- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Sağol canım
Şimdi küçüğü uyutuyorum. O uyusun film izlemek planım battaniye altına girip14.30-15-30 maratonu yapak mı var mı gelen
kubdef
Nego
sivastrabzon @durkan @Yildiztozu16
NAVLEE
Hadi son 10 dk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım
Şimdi küçüğü uyutuyorum. O uyusun film izlemek planım battaniye altına girip14.30-15-30 maratonu yapak mı var mı gelen
kubdef
Nego
NAVLEE
Hadi son 10 dk
Ne yapıyoruz maratonda yetiştim mi14.30-15-30 maratonu yapak mı var mı gelen
kubdef
Nego
NAVLEE
Hadi son 10 dk
Maalesef gece bir şey yapamıyorum ben, ev ahalisi erken yatıyor ben de yorgun oluyorum.. gelmek isterdim yoksa.. yine de sağol..ben randevulaşabilirim. Ama gece iş yapıyorum. sana uyar mı?
Maratonda serbest takiliyosun istedigini yapabilirsinNe yapıyoruz maratonda yetiştim mi
sağol canım
yok ya bi hastalık bitiyor diğeri başlıyor yinede çok şükür idare ediyorum
Canım benim günaydın nasılsın maşallah artık erken uyanmayı başarmışsın tebriklerooy topik ooyy.. yapacak çok işim var ama buraya yazmayacağım. yazınca bakamıyorum. sana sadece şunu diyeyim. bu haftasonu bugün de dahil olmak üzere her türlü her saat başı maratonuna açığım. vay ben duymadım vay bilmiyordum olmasın.
hiçbirinizi yalnız bırakmayacaaaaaaaaağğğğğm hatunlar..
İyiyim canım sağol sende takıma Yen'i gelmişsin hayırlı olsun kızlarla insan süper gaza gelip temizlik yapıyorGünaydın.. Teşekkürler, ben iyiyim bir kaç günlük stres dışında. Sen??

Şimdi farkettim hamilesin rabbim sağlıcakla versin kucağına maşallahMerhaba hanimlar nasilsiniz bugun hava biraz acildi sukur kapali havada hic bisi yapamiyorum ben
Bugun ki 5lim
Banyonun yerleri silmek
Lavabolari ovmak
Dusakabin temizlemek
Banyo halisimi yikamak
5.sonra yazayim aklima gelmedi