- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
bizim buralar hep yağmurlu. balkon yıkasam da kirleniyor hemen. maşallah çok iş yapmışsın tebrikler.
Tesekkurler. Burda yagmur yok ama guvercin derdim var. Yarım saat gecmeden guvercin pisligi oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim buralar hep yağmurlu. balkon yıkasam da kirleniyor hemen. maşallah çok iş yapmışsın tebrikler.
valla benim de başlamam lazım.haziran ayı da geldi. tembelliğimiz hayırlı olsun.
mayıs ayında evi kırklayacaktık
benim en son evi kırklamamın üstünden bile zaman geçti. tekrar bir baştan başlamam lazım....
benimki haftasonu tüüüüm hatanın dağınıklığını toplamakhadi hadi senin de haftasonu maratonlarini biliyoruz
Kullanıyorum canım . Rich higg gloosKonMari metodu için, kitabı aldım. Okuyup, "uygulamaya çalışacağım"
Bakalım işe yarayacak mı? Yoksa doğuştan mı pasaklıyım acaba?
Bir deNego sen boyama yaparken ahşaplara boyadan sonra vernik kullanıyor musun? Hangi verniği kullanıyorsun, resim atabilirsen memnun olurum.
maşallah sana vala hamileyken normal işler bile zor sen uyumayip bunları yapiyosunAkşam erken uyuyorum iftardan hemen sonra gece sahura kalkınca bi daha uyuyamıyorum. Sabah 7ye kadar sağa dön sola dön zor sabah ettim. Sonra kolları sıvayıp işlere koyuldum.![]()
ben de öyleyim o yüzden diyorum ya 15 dk.lik işleri yapalım diye daha fazlasını yapamamönerilere açığım. aktivitemiz maratonlar oluyordu ama ramazanda sofrayı toplamayı bile sarkıtıyorum
2 çocukla hem de ramazan zor olmuyor mu yaa bu kadar iş3 haziran
- mutfak temiz ve toplu tutulacak (hedef1)
- yemek yapilacak
- ev toplu tutulacak(hedef2)
- uc postaya cikan camasir yikanacak kurutulacak kaldirilacak (hedef3)
- ütü yapilacak
- copler atilacak
- pazardan alinanlar yerlestirilecek
- ayakkabilik temizlenip duzenlenecek

Hedefin hedefimdie. Yalniz ben bu saate kaldim malesef3 haziran
- mutfak temiz ve toplu tutulacak (hedef1)
- yemek yapilacak
- ev toplu tutulacak(hedef2)
- uc postaya cikan camasir yikanacak kurutulacak kaldirilacak (hedef3)
- ütü yapilacak
- copler atilacak
- pazardan alinanlar yerlestirilecek
- ayakkabilik temizlenip duzenlenecek
Yettim gariAyyy deli gibi islwrim var hala tembellik ediyorum cok ama cok isim var. Ben yazayim siz yol gösterin. Cunku hic birini yapmak istemiyorum
- Ortalik toplanacak bir suru kalem kagit oyuncak var
- Yataklar toplanacak nevresimler yikanacak
- Cocuklar yikanacak
- Bitmek bilmeyen utu yapilacak
- Bastan asagi mutfak hallolacak
- 2 balkon yikanacak
- Buzdolabi bosalip silinip yerlesecek
- Sut ile bir tatli yapilacak heniz bilinmiyor
- Kitap okunacak
- Kuran okinacak
- Tefsir dinlenecek
- Cocuklarla faaliyet yapilacak
- Supurge silme toz alma bonya wc genel temizlik zimbirtilari iste...
- Boncuklardan tesbih dizilecek
- Ahsap malzemeler dalan toparlanacak
- Çiçeklerin bakimlari yapulacak
Imdat desem desimi duyar misiniz misralarimda :)))))))![]()
![]()
![]()
Tamam utuyu sen yap o zaman.. yaparken tefsir dinleriz. Sutlaci da iftar da bir guzel yeriz :)Yettim gari
ütüyü Ben severek yaparım.
tefsir dinlerim,
diğer işlere karışmam
Sütlaç olabilir seviyorsanız eğer
Zevkle..... Mesafeler olmasa ne güzel olurTamam utuyu sen yap o zaman.. yaparken tefsir dinleriz. Sutlaci da iftar da bir guzel yeriz :)
hiçbirini yapma.Ayyy deli gibi islwrim var hala tembellik ediyorum cok ama cok isim var. Ben yazayim siz yol gösterin. Cunku hic birini yapmak istemiyorum
- Ortalik toplanacak bir suru kalem kagit oyuncak var
- Yataklar toplanacak nevresimler yikanacak
- Cocuklar yikanacak
- Bitmek bilmeyen utu yapilacak
- Bastan asagi mutfak hallolacak
- 2 balkon yikanacak
- Buzdolabi bosalip silinip yerlesecek
- Sut ile bir tatli yapilacak heniz bilinmiyor
- Kitap okunacak
- Kuran okinacak
- Tefsir dinlenecek
- Cocuklarla faaliyet yapilacak
- Supurge silme toz alma bonya wc genel temizlik zimbirtilari iste...
- Boncuklardan tesbih dizilecek
- Ahsap malzemeler dalan toparlanacak
- Çiçeklerin bakimlari yapulacak
Imdat desem desimi duyar misiniz misralarimda :)))))))![]()
![]()
![]()
genel olarak bu sekilde canim. Biraz sinir krizli bir gun olduğu icin dimagim anca bu kadarina yetti. Bugunun -saat su an 04.23- daha guzel gececegini umit ediyorum. Hos su saate kadar uyumadim yarin kacta kalkarim ne sekilde olurum bilmiyorum amachentiq naptin işleri kolayladin mi
ay teşekkür ederim bende bile bi ümit gördün.Imdat desem desimi duyar misiniz misralarimda :)))))))
- TAMAM.Ortalik toplanacak bir suru kalem kagit oyuncak var
- ERTELENDI. Yataklar toplanacak nevresimler yikanacak
- ERTELENDI. Cocuklar yikanacak
- KOCAM YAPMADI BEN DE YAPMADIM. Bitmek bilmeyen utu yapilacak
- USTTEN TOPLADIM. Bastan asagi mutfak hallolacak
- KOCAMA SOYLEMEDIM. 2 balkon yikanacak
- SİNİRLENDİM YAPMADIM.Buzdolabi bosalip silinip yerlesecek
- BUNU DA KOCAMA YAPTIRCAM. Sut ile bir tatli yapilacak heniz bilinmiyor
- TAMAM. Kitap okunacak
- TAMAM. Kuran okinacak
- ERTELENDI. Tefsir dinlenecek
- TAMAM. Cocuklarla faaliyet yapilacak
- TOZ VE LAVABOLAR KALDO GERISI TAMAM. Supurge silme toz alma bonya wc genel temizlik zimbirtilari iste...
- ERTELENDI. Boncuklardan tesbih dizilecek
- ERTELENDI.Ahsap malzemeler dalan toparlanacak
- ERTELENDI. Çiçeklerin bakimlari yapulacak
genel olarak bu sekilde canim. Biraz sinir krizli bir gun olduğu icin dimagim anca bu kadarina yetti. Bugunun -saat su an 04.23- daha guzel gececegini umit ediyorum. Hos su saate kadar uyumadim yarin kacta kalkarim ne sekilde olurum bilmiyorum ama
Biraz daha maneviyatimla ilgili caliamam lazim. Duygularim cok sayif hemencecik yipraniyorum. Ah icimdeki bitmek bilmez ikilemlerim...
Sen ne yaptin bugun, daha dogrusu bugun ne yapmayi planliyorsun dun ne yaptin...
Sürekli yenilik istiyorsun ya, haftalik listelere geri mi donsek. Maraton yapan bulamasak da, gunluk besli ,gunluk odev , odak noktasi, haftalik aliskanlik yeter bize heralde? 3 kisi de olsak yeter diye dusunuyorum.
Bu kadar duragan haldeki topikte bile 2 hafta kesintisiz durabildiysen benden daha umitvarsin su aralar![]()
![]()