yaptın yine uyku düzenini bozdunBanyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum![]()
Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum![]()
denemek lazım.Ben taçtan renk koruyucu bezler alıyorum 4-5 aydır. Bir pakette iki bez oluyor 6₺, 60 yıkama kullanılıyor. Açık renk koyu renk ayırmadan hepsini bir atıyorum. Çamaşır sepeti neredeyse hiç kullanılmıyor diyebilirim. Çok sevdim bu işi :))
sabah iş yok galiba.:)Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum![]()