- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yataklari toplaPazartesi sendromu Bugun hiç bişey yapasım yok başım agrıyor mecburiyetten bir 5 li yazıyım
30 ekim beşlisi
1- yatakları topla
2- mutfagı topla
3- 1 makine çamasır yıka
4- yemek yap
5- mutfagı süpür
Yataklari toplabu benim nasil aklima gelmedi ya
hatta cocugun yatagini topla kendi yatagini topla diye 2 madde bile yaparim bi daha ki tembellik gunumde mutlaka yazicam
![]()
Ayyy inanmıyorum yaaaa maille bildirimleri kapatınca sayfadan sa gelmiyomuş bende kaç gündür niye kimse bişey paylaşmıyo diyorum.Ayyy aptalmıyım neyim
![]()
Estağfurullah..
Emaille bildirim kapatınca sayfayada bildirim gelmiyor mu? Ben de maile bildirimi nasıl kapatırım diye bakmayı düşünüyordum
Yataklari toplabu benim nasil aklima gelmedi ya
hatta cocugun yatagini topla kendi yatagini topla diye 2 madde bile yaparim bi daha ki tembellik gunumde mutlaka yazicam
![]()

az gunun kalmis allah yardimcin olsun.Yataklari toplabu benim nasil aklima gelmedi ya
![]()
Amin aminn. Hic sorma 20 kasima gun aldik insallah erken dogum falan olmazsa 20 gun varaz gunun kalmis allah yardimcin olsun.
Sağlıklı, kolay bir.doğum dilerim hayırlısıyla...Amin aminn. Hic sorma 20 kasima gun aldik insallah erken dogum falan olmazsa 20 gun var
Bende gunluk odevleri sseviyorum bu hafta yapilir yenisi insallahSelam..
Günlük ödev olarak tv ünitesi ( konsol) altı çekilip temizlendi.
Yerler süpürüp silindi
Toz alındı
Kuruyan çamaşırlar toplanıp katlanacak
Çamaşır yıkandı asılacak
Kızın yazılıya çalışmasına yardım edilecek..
Eee.. Yeni ödev programı ne zaman belirlenecek? Ben sevdim bu işi...