• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben geldim :)
Ay cok bi is yapamadim zaten yarim saat gecikmeli basladim
Mutfagi topladim
Yemek yaptim
Asure yaptim
Kizi banyo yaptirdim
Yemek yedirdim
Simdide etkinlik vakti hazir rlime telefonu almisken yazayim sonucu dedim
Daha bugun ki 5lim duruyor :silah:
Bende çamaşır serdim ama üstüne yağmur yağdı
Mutfak toplandı
Bulaşık makinası boşaltılıp dolduruldu
Konserve yapmıştım dışına çok dökülmüştü onları yıkadım bi saat :(
Kızın yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım ama daha yıkanmamış var onları da eklicem
Evi topladım ama hepsini değil bi oda hurç falan dolu
Annemle konuştum telefonda
Kızı gidip okuldan aldım
Birazdan yemek yapıp evi süpürecem inşallah

eşime rica edecektim yardim eder mi diye.. cocuklar daha küçük.

K klbk33 tum mutfagi kirklamissin resmen. Ben de odak noktasi mutfak dusunuyordum. O zaman odak noktasini bos verip biraz daha boyle ilerleyelim

antidepresan konusunda tebrik ederim. Eger calismak istersen ilacsiz rahatlama yontemlerimi seninle paylasabilirim :KK70: baslamadim ama bir kitap vardi iyi hissetmek diye. O kitaba baslamayi dusunuyorum. Bazi uygulamalari var. Beraber yapariz belkim cocuga da gecmis olsun. Tek tek ugrayacak hepimizinkilere :) ben isin oldugu zaman ogle yemegi hazirlamiyorum. Meyveydi kekti gecistiriyorum. Iki maddeni anlayamadimm bir makineye korkular konuldu demissin. Acaba koltuk yazacaksin da yanlis mi yazdin. Yoksa espri mi yaptin. Eger espri ise ileride ben de kullanabilir miyim :))) ve son olarak. Once tezgahtaki bulasiklari hallettim sonra bulasik mak. Yerlestirdim sonra da tezgahtakileri koydum dedin ya. Acaba elde mi yikadin. Ne sacma ayrintilara takilmisim ya hu :KK70: :KK70:

• yerleri süpürmek --------- eşcağızım yaptı sağ olsun... ..☆☆☆
  • yerleri sil/(DİR)/mek , halıları yerleştirmek ☆☆☆
  • odaların birindeki ıvır zıvırı yerleştirmek bir cesaretle kızlara Ö/S yapmak /// yerleştirdim. sonrasının fotosunu çekemeden gene dağıttı çocuklar. bir daha yerleştirip odayı kilitlemeyi düşünüyorum. ☆☆☆
  • Çamaşır makinesini dur durak bilmeden çalıştırmak, çamaşırları asmak toplamak katlama //// ☆☆☆
  • Ütü dağını everestten ağrı boyutlarına indirmek. Bunu da fotoğraflamak /// başlanamadı

• Daha gerçekçi olunacak :KK70::KK70:☆☆☆
  • Tüm evin tozları FAZLA DETAYA GİRİLMEDEN alınacak (son derece titizimdir. Öyle kulak çubuğu, kürdan olaylarına girilmeyecek) ☆☆☆
  • Evin silinmeyen 2 odası mopla alınacak ☆☆☆
  • Banyo mutfak ve koridor yerlere yatılıp fırçalanacak
  • Ocağa yemek konulacak ☆☆☆
  • Çamaşır işinden olduğu kadarı yapılacak ☆☆☆

super. Yazdin miydi ne yaptigini

evwt yapmissin :KK70: :KK70: hurclari karistiriyorsan ustlerine cengelli igne ile ne oldugunu yazabilirsin. Sana foto atmiatim hatirlar misin. Orada ben yaziyordum. Gerci unutmazsan sorun degil. Ben unutuyorum :KK70:

her yer duzgun dursaydi sizleri tanimazdim. Cok mutluyum :)

@pinartn @zambak86 @Dostacilisoyler iki selam cakaydiniz hayirsizlar...

Not. Biz arkadas daha vardi. Hani konyada. Nickini hatirlayamadim simdi. Degistiriyordu ya.. bir de avukat olan. Atalante. Onlar nerede ki...
Ay chentiq kahkaha attırdın bana.
Korkular kirliler olacaktı :KK53: korkuları makineye koymak da güzel fikir ama:KK45:
Kitaba varım tabi ki. Hemen adını rica edeyim ;)
Evet elde yıkadıklarım da oldu:deli:

Adaçayı yapayımmmm her gece içiyorum bir özelliği varmış bakalım işe yarayacak mı?
Ben hamile kalmak için içmiştim ;)
Vuuuuuu
chentiq chentiq beni maratonlara çağırmışsın ama 2 haftadır izindeydim, hiç uğrayamadım foruma.

ayrıca izin dönüşü bir geldim ki, şalter atmış, buzdolabındaki heeeerrr şey çürümüş akmış, evi kokutmuş. :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

gelir gelmez 2 saat buzdolabı mutfak temizledim. ama koku çıkmıyor.

önerilere aşırı açığım.

evet kokunun o kutudan geldiğini anladım dün akşam. ama o kutu oradan çıkmıyor. yağçöz sıkıp eldivenle sileceğim. ama kokudan nasıl yaparım bilmiyorum.
Canım buzluğa mangal kömürü koy o kokuyu gideriyor, benimde başıma gelmişti.
O suyu da süngeri içine sokup sokup suyu çektir, sonra mutlaka temizledikten sonra çanağı suyu dök içine silme kalsın öyle

7 ay olmuş ya.
Allah taamına erdirsin inşaaALLAH canım.

sağol canım senin ufaklık ne kadarlık oldu.?

geçmiş olsun en kötü sürprizlerden maalesef.

dolabın arkasında bir yerde su oluyormuş.
oraya dolan suyu dökmedikçe koku gitmez diyor yaşayanlar.bir bak istersen canım.
8aylik oldu :) zaman cok cabuk geciyor.

Canım buzluğa mangal kömürü koy o kokuyu gideriyor, benimde başıma gelmişti.
O suyu da süngeri içine sokup sokup suyu çektir, sonra mutlaka temizledikten sonra çanağı suyu dök içine silme kalsın öyle

CAnım mangal kömürü de alırım.
Akşam kutuyu temizledim.
içindeki su bitmişti zaten tortu yapmış o kokuyordu. ben de üzerine şu ACEnin yeni yağçözlü jel çamaşır suyunu alıp sıkıp beklettim sonra sıcak sularla temizledim. koku %95 azaldı. dışarıdan eve girince daha belli olacak. akşamı bekliyorum.
inşallah geçmiştir.

10ekim 5lim
-bulasik mk doldurulup calistirilacak
-yemek yapilacak
-kisisel bakim yapilacak
-sut kaynatilip yogurt yapilacak
-mutfak temiz tutulacak
hepsini yaptim.

11ekim 5lim
-camasir yikanacak
-mutfak temiz tutulacak
-yemek yapilacak
-bulasik mk bosaltilip doldurulacak
-wc lavabo yikanacak

10 ekim 5 lisi

1- ortalığı topla üstünden✔️

2- klozet lavabo temizle✔️

3- Bugun artık ütüleri yap❌

4- kuzenin mutfak temizliğine yardıma git✔️

5- yemeyin yanına bişeyler uydur✔️

Spora gittim geldim

Bu saatten sonra 11 ekim 5 lisi

1- evi topla

2- çamaşır yıka

3- küçük süpürgeyle şöyle bi süpür

4- ütülerrrrrrrr

5- yemek yap

12 ekim 5lisini yazayım simdiden

1-elma sirkesi yapılacak
2- 4 paket yufka dan buzluga borek yapilacak
3- ev supurulecek, toz alinacak, viledalanacak
4- tuvalet banyo temizlenecek
5- yemek: etli taze fasulye, cacik, salata yapilacak, bugunden de makarna kaldı.

11 ekim maddelerim

1. Ev süpürülecek ✔
2. Yerler silinecek❌
3. Kapı vs tozu alınacak❌
4. Çamaşır katlanacak yerleşecek✔
5. Çamaşır asılacak ✔

12 ekim maddelerim

1. Yerler silinecek
2. Ütü yapılacak
3. Toz alınacak
4. Wc temizlenecek
5. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek