• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
haziran ayı da geldi. tembelliğimiz hayırlı olsun.
mayıs ayında evi kırklayacaktık :KK70::KK70:
benim en son evi kırklamamın üstünden bile zaman geçti. tekrar bir baştan başlamam lazım....
Ben kırkladım patron ramazan öncesi, bayrama temiz giricem ;) bayram sonrası boya badana var ama

Ramazan Temizliği

❤Halılar yıkanacak veya silinecek ✔
❤Pencereler silinecek ✔
❤Kapılar silinecek✔
❤Koltuklar silinecek✔
❤Sandalyeler silinecek✔
❤Mutfak dolapları silinecek✔
❤Buzdolabı temizlenecek✔
❤Perdeler yıkanacak✔
❤Banyo wc dip köşe temizlenecek✔
❤Oturma odası koltukları çekilip altları silinecek elle✔
❤Salon koltukları eşyaları çekilecek altları silinecek elle✔
❤Radyatörler silinecek✔
❤Avizeler silinecek✔
❤TV ünitesi vitrin ne varsa içi düzenlenip silinecek✔
❤Gardolaplar düzenlenip silinecek✔
❤Koltukların altındakiler düzenlenecek ve silinecek✔
❤Portmanto düzenlenip silinecek✔
:nazar::KK9:ne zamandır kayiptin neler yaptığın belli oldu:KK66:

ben buralardayım. ama tabiki 5lim falan yok. haftasonu maratonlarım aynen devam.
Nego Nego
Seni biliyorum canım görüyorum hafta sonu maratonlarını ;)
:nazar::KK9:ne zamandır kayiptin neler yaptığın belli oldu:KK66:
Bitti şükür :)
Nego Nego bi açtım 33 bildiri diyor ben böyle :KK57:
Geçmişi okudum ;)
bu aralar hiçbir iş yapasim yok her gün bi süpürge tutuyorum o kadar iş çok şevk yok bayrama kadar az toparlasam iyi olacak ama nasıl olacak bilmiyorum:işsiz:
Bir yerden başla kalk canım kalk, ramazandan dolayı biraz isteksizlik var üstümüzde
Geldimmmm :KK200::KK200::KK200:

Nasılsın Nego Nego
iyi canım sen nasılsın :)

Seni biliyorum canım görüyorum hafta sonu maratonlarını :KK66:

Bitti şükür :)

Geçmişi okudum :KK66:

Bir yerden başla kalk canım kalk, ramazandan dolayı biraz isteksizlik var üstümüzde
iyi canım sen nasılsın :)
Çok şükür canım. Çocukların peşinde koşturup duruyorum.

Nego Nego kalkamiyorum ışte yaa sorun orda başlayınca gerisi geliyor ama baslayamama sorunum var. sabah evden çıkarken gidince şunları yapcam diyorum okulda şimdi evde olsam neler yaparım diyorum ama olmuyor.bide eşim evde sürekli onun da etkisi var. bana ayak bağı olmuyor sağolsun ama gene de evde erkeğin sürekli durması iyi değil.

Selam kızlar.

Dün akşam iftara yemek hazırladım.
2 makine bulaşık yıkandı, yerleştirdim.
ocak-tezgah ve masayı parlattım.
Çöpleri kocama attırdım.

Mutfak tertemiz uyudum. Sabah kalktığımda temiz mutfak o güne mutlu başlamamı sağlıyor.

Nego Nego kalkamiyorum ışte yaa sorun orda başlayınca gerisi geliyor ama baslayamama sorunum var. sabah evden çıkarken gidince şunları yapcam diyorum okulda şimdi evde olsam neler yaparım diyorum ama olmuyor.bide eşim evde sürekli onun da etkisi var. bana ayak bağı olmuyor sağolsun ama gene de evde erkeğin sürekli durması iyi değil.
Evet ben de rahatsız olurdum.

Erkek evde olunca öyle oluyor gerçekten. Ne kadar duracak daha eşin, ameliyat oldu yazmıştın
İşten yeni geldim canım
Nasıl gidiyor canım iş, iş ne , oğluna kim bakıyor?
Bende geldimmmmmmm.....!!!!!
Hoş geldin nasılsın canım görüşmeyeli
Selam kızlar.

Dün akşam iftara yemek hazırladım.
2 makine bulaşık yıkandı, yerleştirdim.
ocak-tezgah ve masayı parlattım.
Çöpleri kocama attırdım.

Mutfak tertemiz uyudum. Sabah kalktığımda temiz mutfak o güne mutlu başlamamı sağlıyor.
Kesinlikle mutfak derli toplu olunca huzurlu oluyorum ben ;)

Ramazandan dolayı çok iş yapmıyorum, yani günlük işler tabi ki yapılıyor. Birde ev temiz ya rahatım. Günde iki kere süpürge açıyorum o ayrı :deli:

Erkek evde olunca öyle oluyor gerçekten. Ne kadar duracak daha eşin, ameliyat oldu yazmıştın

Kesinlikle mutfak derli toplu olunca huzurlu oluyorum ben :KK66:
Bi fabrikada elektronik bölümünde çalışıyorum oğluma kayinvalidem bakıyor

Kesinlikle mutfak derli toplu olunca huzurlu oluyorum ben :KK66:
İyiyim canım halaaa evimi toplumuymuş VE bir düzen oturtturma çabalarındayım sen nasılsın? artık düzenli paylaşım yapalım yaaaa

Back
X