• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 ekim beşlisi

❗ çamaşır toplamak ✔
❗ çamaşır katlamak ✖
❗ bizim kışlıkları halletmek ✖
❗ mimdelerin kılıflarını geçirmek ✖
❗ kızımın ilk okul toplantısına gitmek :KK200: ✔✔

11 ekim 5 lisi

1- evi topla ✔️

2- çamaşır yıka✔️

3- küçük süpürgeyle şöyle bi süpür✔️

4- ütülerrrrrrrr ✔️✔️

5- yemek yap✔️
ütüler çift tık bravooo

Çok üşüyorum yaaa sabahtan beri battaniye altındayımmm hiç 5 li yapasım yok Bugun yatakları Bile daha toplamadım
hastamı olacaksı acaba hemen sıcak bişeylet iç nane limon gibi

12 ekim beşlisi

❗ kışlıkları halletmek
❗ minder yüzlerini geçirmek
❗ mutfağın altın sermek
❗ yolluk yıkamak
❗ ahhh en sinir olduğum şey yemek yapmak

11 ekim 5lim

Makinaya camasir atip kurutup katlamak +
Utu yapmak -
Banyoyu temizlemek -
Mutfagi temizlemek +
Kitapligi duzenlemek -

Ne kadar tembel bi dun gecirmisim :( halbuki aksama kadar bos bos oturdum bisi yapmadim

bugun biraz iyi olur insallah havada guzel is yapmaya hevesliyim bugun.

sabahtan dr gittim 6 hafta kalmis doguma ne cabuk gecti o kadar zaman beni bi heyecan sardi elim ayagim dolasiyo napsam falan diye. 2 cocuklu hayat nasil olacak acaba. En cok beni dusunduren de ilk kizim hamilelikte de cok usluydu hic rahatsiz etmezdi dogdu dogali da cok uslu masallah ama simdi karnimdaki ilk hamilelikten beri mide bulantilari bas donmeleri aldi basini gidiyor. Hareket etmeye basladi daha 4 aylikti o zamandan beri hic durmadi acaba doguncada bu kadar hareketli olur mu ki? Kizim kardesini kiskanacak mi? Yeni duzen nasil olacak? Emzirebilecek miyim? Aklimda milyon tane soru var bu gazla baya is yaparim ben :) kafam dolu olunca dunyayi temizlerim :)

bugun ki 5 li mi de yazayim

yerleri supurmek silmek
banyoyu temizlemek lavaboyu ovmak vs.
Makinaya camasir atmak (2 3 posta falan atilacak bebegin kiyafetlerini de yikamayi dusunuyorum)
toz almak
Koltuklari silmek

bugun ki odevi veriyorum arladaslar
2 TANE PRIZ SILMEK

Burda olupda odevi yapmayanlara ceza var canlanin bakalim hanimlar

dagci dagci
Nego Nego

K klbk33
NAVLEE NAVLEE
chentiq chentiq
@emoslandd
zambak86 zambak86
P pinartn

areser areser ust tarafa seni etiketledim saniyorum unutmusum kusura bakma sende odevi yap :) bu arada dikkat et kendine sicak bisiler falan ic hadta olma

11 ekim 5lim

Utu yapmak -
Banyoyu temizlemek -
Mutfagi temizlemek +
Kitapligi duzenlemek -

Ne kadar tembel bi dun gecirmisim :KK43: halbuki aksama kadar bos bos oturdum bisi yapmadim

sabahtan dr gittim 6 hafta kalmis doguma ne cabuk gecti o kadar zaman beni bi heyecan sardi elim ayagim dolasiyo napsam falan diye. 2 cocuklu hayat nasil olacak acaba. En cok beni dusunduren de ilk kizim hamilelikte de cok usluydu hic rahatsiz etmezdi dogdu dogali da cok uslu masallah ama simdi karnimdaki ilk hamilelikten beri mide bulantilari bas donmeleri aldi basini gidiyor. Hareket etmeye basladi daha 4 aylikti o zamandan beri hic durmadi acaba doguncada bu kadar hareketli olur mu ki? Kizim kardesini kiskanacak mi? Yeni duzen nasil olacak? Emzirebilecek miyim? Aklimda milyon tane soru var bu gazla baya is yaparim ben :) kafam dolu olunca dunyayi temizlerim :)

yerleri supurmek silmek
Makinaya camasir atmak (2 3 posta falan atilacak bebegin kiyafetlerini de yikamayi dusunuyorum)
toz almak
Koltuklari silmek

2 TANE PRIZ SILMEK

dagci dagci
Nego Nego

K klbk33
NAVLEE NAVLEE
chentiq chentiq
@emoslandd
zambak86 zambak86
P pinartn
maşallah canım ya az kalmış vallaha Rabbim yormasın seni ikinci çocuklar biraz hareketli oluyor galiba herşeyin hayırlısı
ödevide yapıyorum

11 ekim 5lim

Utu yapmak -
Banyoyu temizlemek -
Mutfagi temizlemek +
Kitapligi duzenlemek -

Ne kadar tembel bi dun gecirmisim :KK43: halbuki aksama kadar bos bos oturdum bisi yapmadim

yerleri supurmek silmek
toz almak
Koltuklari silmek

2 TANE PRIZ SILMEK

dagci dagci
Nego Nego

K klbk33
NAVLEE NAVLEE
chentiq chentiq
@emoslandd
zambak86 zambak86
P pinartn
Az kalmış canım. Çantan her şeyin hazır mı? Emzirirsin tabi içini rahat tut. Karnında nasılsa öyle oluyor canım, hatta uyku saatleri bile bence ;) iki çocukla ne yapılıyor hayat daha çok öğreniliyor ;) sen yaparsın eminim. Gözünde büyümesin. İkisi de güzel güzel büyüyor.

Selam hanımlar.. Önce başlık, sonra içerik ilgimi çekti bir göz attım. çok uzun olduğu için bir ilk sayfaya, bir de son sayfalara baktım. Yarışma gibi başlamış. Ama tam anlayamadım. Günlük görevler verileceği, yapanların listeleneceği falan yazıyor ama sonra sanki yapılan günlük işlerin listelenmesine dönüşmüş gibi geldi. Eğlenceli görünüyor ama rutin yapabilir miyim, verilen görevlere uyabilir miyim bilmiyorum. Son şekil almış haliyle biraz daha netleştirebilir misiniz bana konuyu?

11 ekim 5lim

Utu yapmak -
Banyoyu temizlemek -
Mutfagi temizlemek +
Kitapligi duzenlemek -

yerleri supurmek silmek
toz almak
Koltuklari silmek

2 TANE PRIZ SILMEK

dagci dagci
Nego Nego

K klbk33
NAVLEE NAVLEE
chentiq chentiq
@emoslandd
zambak86 zambak86
P pinartn
KENDİLİĞİNDEN İLERLİYOR SÜREÇ.
KENDİNİ KASMA.
HAREKETLİ OLMAZ BENCE.
BENİMKİLER DE KARNIM DA ÇOK HAREKETLİYDİ.

ALLAH KOLAYLIK VERİR CANIM.

Back
X