• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ozledim...

Merak ediyorum, acaba ozlenen de oldum mu birilerini hatiralarinda...

Eki Görüntüle 1982346

durkan durkan ben yariladim bile ... online görmek ne guzel oldu. Karsilikli ictik... 40 yil hatırimdasin artik..
Ne söylesen haklısın canım özleniyorsun tabiki de itiraf ediyorum seni gizli gizli takip ediyorum. Kahve çok hoş güzel ama dostluk daha güzel...
Ben ozledim...

Merak ediyorum, acaba ozlenen de oldum mu birilerinin hatiralarinda...

Eki Görüntüle 1982346

durkan durkan ben yariladim bile ... online görmek ne guzel oldu. Karsilikli ictik... 40 yil hatırimdasin artik..

Ne söylesen haklısın canım özleniyorsun tabiki de itiraf ediyorum seni gizli gizli takip ediyorum. Kahve çok hoş güzel ama dostluk daha güzel...
Ama ben de yoktum 2 ay.. bir 2 ay daha olmamayi düşünüyorum

Onceliklerim degisti ablacigim. Arada bir ugrayacagim. Manevi detoks yapiyorum su aralar. Sen hastanelerine gittin mi?
Göz doktoruna gittim göz ameliyatı ileri bir zamana erteledik canım, nöroloji yede gittim şimdilik hastalığım stabil durumda tomografi çekildi sonuç eskisinden kötü değil orta durumda. Çok şükürler olsun.
Sen ne yaptın gittin mi hastaneye sonuç ne durumda.

Eviniz niye dağıldı kediciklerim..
Siz senelerdir bu sayfada ogrenmediniz mi rutininizi?
artik prenseslikten kulkediligine terfi etmediniz mi?
Iki dakika manevi atmosfer yasayalim dedik yasatmadiniz. Kursagimda kaldi. :)

Saka saka... allah im izin verirse her turlu detoksun ustesinden gelirim evelallah.

1 mayista dip köşe temizlige baslayacagim haberiniz olsun. Nisan diye yazmissiniz ama nisan degil mayis demistim. 1 mayis zaten işçi bayrami. Bizden guzel isci mi var :D :D pazartesiye de geliyor ki tadindan yenmez..

Simdilik ufak tefek isleri halledecegim.....

Ben kendi yaptıklarımi yazayim da motive olmazsaniz o da sizin ayibiniz.. :dondurma::temizlik:

Back
X