Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve var dediler geldim ❤Ben ozledim...
Merak ediyorum, acaba ozlenen de oldum mu birilerini hatiralarinda...
Eki Görüntüle 1982346
durkan ben yariladim bile ... online görmek ne guzel oldu. Karsilikli ictik... 40 yil hatırimdasin artik..
kahveyi mi özledin beni miKahve var dediler geldim ❤
Kahve hep var. Tabiki patronu özledimkahveyi mi özledin beni mi![]()
Ne söylesen haklısın canım özleniyorsun tabiki de itiraf ediyorum seni gizli gizli takip ediyorum. Kahve çok hoş güzel ama dostluk daha güzel...Ben ozledim...
Merak ediyorum, acaba ozlenen de oldum mu birilerini hatiralarinda...
Eki Görüntüle 1982346
durkan ben yariladim bile ... online görmek ne guzel oldu. Karsilikli ictik... 40 yil hatırimdasin artik..
Ben ozledim...
Merak ediyorum, acaba ozlenen de oldum mu birilerinin hatiralarinda...
Eki Görüntüle 1982346
::)) temizligi ozledin miKahve hep var. Tabiki patronu özledim![]()
Ama ben de yoktum 2 ay.. bir 2 ay daha olmamayi düşünüyorumNe söylesen haklısın canım özleniyorsun tabiki de itiraf ediyorum seni gizli gizli takip ediyorum. Kahve çok hoş güzel ama dostluk daha güzel...
Özel değilse neden yoksun canımAma ben de yoktum 2 ay.. bir 2 ay daha olmamayi düşünüyorum
Onceliklerim degisti ablacigim. Arada bir ugrayacagim. Manevi detoks yapiyorum su aralar. Sen hastanelerine gittin mi?Özel değilse neden yoksun canım
Göz doktoruna gittim göz ameliyatı ileri bir zamana erteledik canım, nöroloji yede gittim şimdilik hastalığım stabil durumda tomografi çekildi sonuç eskisinden kötü değil orta durumda. Çok şükürler olsun.Onceliklerim degisti ablacigim. Arada bir ugrayacagim. Manevi detoks yapiyorum su aralar. Sen hastanelerine gittin mi?
Ya özledim, bahar temizliği yapasım var ama çocuğa biri bakmadan çok zor.::)) temizligi ozledin mi![]()
:/Heee kapattik tukani neyin...![]()
sebep??Heee kapattik tukani neyin...![]()
Ekonomik krizsebep??

Sebebi neydi ağlamanın canım üzüldüm ya senin için.Gece temizlik yapacagim 3 gündür evimi toplayamıyorum sürekli ağlıyorum
Gece dedigin simdi mi? Eger simdi ise seni maratona davet edeyim mi :))) e kadar sursun maratonumuz?Gece temizlik yapacagim 3 gündür evimi toplayamıyorum sürekli ağlıyorum
Amaninnnn körle yatan sasi kalkar. Senin simdi 3. Uykunda olman gerekiyordu...Sebebi neydi ağlamanın canım üzüldüm ya senin için.