- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Masallah ya nazar degmesin amann :)Gecen seneye kadar hayal ettiğin gibiydim canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah ya nazar degmesin amann :)Gecen seneye kadar hayal ettiğin gibiydim canım![]()
Tamamdir evde cocugun haci yatmaz vardi gecende isirip patlatmislar attim gitti :)Günaydın kimse yok mu 5 lileri görelim Bugun ne işler yapacaksınız bakalım ödev veriyim miiii
Ne versem ne versemmmmmmm
Hahhh buldummmmm
Şöyle bir bakın etrafınıza uzun zamandır bir yerde duran ama hiç bir işede yaramayan birşeyleri atmak veya vermek olsun
Hic halim yok ama kalkmam lazim iyi oldu seslendigin ben varim. Kaytarma sakin ha
Hadi gel gel ben başladım 2.30 buluşalımHic halim yok ama kalkmam lazim iyi oldu seslendigin ben varim. Kaytarma sakin ha![]()
Ben geldim
Koltuk örtüleri yıkanmıştı onları astım
Oturma odası koltukları süpürdüm
Çektim altlarını süpürdüm sildim
(Maratondan önce çekyatın altını düzenlemiştim)
Temiz halısını serdim
Yatak odasını süpürdüm
Merdivenleri sildim
Alt katı tüm odaları mutfak hol dahil
Üstünden bi süpürge tuttum
Salon VE oğlumun odasının tozunu aldım
Günaydın kimse yok mu 5 lileri görelim Bugun ne işler yapacaksınız bakalım ödev veriyim miiii
Ne versem ne versemmmmmmm
Hahhh buldummmmm
Şöyle bir bakın etrafınıza uzun zamandır bir yerde duran ama hiç bir işede yaramayan birşeyleri atmak veya vermek olsun
Günaydın hatunlar kızım üşütmüştü o yüzden fazla giremedim
bugüne bi beşli yazayım
* mutfak yıkanacak (inşallah)anam kesin okuyordur ve daha yıkamadınmı diyecek
*kızın kışlıkları yerleştirilecek (yazlıklar kalktı)
* kociş patlıcan getirirse kızartılıp dolaba konulacak
* bide etraf şöyle bi toplanacak belki toplamanın coşkusuyla da süpürülüp silinecek
daginikligin yarisi toplandi. copler atildi. camasir yikaniyor. cocuk durmayinca isler yarina kaldi.6ekim
isler..
-camasir yikanacak+
-mutfak toplanacak
-yarinin yemegi yapilacak
-evin daginikligi toplanacak+
-çöpler atilacak+
sure 2saat(camasir haric)