• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün miskinlige bi son verdim evi kirkladim. ne zamandır yapmak istiyodum iyi oldu.
tüm odaları dip köşe sildim supurdum. gardrop sifonyer kitaplık kızımın dolabı mutfak dolapları buzdolabı vestiyer temizledim duzenledim.
tüm kapıları sildim giriş kapısı da dahil.
mutfak masası ve sandalyeleri sildim.
bi makine yıkadim kuruttum katladim konmariledim.
balkonlari yıkadim.
banyo dip köşe temizledim.
bi wc kaldı. onu da yarın okul dönüşü yapmayı düşünüyorum.
iyi yorulmusum ama hala belim ağrıyor.

miskinlik değilmiş seninki, fırtına öncesi sessizlikmiş :D Maşallah.

Cumartesi oruç tutmak için niyetlendim, hoop regl oldum şansa bak! ama bozmadım orucumu.
kahvaltı ettirdim kızıma, biraz oynadık, vakit geçirdik.
Öğle uykusu için yattı, uyanınca yemeğini yedirip, parka götürdüm onu.
Eve geldim hızlıca iftar için az bi yemek yaptım.
Kemik kaynattım. Tatlı yaptım.
İftar yaptık eşimle.

Pazar günü kısa süreli işe gelmek zorundaydım. İşten sonra eve gelip, dinlenmek için uzandım, uyumuşum.
Kalktıktan sonra dağınıklığı topladım.
Buzdolabındaki atılacakları attım.
2 makine bulaşık yıkadım.
Yemek yaptım.
kızımla eşim dışarı çıkmıştı, geldikten sonra kızım uyudu, uyanıktan sonra yemeğini yedirdim.
Çöpleri attım.
Akşamında aile büyüklerimiz geldi eşimin doğum gününü kutladık birlikte.
Çay kahve faslı, onlar gittikten sonra da bulaşıkları makineye yerleştirip uyudum.

bugün miskinlige bi son verdim evi kirkladim. ne zamandır yapmak istiyodum iyi oldu.
tüm odaları dip köşe sildim supurdum. gardrop sifonyer kitaplık kızımın dolabı mutfak dolapları buzdolabı vestiyer temizledim duzenledim.
balkonlari yıkadim.

Oh maşallah kendim yapmış gibi ferahladım okuyunca. Bende bugun erkenden kalktım dun gece perdelerim geldi onları yıkamam lazım.

nasılsınız arkadaşlar gene in cin top oynuyor. ev sahibi de chentiq chentiq uğramaz oldu. 15 dk.lik günlük işler olurdu ya eskiden gene yapsak mi diyorum topikin eski sahipleri de eşlik ederse bi fikir sadece

nasılsınız arkadaşlar gene in cin top oynuyor. ev sahibi de chentiq chentiq uğramaz oldu. 15 dk.lik günlük işler olurdu ya eskiden gene yapsak mi diyorum topikin eski sahipleri de eşlik ederse bi fikir sadece
merhaba.. sen işlerini gene yapmaya devam edebilirsin. ben olmasam bile uğrayanlar vaar sürekli..

balkonlari yıkadim.

miskinlik değilmiş seninki, fırtına öncesi sessizlikmiş :KK70: Maşallah.
inanamıyorum ya.... hakikaten miskinlik hali buysa... bir gün bile sürmemiş. bana da bulaşsa keşke..

:D:D:D

haziran ayı da geldi. tembelliğimiz hayırlı olsun.
mayıs ayında evi kırklayacaktık :D:D
benim en son evi kırklamamın üstünden bile zaman geçti. tekrar bir baştan başlamam lazım....

Tum evi topladım

Arka balkonu supurdum, yıkadım

Makinaya çamaşır attım

Tum evi süpürdüm

Sildim

Toz aldım

Wc leri yıkadım

Lavaboları ovdum

Duş yaptım

Çamaşırları astım

Yeni oturdum temiz evin keyfini çıkarıyorum :KK3:

inanamıyorum ya.... hakikaten miskinlik hali buysa... bir gün bile sürmemiş. bana da bulaşsa keşke..

:KK70::KK70::KK70:
bu aralar alışkanlık oldu 2haftada bir dolap içlerini geçiyorum hem kirlenmiyor hem böylece iş uzamiyor. yoksa aynı miskinlikten bende de var. önceden seninle de konuşmuştuk ya yaptıkça yapasim geliyor ama bi ara verdim mi işler gözümde büyüyor. ama bu aralar yapamam herhalde eşim ameliyat oldu baya bi evde yatacak i
o varken yapamam
sür

haziran ayı da geldi. tembelliğimiz hayırlı olsun.
mayıs ayında evi kırklayacaktık :KK70::KK70:
benim en son evi kırklamamın üstünden bile zaman geçti. tekrar bir baştan başlamam lazım....
ben de bunu diyom ışte çok zaman geçti ramazanda zaten iş yapmak zor bi aktivite olursa biribirimizi gaza getiririz belki

Tum evi topladım

Makinaya çamaşır attım

Tum evi süpürdüm

Sildim

Toz aldım

Wc leri yıkadım

Lavaboları ovdum

Duş yaptım

Çamaşırları astım

benden beterler var öğlen olmadan işler bitmiş :nazar:

ben de bunu diyom ışte çok zaman geçti ramazanda zaten iş yapmak zor bi aktivite olursa biribirimizi gaza getiririz belki
önerilere açığım. aktivitemiz maratonlar oluyordu ama ramazanda sofrayı toplamayı bile sarkıtıyorum

Tum evi topladım

Makinaya çamaşır attım

Tum evi süpürdüm

Sildim

Toz aldım

Wc leri yıkadım

Lavaboları ovdum

Duş yaptım

Çamaşırları astım

bizim buralar hep yağmurlu. balkon yıkasam da kirleniyor hemen. maşallah çok iş yapmışsın tebrikler.

Back
X