- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Aa bunu yeni gördüm ben varım canım. Özelden de atıyorumEki Görüntüle 2055917
Şimdi kim var kim yok özelden bir mesaj atın bakem.. Bir de eş dost tanıdık tanımadık reklam isterim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bunu yeni gördüm ben varım canım. Özelden de atıyorumEki Görüntüle 2055917
Şimdi kim var kim yok özelden bir mesaj atın bakem.. Bir de eş dost tanıdık tanımadık reklam isterim.
Gec kalmisim :/
Bende geç kalmışımGec kalmisim :/
12.30 da gelsem olur mu daha yeni kahvaltı yapıyorum
Çok geçmiş olsun canım eve girdimi herkesi sıralıyor bu hastalık maalesef..benimde mutfak dolaplarını yapmam lazım gözümde büyüyor hergün günlük maddelerime ekliyim dedim 1 çekmece bir bölüm yaptım kaldı eklemeye devam mı etsem böyle böyle biter belki?Günaydın, hastalık sezonunu açtık. Önce küçük sonra eşim sonra büyük oğlum, ma aile hastayız.
Odak noktası falan belirlesek, benim mutfak dolaplarını silip düzenlemem lazım. Bütün evin çekmecelerini düzenlemem lazım. Ama acayip tembellik var itici güç lazım bana.
Geldimmmmm13.00 14.00 maratonuna gelen?
GEÇMİŞ OLSUN CANIM.Günaydın, hastalık sezonunu açtık. Önce küçük sonra eşim sonra büyük oğlum, ma aile hastayız.
Odak noktası falan belirlesek, benim mutfak dolaplarını silip düzenlemem lazım. Bütün evin çekmecelerini düzenlemem lazım. Ama acayip tembellik var itici güç lazım bana.
Maratonu bitirdim geldim cok bisi yapmadimGeldimmmmm
Sana da geçmiş olsun canımGEÇMİŞ OLSUN CANIM.
BENİ DE HALA TOPARLAYAMADIM.
ÜÇ GÜNDÜR KULAĞIM AĞRIYOR.
Sağol canım. İyi fikir aslında her gün bir parça yapsak bir haftaya biter. Bende öyle yapıyımÇok geçmiş olsun canım eve girdimi herkesi sıralıyor bu hastalık maalesef..benimde mutfak dolaplarını yapmam lazım gözümde büyüyor hergün günlük maddelerime ekliyim dedim 1 çekmece bir bölüm yaptım kaldı eklemeye devam mı etsem böyle böyle biter belki?
Gec kalmisim :/
Bende bir şey yapamadım hanımlar. Pc ye fotoğraf aktarmakla uğraştımBende geç kalmışım
O saatte okul yolunda oluyorum :)12.30 da gelsem olur mu daha yeni kahvaltı yapıyorum
13-14 maraton sonucu
Yatak odası VE küçük oda süpürüldü
Tozları alındı
1 makine çamasır atıldı
Merdivenler silindi
Mutfak tezgah toplandı
Mutfak Yerler süpürüldü silindi
Camın önleri silindi
Hol halısı süpürülüp kaldırıldı
Yerleri süpürülüp silindi
Holdaki masanın tozu alındı örtüsü silkelendi
Ellerinize sağlıkMaratonu bitirdim geldim cok bisi yapmadim
Bulasik makinasini bosalttim
Bulasiklari makinaya yerlestirdim
Camasir makinasina camasir attim
Cekmece duzenledim
Mutfakta atilacaklari attim
Aynalari sildim
Toz aldim
Ocagi ve tezgahi bazi dolap kapaklarini sildim
Aslinda amacim butun dolaplari silecektim gunluk 5li ye de oyle yazdim ama hamilelik topiginde erken dogum yapanlar kesesi patlayanlar falan var sabah okudum biraz korktum acikcasi aman olmayiversin dedim