• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az kalmış canım. Çantan her şeyin hazır mı? Emzirirsin tabi içini rahat tut. Karnında nasılsa öyle oluyor canım, hatta uyku saatleri bile bence :KK66: iki çocukla ne yapılıyor hayat daha çok öğreniliyor :KK66: sen yaparsın eminim. Gözünde büyümesin. İkisi de güzel güzel büyüyor.
Cantayı bu hafta sonu hazırlıcam inşallah. Nerdeyse onu bile unutmusum sanki ilk cocuk unıversıteye basladı cok zaman gectı de unutuyorum :D hayırlısı ınsallah
Selam hanımlar.. Önce başlık, sonra içerik ilgimi çekti bir göz attım. çok uzun olduğu için bir ilk sayfaya, bir de son sayfalara baktım. Yarışma gibi başlamış. Ama tam anlayamadım. Günlük görevler verileceği, yapanların listeleneceği falan yazıyor ama sonra sanki yapılan günlük işlerin listelenmesine dönüşmüş gibi geldi. Eğlenceli görünüyor ama rutin yapabilir miyim, verilen görevlere uyabilir miyim bilmiyorum. Son şekil almış haliyle biraz daha netleştirebilir misiniz bana konuyu?
Hosgeldin :) yaz tatili için ara vermiştik simdi kış donemi için bastan toplanıyoruz inşallah 1 2 haftaya rayına girer. Şimdilik birisi odev verıyor gunluk odev yapıyoruz bıde gunluk 5li yazıyoruz
KENDİLİĞİNDEN İLERLİYOR SÜREÇ.
KENDİNİ KASMA.
HAREKETLİ OLMAZ BENCE.
BENİMKİLER DE KARNIM DA ÇOK HAREKETLİYDİ.

ALLAH KOLAYLIK VERİR CANIM.
Amin :) inşallah dedigin gibi olur
Deminden beri nerdesin ben isleri bitirdim:uykucu:
Daha önce tembel oldugumu soylemıs mıydım? :) iyiki kimse gelmemiş yoksa yaptıgım işle rezil olacaktım 2 saatte ne yaptım bende bilmiyorum gardrobun önünde dolandım durdum

Gunaydim hanimlar hava cok guzel bugun benimde keyfim yerinde elhamdulillah

Sabah bi uyandim yataklar bos hemen kalktim etrafa bakindim bizimkileri tam kapidan cikarken yakaladim baba kiz gezeceklermis :KK48: bildiginiz beni istemediler belki hava soguktur usursun falan diyolar tabi inanmadim hemen giyindim bende ciktim onlarla :) sabah yuruyusu iyi geldi :)

Keyfim yerinde ya ev temizleme istegimde yuksek :) ama disari cikma istegimde bastiriyor :) eger temizligi secersem bugun yapacaklarim

Evi komple supurmek
Koltuklarin altini silmek
Koltuklari silmek
Banyoyu temizlemek (bunu 2 gundur erteliyorum farkindayim :işsiz:)
Petekleri ve kombiyi silmek

Dun ki odev katilimi cok guzeldi odevde kolay olunca :KK45: o zaman bugun ki odev

1 tane masa, sehpa, sifonyer, komidin vs. Her neyin silinmeye ihtiyaci varsa silmek

(Isyerinde olanlar isyerindeki masanizida silebilirsiniz:rapci:)

areser areser

dagci dagci
@eflalim
K klbk33
chentiq chentiq
NAVLEE NAVLEE
kubdef kubdef
zambak86 zambak86
@emoslandd
durkan durkan

bu arada
P pinartn wisdom01 wisdom01 buble buble eshma eshma cnntrm cnntrm @baskakimvardi
nerdesiniz

Sabah bi uyandim yataklar bos hemen kalktim etrafa bakindim bizimkileri tam kapidan cikarken yakaladim baba kiz gezeceklermis :KK48: bildiginiz beni istemediler belki hava soguktur usursun falan diyolar tabi inanmadim hemen giyindim bende ciktim onlarla :) sabah yuruyusu iyi geldi :)

Keyfim yerinde ya ev temizleme istegimde yuksek :) ama disari cikma istegimde bastiriyor :) eger temizligi secersem bugun yapacaklarim

Evi komple supurmek
Koltuklari silmek

Dun ki odev katilimi cok guzeldi odevde kolay olunca :KK45: o zaman bugun ki odev

1 tane masa, sehpa, sifonyer, komidin vs. Her neyin silinmeye ihtiyaci varsa silmek

areser areser

dagci dagci
@eflalim
K klbk33
chentiq chentiq
NAVLEE NAVLEE
kubdef kubdef
zambak86 zambak86
@emoslandd
durkan durkan

bu arada
P pinartn wisdom01 wisdom01 buble buble eshma eshma cnntrm cnntrm @baskakimvardi
nerdesiniz
Burdayım birazdan kalkacağım ödev iyimiş toz almam gerekti...dünkü ödev benim gözümden kaçmış neydi?

13 ekim 5 lisi zoraki

1- yatakları topla

2- bulaşık makinesini boşalt kirlileri yerleştir

3- çamaşır yıka 2 makine

4- dağınıklık topla

5- evi süpür toz al

Evi komple supurmek
Koltuklari silmek

areser areser

dagci dagci
@eflalim
K klbk33
chentiq chentiq
NAVLEE NAVLEE
kubdef kubdef
zambak86 zambak86
@emoslandd
durkan durkan

bu arada
nerdesiniz
Ben burdayım canım ben tembelim şu ara. Temizlik yok itiraf ediyorum. Sadece ödev mutfak masası silindi. Bugün sabah kursa gittim gelirken aşure malzemeleri aldım saat 12 de başladım akşam 5'te bitirdim tüm apartmandakilere dağıttım. Aşure tenceresi ni ıslattım şimdi kahve tv keyfi.

13 ekim 5 lisi zoraki

1- yatakları topla ✔️

2- bulaşık makinesini boşalt kirlileri yerleştir✔️

3- çamaşır yıka 2 makine - 1 makine yıkandı

4- dağınıklık topla✔️

5- evi süpür toz al❌

Gecen 5 limi tamamladim ama gelip burda yazamadim dunde hic boş zamanim olmadi
Misafir çarşı yine buzluk hazirliklari derken gece anca evintoplayip supurdum sonra yattim
Bugunde bebek gormesine gidecegim yinede yapacaklari siralayayim

1- pasta yapilacak ( bebek evine)
2- yogurt mayalanacak
3- mutfak toplu tutulacak
4- yikanan camasirlar serilecek
5- digerleri toplanip katlanacak

Ay skandal... kimse yok
Yok mu maratona katılan, elime mum dikse?

• Ütülenenler yerleşecek
  • Kalan ütüler bitirilecek
  • Çiçeklerin bakımı yapılacak/ vakit kalırsa saksılar yenilenecek
  • Ortalıktaki sahipsiz eşyalar sahiplendirilecek
  • Kütüphane yerleşecek

• Günün ödevi nedir bilen var mı?

• Günlük 5 limi yazdım. Şu an maratona kalkıyorum. Hedeflediklerim: Mutfak ve mutfak balkonu..

Ay skandal... kimse yok
Yok mu maratona katılan, elime mum dikse?

• Ütülenenler yerleşecek
  • Kalan ütüler bitirilecek
  • Çiçeklerin bakımı yapılacak/ vakit kalırsa saksılar yenilenecek
  • Ortalıktaki sahipsiz eşyalar sahiplendirilecek
  • Kütüphane yerleşecek

• Günün ödevi nedir bilen var mı?

• Günlük 5 limi yazdım. Şu an maratona kalkıyorum. Hedeflediklerim: Mutfak ve mutfak balkonu..
Gunlik odevi ilk gelen veriyor olmadigi zaman sende verebilirsin

1- pasta yapilacak ( bebek evine) ☆
2- yogurt mayalanacak ☆
3- mutfak toplu tutulacak ☆
4- yikanan camasirlar serilecek ☆
5- digerleri toplanip katlanacak -- bunu unutmuşum disarda hava soguk olunca balkona degil salona serdim camasirlari balkondakileri toplamayi unuttum

1- pasta yapilacak ( bebek evine) ☆
2- yogurt mayalanacak ☆
3- mutfak toplu tutulacak ☆
4- yikanan camasirlar serilecek ☆
5- digerleri toplanip katlanacak -- bunu unutmuşum disarda hava soguk olunca balkona degil salona serdim camasirlari balkondakileri toplamayi unuttum
Iyi cginu yapmiasin. Ben de 5 li maddelerime dokunmadim. Bir suru baska islere takildim gene :51:

cok isim var. kac gundur tembelim. nereden baslasam bilemiyorum.
cocuklarin bizim camasirlar var. nevresimlerin yikanma vakti.de geldi. mutfak toplanacak. ev dagildi. benim uykum var. bugun hep cocuklarla ugrastim. gecen gun kendi kendime bugun hep cocuklarla ugrastim diyerek soylendim. oglum baska isin vvarmi dedi. allah mi soyletti dedim. ilk isim cocuklarim. hersey onlar icin zaten.. amaan. bi posta camasir atarim. gecerken yemekleri dolaba koyayim. ordan bulasik mk bosaltirim. sonra doldururum. kendime yarim saat sure veriyorum.

Back
X