• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın
zambak86 zambak86 seni çok etiketlemiştim gelmedin diye. geldin ilk sorduğun şey --hesap-

bernardshawinuveykizi bernardshawinuveykizi eve geçince başlayacağız odağa
Ben bir ara hiç kk'ya girmiyordum, arada giriyordum onda da yazılar çok birikmiş oluyordu, ya üstünden çok zaman geçmiş oluyordu yani hatırlamıyorum senin bişey yazdığını kusura bakma gözümden kaçmış olabilir, üstelik estağfurullah hesap sormadım sadece merak etmiştim

Eveeet dış işleri hallettikten sonra bu saat oldu bakalım ne yapabileceğim!
Başlıyorum hafta sonu maratonuma, gelen buyursun.
ben de 10dan beri kosturuyorum. markete git gel.aldiklarimi yıkayıp yerleştir. yemek yap. camaşır yıka as. balkonu yıka. kızı uyut. valiz boşalt.

plan dışı işler deli eder beni ınş yetistirebilmisindir.benim ütü var bakalım yapmaya takatim olacak mi iftar sonu
Aynen...
Geç de olsaa
-ev süpürüldü
-ev silindi (kapalı balkon dahil)
-toz alındı (gardrop üstü dahil)
-çamaşır yıkandı-asıldı
-gardrop düzenlendi - atılacaklar atıldı. Eşim kendi dolabını düzenleyerek yardımcı oldu.
-eşim balkonu yıkadı
-yemek ve tatlı yapıldı

Banyo wc kaldı. İftardan sonra inşallah.
Çok yoruldum

Aynen...
Geç de olsaa
-ev süpürüldü
-çamaşır yıkandı-asıldı
-gardrop düzenlendi - atılacaklar atıldı. Eşim kendi dolabını düzenleyerek yardımcı oldu.
-eşim balkonu yıkadı
-yemek ve tatlı yapıldı

Çok yoruldum
maşallah gene iyi yetistirmissin

maşallah gene iyi yetistirmissin
Valla olduğu kadar yapmaya çalıştım işte.
İftar sonrası mutfağımı toparladım.
Ocağı ve arkasını ovdum.
bulaşıkları makineye doldurdum. Bitince yerleştirdim.
Çamaşır yıkanmaya devam etti.
Sepetim boş çok şükür.
Yarın da çamaşır katlarım koca gün. İnşallah geç kalkarım yarın.

Aynen...
Geç de olsaa
-ev süpürüldü
-çamaşır yıkandı-asıldı
-eşim balkonu yıkadı
-yemek ve tatlı yapıldı

Çok yoruldum
Silme işini ne ile yapıyorsun vileda tarzı bişeyle mi yoksa ellemi siliyorsun? NE kadar zaman da VE kaç oda?

Silme işini ne ile yapıyorsun vileda tarzı bişeyle mi yoksa ellemi siliyorsun? NE kadar zaman da VE kaç oda?
Silme işini vaktime göre ayarlıyorum.
Bu sefer hem zamanım az hem de oruçlu olduğum için vileda ile yaptım.
Sildiğim oda sayısı 3 oda 1 kapalı balkon ve hol ile antre. Süresini tam hatırlamıyorum. Sanırım 4-5 saatlik bi sürede yaptım.

Merhaba hanımlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Bir zamanlar bu sayfanın müdavimi iken hamilelikle ayrı düştük.bu arada ben kizima kavuştum bir ay erken oldu kizim. Küçük minik kızım benim tüm vaktim ona gidiyor.@chentiq Nego Nego kubdef kubdef cnntrm cnntrm buble buble ve nickini hatırlayamadığım tüm kulkedileri hepinize güzel günler olsun.simdi çok erken ama birkaç ay içinde tekrar eskisi gibi donucem aramıza.kullerimden doğmak icin

Merhaba hanımlar nasılsınız inşallah herkes iyidir. Bir zamanlar bu sayfanın müdavimi iken hamilelikle ayrı düştük.bu arada ben kizima kavuştum bir ay erken oldu kizim. Küçük minik kızım benim tüm vaktim ona gidiyor.@chentiq Nego Nego kubdef kubdef cnntrm cnntrm buble buble ve nickini hatırlayamadığım tüm kulkedileri hepinize güzel günler olsun.simdi çok erken ama birkaç ay içinde tekrar eskisi gibi donucem aramıza.kullerimden doğmak icin
Gözün aydın olsun canım. Nasıl şimdi bebeğin

Ramazan Temizliği

❤Halılar yıkanacak veya silinecek ✔
❤Pencereler silinecek ✔
❤Kapılar silinecek✔
❤Koltuklar silinecek✔
❤Sandalyeler silinecek✔
❤Mutfak dolapları silinecek✔
❤Buzdolabı temizlenecek✔
❤Perdeler yıkanacak✔
❤Banyo wc dip köşe temizlenecek✔
❤Oturma odası koltukları çekilip altları silinecek elle✔