Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sohbet muhabbet miselam kızlar,nasılsınız..cumadan beri sessiz kalmış yine buralar..yazın sıcaktan kışın soğuktan iş yapasımız yok heralde..
işi boşverin hadi gelin eskisi gibi muhabbet edelim..
dünden başlayacağım demişsin bugün yatış...kızlaaaaarr merhaba.
kürkçü dükkanına geri döndüm.
olmuyor böyle ev elden gidiyor.
bahane bitmiyor ama işler bekliyor.
bugünden başlamaya karar verdim.
ayrıca zorunlu günlük ödevlere devam edelim.
iş yoğun giremiyorum.sohbet muhabbet miher zaman varım tabiside
dünden başlayacağım demişsin bugün yatış...
Cumartesi ben de maratondaydım o saatlerde.Saat 13.00 itibariyle maratona basliyorum
| GÜN | TEMİZLİK 1 | TEMİZLİK 2 | YEMEK | SPOR | KİTAP |
|---|---|---|---|---|---|
| PAZARTESİ | ERZAK DOLABI TEMİZLEYECEK | BEYAZLAR YIKANIP ASILACAK | TAVUK HAŞLAMA | 1 SAATLİK YÜRÜYÜŞ | 100 SAYFA KİTAP |
| SALI | BEYAZLAR KATLANIP YERİNE KOYULACAK | BALKON TEMİZLENECEK | - | 1 SAATLİK YÜRÜYÜŞ | 150 SAYFA KİTAP |
| ÇARŞAMBA | EV SÜPÜRÜLECEK | TUVALET BANYO YIKANACAK | KÖFTE PATATES YAPILACAK KEK YAPILACAK | 1 SAATLİK ZUMBA | 150 SAYFA KİTAP |
| PERŞEMBE | MUTFAK DOLABI TEMİZLENECEK | PAZARA GİDİLECEK | - | 1 SAAT AEROBİK HAREKETLER | 100 SAYFA KİTAP |
| CUMA | GENEL TEMİZLİK | BALKON-TUVALET-BANYO YIKANACAK | DOMATES ÇORBASI | 1 SAAT YÜRÜYÜŞ | 150 SAYFA KİTAP |
| CUMARTESİ | KİTAPLIK TEMİZLENCEK | VESTİYER TEMİZLENCEK | - | 1 SAAT ZUMBA | 150 SAYFA KİTAP |