- 12 Ekim 2016
- 184
- 230
- 18
madımak sezonu açıldı mi12 mayıs maddelerim :
1. Madımak buzluğa atılacak
2. Ev süpürülecek
3. Çamaşır katlanacak yerleşecek
4. Banyo wc temizlenecek
5. Ev düzenli tutulacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madımak sezonu açıldı mi12 mayıs maddelerim :
1. Madımak buzluğa atılacak
2. Ev süpürülecek
3. Çamaşır katlanacak yerleşecek
4. Banyo wc temizlenecek
5. Ev düzenli tutulacak
benzetme muhteşem olmuş. su zıhın temızlıgını nasıl yaPTIGINDAn bAHSEDER MISIN BIRAzcık
hedefın hedefımdır. Bas ustunebugunun 5lisi
kisliklar katilip yazliklar cikartilacak
mutfak tezgah masa ocak silinecek
yemek yapilacak
bulasik mak bosaltilip doldurulacak
utu yapilacak
hedef koydum: mutfagi temiz tutmak ve daginik tutmamak
parka götürme işlemi tamam hem de iki kez.Ahhh benim utum de giderek birikiyor. Giyecek tek parca kalmayana kadar biriktirmeyi dusunuyorum. Bir de isin ilginci ben ev tenizken temizlik yapasim geliyor kirliyken kolumu kipirtatasim yokgünaydın herkese. bugün evdeyim bi 5li yaziim ınş yaparım hepsini.
1. ev supurulecek.---
2. toz alınacak.---
3. balkon yikanacak.+++
4. çamaşır yıka ser.+++
5. bütün utuler bitecek.---(yenileri eklendi hepsini bir yapiim dedim)
bunları bitirebilirsem fırın temizlicem. tabi bide kızı parka götürme faslı var.parka götürme işlemi tamam hem de iki kez.
günaydın herkese. bugün evdeyim bi 5li yaziim ınş yaparım hepsini.
1. ev supurulecek.---
2. toz alınacak.---
3. balkon yikanacak.+++
4. çamaşır yıka ser.+++
5. bütün utuler bitecek.---(yenileri eklendi hepsini bir yapiim dedim)
bunları bitirebilirsem fırın temizlicem. tabi bide kızı parka götürme faslı var.parka götürme işlemi tamam hem de iki kez.
utu banada dert oldu. hep ertesi gune birakiyorum.Ahhh benim utum de giderek birikiyor. Giyecek tek parca kalmayana kadar biriktirmeyi dusunuyorum. Bir de isin ilginci ben ev tenizken temizlik yapasim geliyor kirliyken kolumu kipirtatasim yok
Benim utum dolapta hicbisey kalmamis firsat bulamiyorum yapayim bende utu masasini kaldirmadim bi bos odam var hergun tek parca utuluyorum bugunde kaynvalideme gidecem yarin koltuklarim degisecek buyuk bir kirli ev bombasi beni bekliyor olacak sanirimAhhh benim utum de giderek birikiyor. Giyecek tek parca kalmayana kadar biriktirmeyi dusunuyorum. Bir de isin ilginci ben ev tenizken temizlik yapasim geliyor kirliyken kolumu kipirtatasim yok

kesinlikle katılıyorum sana. temizken temizlesem dursam kirliyken amaan zaten kirli diyorum.Ahhh benim utum de giderek birikiyor. Giyecek tek parca kalmayana kadar biriktirmeyi dusunuyorum. Bir de isin ilginci ben ev tenizken temizlik yapasim geliyor kirliyken kolumu kipirtatasim yok
ya elektrik kesilirde utuleyemezseniz. bence yedekten utuleyiniz birer takim giysi.kesinlikle katılıyorum sana. temizken temizlesem dursam kirliyken amaan zaten kirli diyorum.ütü biriktirmek benim isim sabah hem eşim hem benim için giyecegimizi utuleyip evden çıkıyoruz. her sabah aynı şey. ama son zamanlarda hiç biriktirmiyorum kuruyani hemen utuluyorum çok iyi oluyormuş ya çok rahatım
artık öyle yapmıyorum ışte kurudu mu hepsini utuluyorum hem böylece az oluyo hemen bitiyoya elektrik kesilirde utuleyemezseniz. bence yedekten utuleyiniz birer takim giysi.
Evet katılmak istiyorum cok saldım kendimi çünkü ama size yetisebilirmiyim bilemiyorum@kubdef badim.. burayı okumuyorsun biliyorum ama çok özledim seni
@zambak86 hele sen nerelerdesin hiç izini süremiyorum. hamile kaldın dimi
@CKbeautyandsheer akşama maraton var desem?
@eflalim
@buble toparlandın mı?
@NAVLEE toparlandın mı?
@yesilkubbe toparlandın mı?
@pinartn kahve?
@dagci nazar değdirmeyiz sen gel yeterki
@cnntrm sen iyicene hayırsız oldun ya.. tüm kanallar kapalı...
@IrResistibLe_ çarşamba abşlayacaksın sanıyordum
eflalimden arakladım. unuttuklarım kendilerini eklesin...
Sweet03 bahar yorgunluğu mu var sende de? vitamin kullansan geçiş döneminde
@durkan hastane işlerini bitirdin mi?
bernardshawinuveykizi bugün seninle buzdolabına girişebilirim arzu edersen
hala devam ediyor. katılacak mısın yoksa?
3 kişiyi unutmuşum gibi geliyor
yapamiyorum. cocuklarin duzenlerini bir ayarlayayim. simdi rutin seyleri yapiyorum anca.kimse ramazan temizliği yapmıyor mu![]()