Cnm sinerji alamıyorum :))hiç de burada değilsin. spor ne oldu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sinerji alamıyorum :))hiç de burada değilsin. spor ne oldu...
ben bir muddet annemdeydim. bizim buraya is diye yazdigimiz daginikligi topla mutfagi topla maddeleri yoktu. hep zamaninda yapiliyor. cok utandim vallao toplama işini hiç sorma. ama annem hep dagitmazsan toplamak zorunda kalmazsin der o nasıl olacak der kizardim ama doğruymuş gerçekten benim kız da yapıyor onu o odadan çıkar çıkmaz hemen kaldırıyorum attıklarını gelince de bulamayınca bırakıyor artık karistirmayi![]()

gecmis olsun.Benim sağ gözüm yanlış tedavi sonucu görmüyor. Sol gözümde iki gözün yükünü aldığı için problem var. Kalp ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarım var. Özürlü raporu ve vergi indirimi aldım. Emekli olma şartlarım uygun her an olabilirim.
Çok teşekkür ederim canım.gecmis olsun.
o saatler yemek artı uyku saati. ınş gelebilirimben hastane işlerini hallettim. yalnız diş için aldığım randevunun gününü unutmuşum. şimdi gidilip bir daha randevu alınacaközür kadrosundan emekliye ayrılmak kolay mı? mental mi fiziksel mi senin ki
ben zaten akşam müsait oluyorum. 8-9 civarlarında
hiç de burada değilsin. spor ne oldu...
peki madem. söz alınmıştır
aynen yaa onlar işten sayılmıyor demiben bir muddet annemdeydim. bizim buraya is diye yazdigimiz daginikligi topla mutfagi topla maddeleri yoktu. hep zamaninda yapiliyor. cok utandim valla![]()
bayağı düşüyormuş ya... sen bence bir kaç ay daha çalışıp kenara para koy. harcamalarını kıs. öğle yemeğini evden getir. masraf olacak şeyleri ayarla. 1300 ciddi mebla. iş yerin yükünü azaltabilirse azaltsın. temizlik+çaya bakıyordun değil mi yanlışım yoksa? temizliğe başka eleman alamazlar mı? yada kendini yormayacak şekilde yapsan? en azından biraz birikim yapana kadar... eşin ne diyor? o emekliydi dimi. o evdeyken çalışmak da zor geliyordur sana...Tabiki düşecek şimdiki maaşım 2700 alıyorum aşağı yukarı 1300-1400 falan alırım allah hepimizin maaşına bereket versin.
Zaten ben işyerinde daha çok harcıyorum 6 gün çalışıyor toplu taşıma ile gidip geliyorum. Çay, su,sabah evde kahvaltı yapmaya fırsatım olmuyor, öğle yemeği, hepsi masraf benim için çalışmasam evde harcamam daha az olur. Kafamda deli sorular var. Şimdi emekli olmazsam normal çalışırsam daha 12 yıl var emekliliğe.
hay allah ım.. sen bir alsan gerisi gelir de...Cnm sinerji alamıyorum :))
ah anneler.. ben de anne olunca yapacam diye umuyordum ama olmadıben bir muddet annemdeydim. bizim buraya is diye yazdigimiz daginikligi topla mutfagi topla maddeleri yoktu. hep zamaninda yapiliyor. cok utandim valla![]()
dolaba girişmedim canım. çamaşır yıkadım, çıkanları astım, bulaşık mak diizp çalıştırdım yemekleri boşattım süpürge tuttum. bugün de silme ve toz anca.. hatta belki onu bile yapmam kandil diye.chentiq buzdolabı sildin mi bu saat oldu kızı anca uyuttum. hiç halim kalmadı. benim dolap gene kaldı yaaa
![]()

2gündür sabahları 6da ayaktayım. kızım o saat bi uyanıyor. geri yatiyo bazen. ah ışte ben de o saat uyumasam da bi işin ucundan tutsam böyle bi derdim olmucak.ama yapamıyorum yaa ne güzel kalkıyorum tekrar uyuyorum sinir oluyorum kendime. uyanmasam uyansam kesin yaparım derim hale uyaniyon yap sana demi ama yokbayağı düşüyormuş ya... sen bence bir kaç ay daha çalışıp kenara para koy. harcamalarını kıs. öğle yemeğini evden getir. masraf olacak şeyleri ayarla. 1300 ciddi mebla. iş yerin yükünü azaltabilirse azaltsın. temizlik+çaya bakıyordun değil mi yanlışım yoksa? temizliğe başka eleman alamazlar mı? yada kendini yormayacak şekilde yapsan? en azından biraz birikim yapana kadar... eşin ne diyor? o emekliydi dimi. o evdeyken çalışmak da zor geliyordur sana...
hay allah ım.. sen bir alsan gerisi gelir de...
ah anneler.. ben de anne olunca yapacam diye umuyordum ama olmadıgenetik diyeceğim o da değil.. kesin cami önünde bulundum ben
dolaba girişmedim canım. çamaşır yıkadım, çıkanları astım, bulaşık mak diizp çalıştırdım yemekleri boşattım süpürge tuttum. bugün de silme ve toz anca.. hatta belki onu bile yapmam kandil diye.
hepimiz ayniyiz aslinda. bende diyordum bir benmi boyleyim. benim gibilerde varmis. kizin kucukmu?2gündür sabahları 6da ayaktayım. kızım o saat bi uyanıyor. geri yatiyo bazen. ah ışte ben de o saat uyumasam da bi işin ucundan tutsam böyle bi derdim olmucak.ama yapamıyorum yaa ne güzel kalkıyorum tekrar uyuyorum sinir oluyorum kendime. uyanmasam uyansam kesin yaparım derim hale uyaniyon yap sana demi ama yok![]()
çok da küçük sayılmaz 20aylık. eskisine göre gece uykusu uzadı yoksa gece 1 sabah 5arası 49 dkda bi ayaktaydim. daha az uyanınca sanırım erken kalkabiliyorumhepimiz ayniyiz aslinda. bende diyordum bir benmi boyleyim. benim gibilerde varmis. kizin kucukmu?
masallah allah bagislasin. bebelerden is yapilmiyorki. haklisin. yapanlara hayret ediyorum ben.çok da küçük sayılmaz 20aylık. eskisine göre gece uykusu uzadı yoksa gece 1 sabah 5arası 49 dkda bi ayaktaydim. daha az uyanınca sanırım erken kalkabiliyorum
konuşman gerekiyordu zaten. hep yüzeysel hep yüzeysel nereye kadar. sandalye ve camları her gün silmene gerek yok. odadaki canlı çiçeklerin bakımını bir zahmet sahipleri yapsın. sen sadece koridordakilerle ilgilen. telefon bilgisayar masa onlar çok çabuk tozlanan şeyler onları yaparsın.. masası dağınıl olanlarınkine dokunma bile. biri bir şey derse evrak kaybederim diye dokunmadım dersin.onlar da düzenli tutmayı öğrenir. kaytaranları boş ver sen onlardan sorumlu değilsin. amirlerin işini güzel yaptığını biliyorlarsa sağlık sorunlarından dolayı çok yüklenmeyecektir. ama kendini en iyi sen bilirsin. benim bile emekli olasım geliyor çoğu zaman..chentiq canım düşüncen çok güzel benim işyerim kamu dairesi ama ben işçiyim temizlik ve kat görevlisi (odacı) 1kattan sorumluyum 20 oda 80 masa bilgisayar, telefonlar, etajer veya sehpa, koltuk, sandalye si var bazı odalarda canlı çiçek var onun suyu bakımı, bu odaların kapı, pencere, camı temizlik, evrak getir götür, kim işe geldi kim gitti kim neredeler bunlardan sorumluyum genellikle tek çalışıyorum arada 2 kişi çalışıyoruz.
Amirler bazı arkadaşlarımız yüzünden inanmıyorlar anlamıyorlar (haklılar). Bazısı hastane deyip izin alıp 2 gün ile gelmeyiyorlar tatile gidip ordan sosyal medyadan şuradayım diye resim paylaşımlarını dersin, çarşıya alışverişe gideni, banka, fatura ödeme diyip gideni mi dersin bunlar gibi örnek ler....
Bide benim yapım kaytarmak kıvırmak yok gücüm yerinde olduğu zaman canımı dişime takar yaparım.
Eşimde emekli evde hem bana hem kendine zor oluyor. Bir akşam yemeğinde, birde pazar günü evde beraber oluyoruz
Bu yaşımda kaç tane rahatsızlıklarım var. Emeklilik kararımı verdim sayılır. Ben evdeyken fazla harcamam olmaz. (kıyafet, ayakkabı, çanta, kişisel bakım...)
Tabiki yiyip içmemde asla kısmam az ve kaliteli alır yerim.
Ufak birikimlerimiz var
Evimiz var krediyle aldık ödüyoruz.
Ammada konuştum çenem düştü hakkını helal et.
ben de kalkıp geri yatıyorum. halbuki 7 posta çamaşır birikti. evin halini bir görseniz. düzensiz hem de ne biçiiiiiiiiiiim2gündür sabahları 6da ayaktayım. kızım o saat bi uyanıyor. geri yatiyo bazen. ah ışte ben de o saat uyumasam da bi işin ucundan tutsam böyle bi derdim olmucak.ama yapamıyorum yaa ne güzel kalkıyorum tekrar uyuyorum sinir oluyorum kendime. uyanmasam uyansam kesin yaparım derim hale uyaniyon yap sana demi ama yok![]()
Benimde saat iitibafiyle bahar temzlgim bitti bitirene kadar olup olup dirildim camasrlr kaldi bnmde 3 posta camasrm varkonuşman gerekiyordu zaten. hep yüzeysel hep yüzeysel nereye kadar. sandalye ve camları her gün silmene gerek yok. odadaki canlı çiçeklerin bakımını bir zahmet sahipleri yapsın. sen sadece koridordakilerle ilgilen. telefon bilgisayar masa onlar çok çabuk tozlanan şeyler onları yaparsın.. masası dağınıl olanlarınkine dokunma bile. biri bir şey derse evrak kaybederim diye dokunmadım dersin.onlar da düzenli tutmayı öğrenir. kaytaranları boş ver sen onlardan sorumlu değilsin. amirlerin işini güzel yaptığını biliyorlarsa sağlık sorunlarından dolayı çok yüklenmeyecektir. ama kendini en iyi sen bilirsin. benim bile emekli olasım geliyor çoğu zaman..
ben de kalkıp geri yatıyorum. halbuki 7 posta çamaşır birikti. evin halini bir görseniz. düzensiz hem de ne biçiiiiiiiiiiim
konuşman gerekiyordu zaten. hep yüzeysel hep yüzeysel nereye kadar. sandalye ve camları her gün silmene gerek yok. odadaki canlı çiçeklerin bakımını bir zahmet sahipleri yapsın. sen sadece koridordakilerle ilgilen. telefon bilgisayar masa onlar çok çabuk tozlanan şeyler onları yaparsın.. masası dağınıl olanlarınkine dokunma bile. biri bir şey derse evrak kaybederim diye dokunmadım dersin.onlar da düzenli tutmayı öğrenir. kaytaranları boş ver sen onlardan sorumlu değilsin. amirlerin işini güzel yaptığını biliyorlarsa sağlık sorunlarından dolayı çok yüklenmeyecektir. ama kendini en iyi sen bilirsin. benim bile emekli olasım geliyor çoğu zaman..
ben de kalkıp geri yatıyorum. halbuki 7 posta çamaşır birikti. evin halini bir görseniz. düzensiz hem de ne biçiiiiiiiiiiim[/QUO
Yok kız zaten hergün cam silmiyorum 1 müdür, 2 muavin, 1 sayman, 7 şef var onların odalarını daha özenli temizliyorum, çiçeklerde bunların odasında işte sorun bu herşeyi bizlerden bekliyorlar, bayan eli değmeliymiş, bayan gözü farklı görürmüş. Bazı odalar da kuruyemiş yiyorlar, kahvaltı yapılıyor bazen süpürüyorum,siliyorum bazende ben yetişemiyorum, biliyorsunuz ben yalnızım alın siz süpürün deyip veriyorum ellerine faraşı süpürgeyi böyle böyle günler gelip geçiyor.