- 12 Ekim 2016
- 184
- 230
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma gunune kadar plan yapip cuma guzel bir tablo ayarlayalim o zaman.. gerci senin kiz benim oglan biraz zor yaptirir ama :))ay teşekkür ederim bende bile bi ümit gördün.bence de chentiqcim dediğin gibi devam edelim ben dün misafir ağırlama hasta bakma ilaç saati onu yedir icir he arada da kızla ilgilen öyle geçti. bu hafta çok aktif iş yapamam belki ama cumadan itibaren yapabilirim ınş evime geccem çünkü. bi hafta kvde misafiriz işleri de baya yapmışsın bence özellikle tatliyi eşine birakmana bayıldım. he bide dedim ya sessiz takipciydim diye her gün girer okurdum burayı bütün sayfaları da okudum yani ben biraz zor bırakırım
![]()
Hamile hamile oruc tutmuyorsun insallah? Ilk bebegin mi senin ikinci mi? Tavugun yanina sebze olarak ne koydun?Gunaydın kızlar bende katılırım burayı okudukca motive oluyorum. Dun iftarda fırında sebzeli tavuk yaptım ve iftardan sonra uyumus kalmışım. Mutfak öylece kalmış. Sabaha kadar kokmuş tabi sabah erkenden kalktım mutfagı topladım makinayı çalıştırdım. Fırını iç dış sildim. Ocağı sildim.
eskiler nerede ben de bilmiyorum. Ati alan uskudari gecti :)) yapabileceğin seyler var tabim gunluk odev bulmak.. hatta herkese cagri yapiyorum, bana özel mesajla gunluk odev soyleyin ben onlari bir guzel siralarim. Odak noktasi da her zamanki gibi mutfaktan baslariz...chentiq cim dediğin gibi eski düzende nasılsa öyle devam edebiliriz benden istediğin yapabileceğim şeyler olursa yardımcı olmak isterim. ben burayı çok seviyorum eski katılımcılar da gelse de eski muhabbetler olsa keşke
Eski muhabbetler biraz zor olur canim. Birbirimizin icigini cicigini biliyorux konusacak mesele kalmadichentiq cim dediğin gibi eski düzende nasılsa öyle devam edebiliriz benden istediğin yapabileceğim şeyler olursa yardımcı olmak isterim. ben burayı çok seviyorum eski katılımcılar da gelse de eski muhabbetler olsa keşke
Hele bir toplanalım konuşulacak konu elbet bulunurEski muhabbetler biraz zor olur canim. Birbirimizin icigini cicigini biliyorux konusacak mesele kalmadi![]()
![]()
ödev bulmak benim mesleğim canım sen yeter ki ödev istecuma gunune kadar plan yapip cuma guzel bir tablo ayarlayalim o zaman.. gerci senin kiz benim oglan biraz zor yaptirir ama :))
Hamile hamile oruc tutmuyorsun insallah? Ilk bebegin mi senin ikinci mi? Tavugun yanina sebze olarak ne koydun?
eskiler nerede ben de bilmiyorum. Ati alan uskudari gecti :)) yapabileceğin seyler var tabim gunluk odev bulmak.. hatta herkese cagri yapiyorum, bana özel mesajla gunluk odev soyleyin ben onlari bir guzel siralarim. Odak noktasi da her zamanki gibi mutfaktan baslariz...
ay cevap yazdım ama yarım olducuma gunune kadar plan yapip cuma guzel bir tablo ayarlayalim o zaman.. gerci senin kiz benim oglan biraz zor yaptirir ama :))
Hamile hamile oruc tutmuyorsun insallah? Ilk bebegin mi senin ikinci mi? Tavugun yanina sebze olarak ne koydun?
eskiler nerede ben de bilmiyorum. Ati alan uskudari gecti :)) yapabileceğin seyler var tabim gunluk odev bulmak.. hatta herkese cagri yapiyorum, bana özel mesajla gunluk odev soyleyin ben onlari bir guzel siralarim. Odak noktasi da her zamanki gibi mutfaktan baslariz...
ayakkabilik haric hepsini yaptim.2 çocukla hem de ramazan zor olmuyor mu yaa bu kadar iş![]()
tavugun yanına patates kabak bezelye soğan domates biber ne varsa doldurdum. Not: Bezelye haşlanmışTamam utuyu sen yap o zaman.. yaparken tefsir dinleriz. Sutlaci da iftar da bir guzel yeriz :)
günlük ödev için mesaj atın demişti yapmadik gondersek onu da harekete geçiririz belki
tamam vala 4gözle bekliyorum pazara kaldı eve geçme işi amaGünaydın
zambak86 seni çok etiketlemiştim gelmedin diye. geldin ilk sorduğun şey --hesap-
bernardshawinuveykizi eve geçince başlayacağız odağa
evimi cookk özledim iş yapmayı bile özledim