Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedeeeeen. oğlan mı uyumadı gene. İngilizcen var mı cnm?Bende hic birsey yapamadim
Bulasik mak ve çamaşır makinesi aynı zamanda bozuldu malesef canım çamaşır makinesi yaptırıldı, bulaşık makinesi tamirine 600 lira istediler bizde yaptırmadık ha gayret elde yıkamaya devam20 gündür yenisini alacağımda bekliyoruz neyi bekliyorsak,Günaydın.
Bulaşık makinesiyle buzdolabı aynı anda bozulursa ne olur...
Bu konuda makale yarışması açıyorum. Kazanana bozulan eşyaları yollayacağım![]()
Uyumadi artik yoruldum :/ ingilizcem yoknedeeeeen. oğlan mı uyumadı gene. İngilizcen var mı cnm?
Bulaşık makinem yok buzdolabi bozulursa da birsey olmaz çünkü ici boşGünaydın.
Bu konuda makale yarışması açıyorum. Kazanana bozulan eşyaları yollayacağım![]()
benim doğumdan bir ay önce buzdolabı,çamaşır makinesi,robot,süpürge,ütü toptan bozuldu.Günaydın.
Benim evi görsen acirsinSelam dostlarnasılsınız bakalım. Ben çok şükür diyeyim. Burayı bıraktığımdan beri dip köşe yapmaz oldum
bahar temizliği demiyim de ramazana yaza hazırlık diyeyim mayıs da inşaallah düşünüyorum.
![]()
Niye canım ya bahar geldi mis gibi temizlik zamanıBenim evi görsen acirsin
Yapamiyorum kiNiye canım ya bahar geldi mis gibi temizlik zamanı
hosgeldin topigine :)Eviniz niye dağıldı kediciklerim..
Siz senelerdir bu sayfada ogrenmediniz mi rutininizi?
artik prenseslikten kulkediligine terfi etmediniz mi?
Iki dakika manevi atmosfer yasayalim dedik yasatmadiniz. Kursagimda kaldi. :)
Saka saka... allah im izin verirse her turlu detoksun ustesinden gelirim evelallah.
1 mayista dip köşe temizlige baslayacagim haberiniz olsun. Nisan diye yazmissiniz ama nisan degil mayis demistim. 1 mayis zaten işçi bayrami. Bizden guzel isci mi var![]()
pazartesiye de geliyor ki tadindan yenmez..
Simdilik ufak tefek isleri halledecegim.....
Ben kendi yaptıklarımi yazayim da motive olmazsaniz o da sizin ayibiniz..![]()
camasir daha zor ya.. sukretmeye devam o halde.. bizim az bir masrada halloldu. 200 tuttuBulasik mak ve çamaşır makinesi aynı zamanda bozuldu malesef canım çamaşır makinesi yaptırıldı, bulaşık makinesi tamirine 600 lira istediler bizde yaptırmadık ha gayret elde yıkamaya devam20 gündür yenisini alacağımda bekliyoruz neyi bekliyorsak,
Yenisini gönderirsen kabul edilir.
amaninnn. O ne ole hepsi de senin dogumunu mu beklemis. Nasil bir enerji yaydiysan o vakit...benim doğumdan bir ay önce buzdolabı,çamaşır makinesi,robot,süpürge,ütü toptan bozuldu.
süpürge ,buzdolabı,çamaşır makinesi alındı.
ütüye inat ettim bu kışa kadar yiğenimin ütüsüyle idare ettik.
robot tamir oldu.
şimdi sıra bulaşık makinesinde.
ama hiç yenisini almak istemiyorum.
nedense çamaşır makinesiyle daha duygusal bir bağım var.
bulaşık![]()
1 mayis düşünüyorum ben de. Bir daha gideyim deme.Selam dostlarnasılsınız bakalım. Ben çok şükür diyeyim. Burayı bıraktığımdan beri dip köşe yapmaz oldum
bahar temizliği demiyim de ramazana yaza hazırlık diyeyim mayıs da inşaallah düşünüyorum.
![]()
:) yoklugumda birileri düzenli olarak topik güncellemis. Gidemedim ki bir yerehosgeldin topigine :)