• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebebi neydi ağlamanın canım üzüldüm ya senin için.
Temizlik yapamamam çünkü anksiyite atagim başladı kizkardesimi cagirdim yardima gel diye başkasının evini temizleyemem diye gelmedi oysa ben temizlik yapmasini beklemiyordum sadece yanimda birine ihtiyacim vardi

Temizlik yapamamam çünkü anksiyite atagim başladı kizkardesimi cagirdim yardima gel diye başkasının evini temizleyemem diye gelmedi oysa ben temizlik yapmasini beklemiyordum sadece yanimda birine ihtiyacim vardi
Hocbuzulme. Yaninda olacagiz insallah. Ben ne bileyim topik kapansa da genr temiz olur evler saniyordum. Bu aliakabligi kazandiracagiz insallah canim. Hic uzulme.. evlerin iyi yani, ne kadar kirlenirse kirlensin iyi bir temizlikle eskisi gibi tertemiz oluyor. Tıpkı kalplerimiz gibi. Ne kadar gunahla kirletirsek kirletelim bir istigfsr ile pirupak oluyoruz insallah. Yeterki samimi olalim.

Evinin sekline semaline de cok takilma. Yok orasi genis burasi dar. Orasi kuflu burasi eski diye. O ev senin. Senin. Senin. Guzellestirecek olan sensin.

Ben gelsem olurmu kabul edermisin
Sana abla olurum hem kahve içer hem temizlik yaparım bu arada elim hızlıdır maşallah :nazar:

Amaniiinnn... iste bana takilan boyle oluyor. Onlar beni duzeltecegine ben onlari Bozuyorum. Yeniden baslamayi teklif etsem :dua::oops:yarindan itibaren. Beni boyle surukler misin :KK4:
Yarın demiyelimde bu ara psikolojik olarak problemlerim var onu atlatayım sonra inşallah.

00.40 chentiq kalkar...

Planlar:
  • Utulenen camasirlar katlanacak
  • Yikanan bulasiklar yerlerine dizilecek
  • Yatsi namazi kilinacak
  • Tespih cekilecek
  • C cansu_tr humeze suresi ilk ayet 15 kere okunacak
  • Kisisel el yuz bakimi yapilacak
  • Gelinip uyku durumu raporu verilecek
  • Maraton sonu ve kapanış:-)

00.40 chentiq kalkar...

Planlar:
  • Yatsi namazi kilinacak
  • Tespih cekilecek
Bende geliyorum

00.40 chentiq kalkar...

Planlar:
  • Yatsi namazi kilinacak
  • Tespih cekilecek
Plan güzelde senin sabah işine gitmeyeni hadi namazı kıl gerisini bırak ve yat bak takipteyim seni

Plan güzelde senin sabah işine gitmeyeni hadi namazı kıl gerisini bırak ve yat bak takipteyim seni
Tatli ablam. Bugun oructum. Is yerinde oglen uyudum. Sonra eve geldim aksam namazindan sonra gene uyudum. 9 ile 11 arasi. 11 de 3 bardak cay ictim. Simdi 4. Yu icecegim. Gunduzki kaylule sanirim bu kadar dinç yapti beni. Neyse kalkiyorum. Madem takibe alindim. Oyalanmayayim.

Tatli ablam. Bugun oructum. Is yerinde oglen uyudum. Sonra eve geldim aksam namazindan sonra gene uyudum. 9 ile 11 arasi. 11 de 3 bardak cay ictim. Simdi 4. Yu icecegim. Gunduzki kaylule sanirim bu kadar dinç yapti beni. Neyse kalkiyorum. Madem takibe alindim. Oyalanmayayim.
Afiyet şifa olsun canım çayı bende severim. Hadi sana kolay gelsin

Back
X