• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablo.webp

Şimdi kim var kim yok özelden bir mesaj atın bakem.. Bir de eş dost tanıdık tanımadık reklam isterim.

Selam kül kedileri ben yeni geldim aranıza :halay:
Günlük 5 li kafamıza göremi yapılıyor ? Küçük büyük farkediyor mu işlerde ?
Ve maraton ne oluyor ?
Cevap verirseniz sevinirim
Herkese kolay gelsin :KK15:

Selam kül kedileri ben yeni geldim aranıza :halay:
Günlük 5 li kafamıza göremi yapılıyor ? Küçük büyük farkediyor mu işlerde ?
Ve maraton ne oluyor ?
Cevap verirseniz sevinirim
Herkese kolay gelsin :KK15:
Hemen bi ustte chentiqin mesajini biraz inceleyebilir misin daha yeni toplaniyoruz yaz icin tatil vermistik.
Gunluk 5li + gunluk odev + haftalik odak

Cok iyi olmus kimler var bakalim ben varim mesela

Katilanlar
chentiq chentiq
kubdef kubdef

dagci dagci @eflalim areser areser durkan durkan K klbk33 zambak86 zambak86 @emoslandd NAVLEE NAVLEE adinizi listeye ekleeyin kizlar unuttugum varsa etiket yapin
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer bu sefer sende katilsana
sivastrabzon sivastrabzon sende gelebilirsin istersen
Beni unutmadiğınız için teşekkürler. Tam aktif olacağımdan emin değilim ama yine de bir denemek isterim. Belki üzerimdeki bu ağırlığı bu sayede atarım. Ama,fakat, lakin kapı silme ödevi bugün için miydi ve kaç kapı? Ben mesajı şimdi göŕdüm nasıl olacak?

Beni unutmadiğınız için teşekkürler. Tam aktif olacağımdan emin değilim ama yine de bir denemek isterim. Belki üzerimdeki bu ağırlığı bu sayede atarım. Ama,fakat, lakin kapı silme ödevi bugün için miydi ve kaç kapı? Ben mesajı şimdi göŕdüm nasıl olacak?
Sen yarinki odevle basla :)

günaydın,hayırlı sabahlar kızlar.

ben iki haftadır rahatsızım.hiç keyfim yok.
o yüzden iş de yapmıyorum.
toparlayınca ödevlere başlarım.

Günaydın kızlar bizde de durumlar kız hastalandı ben hastalandım kız iğleşmeden tekrar hastalandı her yere kustu, temizliğim bi türlü rayına oturmadı ,ev buz gibi maşallah chentiq chentiq ben yokum ya şimdilik bi rayına oturtayım inşallah gelirim

Back
X