• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdi oturma odasinin tozu alinip toparlanip supurulecek Baska da is yapamacagim galiba kafam bi milyon alttaki dukkanlarda calisma var matkap sesi kac gundur beynimi deldi resmen asagi inip yapan adami sarsmak istiyorum yeterrr diye. Bide temizlikle kafayim siyirmayayim iyice

3 ekim Beşli'si

1- benim esimin dolaplari da olmak uzere 3 bolum duzenlenecek
Duzenlendi ve temizlendi
2-çamaşır cekmecesi duzenlecek
Yapildi
3- yatak odasi, çocuk odası, oturma odasi toz alma, yatak koltuk altlari temizligi,
supurme, silme dahil temizligi bitecek
Çocuk odasi haric yapıldı
4- menemen yapilacak
Biber gelmedigi icin kaldi
5- balkon temizlenecek, çamaşırlar toplanip katlanacak yerlestirilecek
Camasirlar katlandi, balkon kaldi
:mapus::mapus:

areser areser canim oglun nasil oldu?
Kusmamız durdu ama ateş var birazcık bugünde yollamadım... o iyi de beni napcaz yaaaa bir türlü yataktan çıkıp iş yapasım yok bunalım takılıyorum bir mutsuzluk bir üşengeçlik geldi bu hafta bana... spora gitmiyorum bir iki haftadır spora gittiğimde daha enerjik oluyordum halbuki

Kusmamız durdu ama ateş var birazcık bugünde yollamadım... o iyi de beni napcaz yaaaa bir türlü yataktan çıkıp iş yapasım yok bunalım takılıyorum bir mutsuzluk bir üşengeçlik geldi bu hafta bana... spora gitmiyorum bir iki haftadır spora gittiğimde daha enerjik oluyordum halbuki

Sevindim yarina tamamen gecer umarim. Kilo preblemin var mi? Sporla endorfin hormonu salgılaniyor daha mutlu daha enerjik olmamiz doğal. Kendini bi zorlasan o zaman oglun hasta oldugu icin spora gidemezsin de evde leslie jillian falan yapsan

Sevindim yarina tamamen gecer umarim. Kilo preblemin var mi? Sporla endorfin hormonu salgılaniyor daha mutlu daha enerjik olmamiz doğal. Kendini bi zorlasan o zaman oglun hasta oldugu icin spora gidemezsin de evde leslie jillian falan yapsan
Kilo problemim vardı ama hallettim 16 kilo verdim şuan 51 kiloyum benim ki tamamen üşengeçlik bazen çok güzel işlerimi yapıyorum basende hiç bişey yapasım gelmiyor Bugun oldugu gibi

4 ekim 5 lisi

1- bulaşık makinesi boşaltılacak kirliler yerleşecek (dün sular yoktu mutfak berbat)

2- hol silinecek halısı serilecek (havalar soğudu)

3- yatak odası temizlenecek

4- dağınıklık toplanacak

5- banyolar temizlenecek

Aslında hiç ara vermeden 2.5-3 saate biter bu yazdıklarım biraz tembelim

Kilo problemim vardı ama hallettim 16 kilo verdim şuan 51 kiloyum benim ki tamamen üşengeçlik bazen çok güzel işlerimi yapıyorum basende hiç bişey yapasım gelmiyor Bugun oldugu gibi

Tebrikler cok güzel kilo vermissin. Darisi basima vermem gereken 33 kilo var:)

Tebrikler cok güzel kilo vermissin. Darisi basima vermem gereken 33 kilo var:)
İnan çok isteyince oluyor ben cok diyetler şoklar yaptım verdim aldım ama artık biliyorum yersem mutsuz olacağım hiç birşey 36 bedenin verdiği mutluluğu vermiyor İnan ve tabi kesinlikle sporla birleştirmen gerekiyor ben bunu anladım şimdi korumadayım artık yiyorum ama sürekli tartıda gözüm VE yendiğini yakmayı öğrendim

3 ekim 5lim
bol kıtap okumak - - -
Kızımla eglencelı en az yarım saat gecirmek + + + :)
Namazları gecıktırmeden kılmak ++ 5 te 5

Yerleri supurmek -
Mutfak dolap kapaklarını silmek +
Beyaz esyalari dısından sılmek +
Makınaya Camasır atmak kurutmak katlamak +
Utu yapmak -

Camasır makınası temızlıgı olsun. Bos calıstırmak deterjan gozunu temızlemek falan fılan ++

Geldim hanimlar
Maraton sonucum;
Yataklar toplandi
Yerler supuruldu
Mutfak toplandi
Bulasik makinasi calistirildi
elde yikanacaklar yikandi
Camasir makinasi calistirdi
Aynalar silindi
Ondeki 2 pencere silindi
Onundeki mermerler yikandi
Toz alindi