Bugünün ödevi belli oldu mu, kaçırdım mı yoksa gene
Bak canım burda var günlük ödevler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünün ödevi belli oldu mu, kaçırdım mı yoksa gene
neyse durmak yok devam edeyim Eline saglikSonunda mutfaktaki adanın üstünü boşalttım keşke dolu halinide çekseymişim gerçi o dağınıklığı eklermiydim bilmemneyse durmak yok devam edeyim
Benim günlük beşlim
1. Mutfak tezgahları boşaltılacak dağınıklık yerleştirilecek
2.yemek yapılacak
3.oturma odasından oyuncaklar ayrılıp toplanacak
4. Oturma odası süpürülecek
5.çamaşır yıkanacak
Hadi bakalım inşaALLAH hepsini halledebilirim bugün
Herkese kolaylıklar dilerim![]()
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.Günaydın kızlar bizde de durumlar kız hastalandı ben hastalandım kız iğleşmeden tekrar hastalandı her yere kustu, temizliğim bi türlü rayına oturmadı ,ev buz gibi maşallahchentiq ben yokum ya şimdilik bi rayına oturtayım inşallah gelirim
SAĞOLUN KIZLAR.
kapi silmedim dun. esim eve gec geldi. bende cocuklara baktim. vakit olmadi. yiyecegim yemegi zor yaptim.Nereye demisim camasir silmek diye camasir silmek ne demek zaten :) kapi silmek bugunun odevi
gecmis olsun canimgünaydın,hayırlı sabahlar kızlar.
ben iki haftadır rahatsızım.hiç keyfim yok.
o yüzden iş de yapmıyorum.
toparlayınca ödevlere başlarım.
gecmis olsun.Günaydın kızlar bizde de durumlar kız hastalandı ben hastalandım kız iğleşmeden tekrar hastalandı her yere kustu, temizliğim bi türlü rayına oturmadı ,ev buz gibi maşallahchentiq ben yokum ya şimdilik bi rayına oturtayım inşallah gelirim
hergun ev supurup toz aliyorsankullerinden doğmuşsun artik. darisi basima.Merhabalar hanimlar
Bugun ki 5lim
1 cekmece duzenlemek
Ciceklere bakim yapmak
Banyoyu temizlemek
Camlarin onunu temizlemek
prizleri silmek
ben her gun yerleri supuruyorum camasir yikiyorum ve toz aliyorum zaten o yuzden bende artik gunluk 5li me bu 3nu yazmamaya calisacagim
ayriyetten bugun
Namazlari vaktinde kilicam
Kizla etkinlik yapicam
Kitap okucam (50 sf en az)
yemek masasinin ustu dolu muydu??Sonunda mutfaktaki adanın üstünü boşalttım keşke dolu halinide çekseymişim gerçi o dağınıklığı eklermiydim bilmemneyse durmak yok devam edeyim
Benim günlük beşlim
1. Mutfak tezgahları boşaltılacak dağınıklık yerleştirilecek
2.yemek yapılacak
3.oturma odasından oyuncaklar ayrılıp toplanacak
4. Oturma odası süpürülecek
5.çamaşır yıkanacak
Hadi bakalım inşaALLAH hepsini halledebilirim bugün
Herkese kolaylıklar dilerim![]()
Ben yarım saatlik Mini bir maraton yaptım. yaptıklarım :20.30 maratonnnn
hepsinivyaptim17 ekim 5lim
-yemek yapmak
-bulasik mk bosaltmak
-tezgah masa toplayip silmek
-cay keyfi yapmak
-gunluk odev yapmak
yemek masasinin ustu dolu muydu??
eskiden bende herseyi yerine degil oraya koyardim. sonradan oglum masaya cikmaya baslayinca herseyi yere atti ve orasi duzene girdi.
Geçmişler olsun..![]()
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
SALGIN VAR.
SAĞOLUN KIZLAR.
çok sağolun canlar Allah razı olsungecmis olsun.