- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee anlat bakalim seninle hic konusamadik sen kimsin necisin? :)Tebrikler cok güzel kilo vermissin. Darisi basima vermem gereken 33 kilo var:)
Ne yalan söyleyimmm dün sular sabahtan akşama kadar olmadığı için yapamadımDun ki odevi yapan yok sanirim
Bugun ki odev cop kovasi temizligi olsun

İnan çok isteyince oluyor ben cok diyetler şoklar yaptım verdim aldım ama artık biliyorum yersem mutsuz olacağım hiç birşey 36 bedenin verdiği mutluluğu vermiyor İnan ve tabi kesinlikle sporla birleştirmen gerekiyor ben bunu anladım şimdi korumadayım artık yiyorum ama sürekli tartıda gözüm VE yendiğini yakmayı öğrendim
Dun ki odevi yapan yok sanirim
Bugun ki odev cop kovasi temizligi olsun
Ee anlat bakalim seninle hic konusamadik sen kimsin necisin? :)
Ben kendimden bahsedeyim sana
Evliyim 1 kizim var birisi yolda insallah ev hanimiyim biraz tembelim :)
Geldim hanimlar
Maraton sonucum;
Yataklar toplandi
Yerler supuruldu
Mutfak toplandi
Bulasik makinasi calistirildi
elde yikanacaklar yikandi
Camasir makinasi calistirdi
Aynalar silindi
Ondeki 2 pencere silindi
Onundeki mermerler yikandi
Toz alindi
Oyuncaklar toplandi kaldirildi
Maşallah hanımlar.Benim maraton sonucum
Mutfak temizlendi
Kuruyan çamasırlar toplandı
Yatak odası süpürüldü
Dağınıklık toplandı
Baza komidin makyaj masası yürüyüş bandı halı hepsi kaldırılıp altları silindi
Toz alındı
Camın önleri silindi
İnan çok isteyince oluyor ben cok diyetler şoklar yaptım verdim aldım ama artık biliyorum yersem mutsuz olacağım hiç birşey 36 bedenin verdiği mutluluğu vermiyor İnan ve tabi kesinlikle sporla birleştirmen gerekiyor ben bunu anladım şimdi korumadayım artık yiyorum ama sürekli tartıda gözüm VE yendiğini yakmayı öğrendim
Sen 36 beden misin 
yani hayal etmr derken areser diye okuyunca gozumun onunde kilolu biri canlaniyodu. Super ya masallahsadece yemegi yaptim3ekim 5lim
1.camasir yikanacak makina temizlenecek
2.yemek yapilacak
3.wc lavabo balkon temizlenecek
4.kucuk odanin daginikligi toplanacak
5.toz alinacak
cok yOrma kendini.Ben geldim :)
Maraton sonucum
Makinaya camasir atildi 2 sefer
Mutfak toplandi
Bulasik makinasi calistirildi
Buzdolabi ocak camasir makinasi bulasik makinasi disindan silindi
Mutfak dolap kapaklarunin alt kisimlari silindi
Yemek yapildi
Camasir katlandi yerlestirildi
Ketill temizlendi
Tezgah ovalandi
Kiz banyo yaptirildi
Dinlene dinlene yapiyorum kendimi yormamaya calisiyorum :)cok yOrma kendini.

Gecen seneye kadar hayal ettiğin gibiydim canımSen 36 beden misin
Ben seni hep kilolu hayal etmistimyani hayal etmr derken areser diye okuyunca gozumun onunde kilolu biri canlaniyodu. Super ya masallah
Boyum 1.60 aslında ilk hedefim 57 idi baktım 54 oldu 51 nasıl oldu hiç anlamadım 54 iyi aslında al ayı payı bıraktım diyelim gerçi 52 yi görünce hemen dikkat etmeye başlıyorumareser 51 az değil mi ya? Boyun kaç? Benim kemik yapım iri oluğundan 36 iyi durmuyor. Ben de 21 kilo verdim hamilelikten sonra. Şimdi 57 yim. 60 a ka
dar benim için problem yok.