• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-15 KASIM GÜNLÜK ÖDEV LİSTESİ

1 Kasım Çarşamba : çöp kovası temizliği

2 Kasım Perşembe : Toz almak

3 Kasım Cuma : karışık bir çekmece düzenlemek

4 Kasım cumartesi : Çaydanlık Temizlemek

5 Kasım Pazar: kişisel bakım yapmak

6 Kasım Pazartesi : dış kapıyı silmek

7 Kasım Salı : 2 tane avize silmek

8 Kasım Çarşamba: buzdolabı temizliği

9 Kasım Perşembe : ilaç kutusu temizliği

10 Kasım Cuma : 1 bölüm giysi dolabı düzenleme

11 Kasım cumartesi : ayna silmek

12 Kasım Pazar : ütü yapmak

13 KasımPazartesi: duvarda asılı tablo saat vb tozlarını almak

14 Kasım Salı : Cam önlerini silme

15 Kasım Çarşamba : baharat kavanozlarını yıkama

Genel Dağınıklık toplanacak. ++++++++++
Evde kurumuş dağ gibi çamaşır katlanacak.--------
Ev süpürülecek.------
Banyo yıkanıp paspasları serilecek.+++++++
Bornozlar makineye atılacak.+++++++

bugün ki 5 lim

Kapalı balkonu çocuklar için oyun odasına çevirdik bütün oyuncaklarorda iyice karıştı bugün ki hedefim orayı toparlamak
Camları silmek
Yeri silmek
Oyuncaklar ayıklayıp yerleştirmek
Bütün oyuncakların vs. Tozunu almak

Arada yemek felan da yapılacak tabiki..
Hadi herkese kolay gelsin :KK200:

Bu dağının görünen yüzü :KK43: biterse görüşürüz :halay: bitmezse :rapci:

Eklentiler

• IMG_5335.webp
    IMG_5335.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
Oyle gozukuyor :KK43: ne yapacagimi bilmiyorum bende neden erken aliyorlar ki 1 hafta daha durabilir en azindan
Evet itiraz etsen, erken alınmasını istemiyorum desen, ben oğlumda ortak anlaştığımız bir güne karar vermiştik

Bugün 5 li yazamadım sabahtan kahvaltı günüm vardı Yen'i geldim eve

Bu saatlerde acayip uyku bastırıyor uyuyunca bu sefer gece geç yatıyorum sabah kalkamıyorum yine geldi uyku uyumamam lazım maraton çağrısı yapıyım biri gelsin de kalkıyımmm nolur
kubdef kubdef Ben_olmak Ben_olmak zambak86 zambak86 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ValentinusNF ValentinusNF sivastrabzon sivastrabzon K klbk33 @eflalim
İyi akşamlar..
Ben de şimdi oturdum.. Senin çağrından sonra yarım saat geçmiş. Bu yarım saat içinde yaptıklarımı yazayım, çünkü yemeğe kadar kalkamayacağım..
Kızımın yazılıya çalışmasına yardım ve yataklık yaptım:KK70: birkaç bulaşık vardı, elde yıkanacakları elde yıkadım, diğerlerini makinaya yerleştirdim, kurumuş çamaşırları toplayıp, yıkanmışları astım... Bu kadar.. sizin maraton daha devam ediyor herhalde.. Kolay gelsin..
Hazır gelmişken bugünkü raporu da vereyim.
Bugün uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı ziyarete gittim, beşliyi anca tamamladım, günlük görevi yapamadım yarın vakit olursa yarın yapacağım.

Beşlim:
Yatak odasının camını silme,
Yatak odası perdesini yıkama,
Sineklikleri takma,
Evdeki aynaları silme,
Nevresim değiştirme

Ahhh süper teşekkürler kalktım
Geldim
Etraftaki daginikligi topladim
Yerleri supurdum
Toz aldim
Mutfak tezgahini topladim
kubdef kubdef 'in çağrıya yanıtını gördüm de, maratona katılırken de haber vermek gerekiyor mu?
Maratona tek basina katilamiyosun yani diyelim ki maraton cagrisi yaptin birisi gelir diye kalktin islerini yaptin geldin baktin kimse katilmamis yaptiklarini yazamiyosun o zaman maraton sayilmiyor o yuzden haber verirsek maraton yapan kiside birisi daha katildi yaptiklarimi yazabilirim diye dusunur hemde sevke gelir :) sahsen araser maraton demese etrafi supurmucektim

Geldim
Etraftaki daginikligi topladim
Yerleri supurdum
Toz aldim
Mutfak tezgahini topladim

Maratona tek basina katilamiyosun yani diyelim ki maraton cagrisi yaptin birisi gelir diye kalktin islerini yaptin geldin baktin kimse katilmamis yaptiklarini yazamiyosun o zaman maraton sayilmiyor o yuzden haber verirsek maraton yapan kiside birisi daha katildi yaptiklarimi yazabilirim diye dusunur hemde sevke gelir :) sahsen araser maraton demese etrafi supurmucektim
Ahhh sende geliyorum demesen bende kalkamayacaktım

Ben neler yaptım
Nevresimimi değiştirdim
Ortalıkta gözüme batan fazlalıkları kaldırdım
Lavabodaki bardakları makineye koydum
Evdeki bütün çöp kovalarını boşalttım 4 tane
Gidip çöpe attım
Makarna yaptım
Çokcukların ayakkabılarını düzenledim
Banyoya havlu taktım
Sabah giderken dağıttığım makyaj masamı topladım

Back