3 sene önceki diyet topiğinden arkadaşlarım artık kk da degil watsapta 7/24 görüşüyoruz gerçekten çok değişik bir duygu sanki birbirimizi uzun yıllar tanıyormuş gibi muhabbetin dibine vurdukAaa ne güzel kimler geldi acaba:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 sene önceki diyet topiğinden arkadaşlarım artık kk da degil watsapta 7/24 görüşüyoruz gerçekten çok değişik bir duygu sanki birbirimizi uzun yıllar tanıyormuş gibi muhabbetin dibine vurdukAaa ne güzel kimler geldi acaba:))
Çok hoş gerçekten dostluğunuzun devamını dilerim3 sene önceki diyet topiğinden arkadaşlarım artık kk da degil watsapta 7/24 görüşüyoruz gerçekten çok değişik bir duygu sanki birbirimizi uzun yıllar tanıyormuş gibi muhabbetin dibine vurduk
Evet ya unttuyorum girip başka şeylere bakıp çıkıyorum hemen yazayım1. Supurge tutulacak +
2. Yerler silinecek +
3. Toz alınacak -
4. Kiler duzenlenecek +
5. Camasır yıkanıp kurutulacak +
5te 4 yapmısım ıyı gıdıyorum :) :)
Bugun kı 5 lim
Mutfagı topla
Evi supur
Toz al
Camasır katla
Kitap oku.
Bıraz basıt yazdım cunku dıaarı cıkıcam sonra da ust kat komsuma
NAVLEE sende 5 lı yazıversene
Hemen bi 5li alalim o zaman :)Selam kızlar. Okullar açıldı maraton başladı. Daha sık burdayım artık inşallah
Hayırlı olsun canım bir bakmışsın ortaokullu olmuş benim ikisi de ortaokullu oldu Bile gerçekten zaman cok çabuk geçiyor17 eylül beşlisi
* çamaşır sermek +
*dün yıkadığım halıyı toplamak +
* mutfağı toplamak +
* bulaşık makinasını boşaltmak ( bu işi hiç sevmiyorum) +
* katlanan çamaşırları yerleştirmek +
18 eylül beşlisi yok kızım anasınıfına başladı onunla ilgilendim ,zaman ne çabuk geçiyor vallaha ağlayacam resmen çok duygulandım
maşallah canım ya benimkide olur inşallah:))Hayırlı olsun canım bir bakmışsın ortaokullu olmuş benim ikisi de ortaokullu oldu Bile gerçekten zaman cok çabuk geçiyor
17 eylül beşlisi
* çamaşır sermek +
* mutfağı toplamak +
18 eylül beşlisi yok kızım anasınıfına başladı onunla ilgilendim ,zaman ne çabuk geçiyor vallaha ağlayacam resmen çok duygulandım
MERHABA KIZLAR,Hayırlı olsun canım bir bakmışsın ortaokullu olmuş benim ikisi de ortaokullu oldu Bile gerçekten zaman cok çabuk geçiyor
Masallah barekallah bizde goruruz inşallah o gunleri17 eylül beşlisi
* çamaşır sermek +
* mutfağı toplamak +