Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 haziran
-wc lavabo yikanacak
-toz alinacak
-yemek
-mutfak halisi fircalanacak
-firin ici silinecek
-koltuk ortuleri serilecek
Amway markasının fırın temizleyicisi var. benim hayat kurtarıcım.Fırın içi silmeye çok çok üşeniyorum. Benimkinin de silinmesi lazım![]()

Amway markasının fırın temizleyicisi var. benim hayat kurtarıcım.
Tavsiye ederim. Etrafınızda varsa edinin bir seferliğine. Çalkalayıp, fırçası yardımıyla fırının her yerine sürün. 15 dk bekleyin. o sırada başka işler yapın, sonra gelin ıslak sirkeli bezle sadece silin. yağları süper söküyor.
Ayrıca nefes tıkamıyor. kokusu yok gibi.
Kimse gelmemisMaratona gelen var mi ? Sanki icime atom karinca kacti suan asiri temizlik heveslisiyim
bende useniyorum bu aralar herseyeFırın içi silmeye çok çok üşeniyorum. Benimkinin de silinmesi lazım![]()
eve gelen kadina ne is yaptirtiyorsun. bende alacagimda tam gun neler yapar? biriyle konustum bana liste yapar verirsin ben onlari yaparim dedi.Kolay gelsin kızlar listeler uzun uzun tam bayram temizliği tadında olmuş ben bugün pek bi iş yapmayacağım yarın kadın gelecek temizliğe her yer dip köşe temizlenecek halılarımı da yıkamaya vermiştim ZATEN yazın hiç halı yaymam bir tek salon DA halı vardır...
20 haziran 5 lisi
1- ortalık toplamak
2- ütü tapmak
3- ütüleri yerleştirirken dolapları düzenlemek
4- klozet takımlarını yıka
5- dışarı işlerini halletmek
Benim Ramazan'da hafta da yarım gün geliyor... her geldiğinde camları siler koltukları çeker altlarını siler bir hafta koltukları bir hafta da halıları siler bir hafta da mutfak dolaplarını siler bu tür işlereve gelen kadina ne is yaptirtiyorsun. bende alacagimda tam gun neler yapar? biriyle konustum bana liste yapar verirsin ben onlari yaparim dedi.
ne iyiymis ya. ben biri ile gorustum. hali koltuk silmem perde takmam duvar silmem. gelirsem tam gun gelirim. mutfak raflarini esyalari indirmeden silerim. utu yapmam dedi. sanki ben onu ise almiyorumda o beni ise alacakBenim Ramazan'da hafta da yarım gün geliyor... her geldiğinde camları siler koltukları çeker altlarını siler bir hafta koltukları bir hafta da halıları siler bir hafta da mutfak dolaplarını siler bu tür işler