• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

12.45 maratona basliyorum.

Katilimcilar: chentiq kubdef pinartn

Planlar:

Mutfak: toplama,tezgah ozonlama,firin ic dis silme, buzdolabi silme, yerleri supurup silme, ocak cifleme, musluk lavabo parlatma, bulasik yikayip yerlestirme

Banyo: cocuklari yikama, ortalik toplama, camasir yikama, dusakabin cifleme, sac kurutma, makine calistirma

Yatak odasi: toz alma, yatak yerlestirme

Salon: utu yapma,cay icme,cicekleri sulama, yerlerdeki kagitlari toplama

Cocuk odasi: kanepesini silme

Bunlar planlananlar. Bakalim ne kadarina vakif olacagim. Sure 90 dakika
ne cok isin varmis. ben yoruldum okurken. 22tane is yazmissin :) %70ini yaparsan iyidir.

12.45 maratona basliyorum.

Katilimcilar: chentiq kubdef pinartn

Planlar:

Mutfak: toplama,tezgah ozonlama,firin ic dis silme, buzdolabi silme, yerleri supurup silme, ocak cifleme, musluk lavabo parlatma, bulasik yikayip yerlestirme

/////buzdolabı ve yerler haric bitirildi. Ilaveten fayasnlar da silindi. Mama sandalyesi temizlendi. Sonrasında yemek yendi. Su an tezgah savas alani gibi :D :D

Banyo: cocuklari yikama, ortalik toplama, camasir yikama, dusakabin cifleme, sac kurutma, makine calistirma

///bitirildi. Dusakabini tekneyi lavaboyu yerleri ve fayanslari donunce aksam bitirecegim.

Yatak odasi: toz alma, yatak yerlestirme

/// tozunu almadim. Yatagi yetlestirmistim ama Su an itibariyle, biraktigim halinden beter. Cocuk cekmecenin icindeki yuzlerce vesikalik fotoyu bosaltmis..

Salon: utu yapma,cay icme,cicekleri sulama, yerlerdeki kagitlari toplama

/// geceye erteledim yetismeyince

Cocuk odasi: kanepesini silme

///ufaklik uyuyunca kaldi. Uyaninca da yemek yedirdim, simdi disari cikariyorum

Bunlar planlananlar. Bakalim ne kadarina vakif olacagim. Sure 90 dakika

15 dk rotarli bitti. 14.40 da tamamladim

Günaydın hanımlar,

Bir BAHAR TEMİZLİĞİ planım var.

Bu hafta yaptım yaptım, yapamazsam bir daha da yapamam istediğim gibi.
Kızım babaannesiyle 1 hafta benden uzak kalacak. O yüzden bu hafta %80-90'ı halletmem lazım. %10'u camlar olarak kalacak çünkü yağmur yağıyor ve bu hafta da yağmaya devam edecek.

Planımı nasıl yapsam bilemedim. Excel sayfasında hazırlayayım oda oda, öyle kolay olur belki.

-petek temizliği ile ilgili yöntemlerinizi yazarsanız memnun olurum.

Soranlara ithafen,

A sıkkı... Tum isleri uyurken yaptim uyurgezerlik var.

B sıkkı... aslinda hic birini yapmadim. Ruyami size anlattim

C sıkkı... is yerinde sıfır uykuyla duruyorum. Cunku hic uyumadim :olamaz:

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer canim neredesin sen. Ne olur arada sirada gel sesini duyalim.

Ben petek temizligin8 buhar makinesiyle basincla yapiyorum.

Altuna legen koyup ustten kaynar su dokebilirsin. Aklima bu fikir geldi bir tek

günaydın kızlar.
c.tesi evde değildim iş yapmadım.
pazar geç kalktım.
mutfağı topladım.kahvaltıya oturacakken kardeşim aradı geliyoruz diye.
hemen evi süpürüp sildik.
banyoyu da yıkadım hazır maratondayken.
misafirler gidince pek rahat oldu iş güç yok.

Ben taçtan renk koruyucu bezler alıyorum 4-5 aydır. Bir pakette iki bez oluyor 6₺, 60 yıkama kullanılıyor. Açık renk koyu renk ayırmadan hepsini bir atıyorum. Çamaşır sepeti neredeyse hiç kullanılmıyor diyebilirim. Çok sevdim bu işi :))
denemek lazım.

Banyoyu da kirkladim. Simdi sacimu kurutuyorum :KK70::KK70::KK70:
sabah iş yok galiba.:)

Bugun ki maraton saatleri

12.00 13.30

15.30 16.30

Back
X