• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baslamadim ki tembel tembel oturuyorum :KK70:
Olsun ben yaparım ikimizinde yerine:))
Bu arada herkese merhaba
Siteye üye olmadan öncede takip ediyordum burayı.gerçekten çok faydalı bir topik.dedim artık bende katılayım bu kervana.
Bugünkü ödevimi 5 limi yaptımda geldim
Bugünkü 5 lim
Evdeki dağınıklık toplandı
Salon dip köşe temizlendi
Çocukların odası dip köşe temizlendi
Heryer süpürüldü
Makinaya çamaşır atıldı

Bugün 5 li yazamadım sabahtan kahvaltı günüm vardı Yen'i geldim eve

Bu saatlerde acayip uyku bastırıyor uyuyunca bu sefer gece geç yatıyorum sabah kalkamıyorum yine geldi uyku uyumamam lazım maraton çağrısı yapıyım biri gelsin de kalkıyımmm nolur
kubdef kubdef Ben_olmak Ben_olmak zambak86 zambak86 CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer ValentinusNF ValentinusNF sivastrabzon sivastrabzon K klbk33 @eflalim
benim cocuk hasta ya. enfeksiyon kapmis. hep agliyor. katilamadim.
Hanımlar merhaba dün baya hastaydım ne internete girebildim ne bişey yapabildim sadece yattım. Akşam bi tek bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri koydum bu kadar. Allahtan yemeğim vardı. Bugünde baya rahatsızım ama ev çok kötü durumda bişeyler yapılması lazım mecbur yapıcam. Hamileliğimin başından beri süpürge işini eşime yıktım Hoppa o süpürür bende yavaş yavaş silerim evi diyorum, inşallah yapabilirim diyorum.

Bugünün planları:
Yerleri viledalamak
Toz almak
Yemek yapmak
Buzluk için börek yapmak
Asılı çamaşırları toplamak
gecmis olsun

20.00-21.30

Bulaşık makinasını boşalttım
Tekrar doldurup çalıştırdım
Mutfak lavabosunu yıkadım
Boşalan tencereleri ve kapaklarını güzelce ovdum lavavoda makina bitince boşaltıp onları koyacağım
Elde yıkanacak eşyaları yıkadım kuruladım yerlerine koydum
Tost makinasını mutfak terazisini temizleyip yerlerine koydum
Ocağı sildim
Yarın ne yemek yapacağıma karar verdim ki bu benim için baya zor bir iştir:KK45:
Yarının yemeği için buzluktan kıyma çıkardım buzdolabına koydum
1 tane alışveriş poşetini boşalttım
Yemek yedim
Tezgahın üstünü toparladım ama silmeye zaman kalmadı :KK70:

kubdef kubdef ilk maraton için iyi sayılır ama 1.30 saat için biraz az aslında o da elimin ağır oluşundan gittikçe hızlanıcam inşaALLAH

Sevdim maraton işini yetiştikçe katılırım artık

Maraton olmasaydı bu kadar işi asla yapmazdım eminim

20.30 22.00 maraton sonucu(yarım saat geç gördüm diye kendime fazladan yarım saat verdim maksat bir buçuk saatte ne kadar iş yapabilirim görmek)

Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri yerleştirdim
Elde yıkanacakları yıkadım
Tezgahı ocağı sildim
Buzdolabındaki mutfak dolaplarındaki parmak izlerini sildim
Çöpleri boşalttım attım
Çöp kovalarını yıkadım
2 makine çamaşır astım(bunu son yarım saatte yaptım liste dışı olabilir)
Arada çocukların ödevine baktım

Ben_olmak Ben_olmak aynen dediğin gibi işleri yapmak için iyi bir vesile oldu.yoksa insana bu saatlerde bi tembellik çöküyor

kubdef kubdef yinemi vazgeçtin:))

Arkadaşlar böyle paldır küldür konuya daldım umarım yadırgamıyosunuzdur.ben kendimi yadırgadım şahsen:110:

Ben varım..pek bişey yapamadım bugün...1.5 saat sürüyor dimi yanlış anlamadım ? İlk defa maraton yapacağım da :KK200:
1 saatlik maraton sonucu

Ben varım..pek bişey yapamadım bugün...1.5 saat sürüyor dimi yanlış anlamadım ? İlk defa maraton yapacağım da :KK200:

Ben bir saat sürüyor diye biliyordum ama netleştirmek için buranın müdavimlerinden sormak lazım emin olamadim

20.00-21.30

Bulaşık makinasını boşalttım
Tekrar doldurup çalıştırdım
Mutfak lavabosunu yıkadım
Boşalan tencereleri ve kapaklarını güzelce ovdum lavavoda makina bitince boşaltıp onları koyacağım
Elde yıkanacak eşyaları yıkadım kuruladım yerlerine koydum
Tost makinasını mutfak terazisini temizleyip yerlerine koydum
Ocağı sildim
Yarın ne yemek yapacağıma karar verdim ki bu benim için baya zor bir iştir:KK45:
Yarının yemeği için buzluktan kıyma çıkardım buzdolabına koydum
1 tane alışveriş poşetini boşalttım
Yemek yedim
Tezgahın üstünü toparladım ama silmeye zaman kalmadı :KK70:

kubdef kubdef ilk maraton için iyi sayılır ama 1.30 saat için biraz az aslında o da elimin ağır oluşundan gittikçe hızlanıcam inşaALLAH

Sevdim maraton işini yetiştikçe katılırım artık

Maraton olmasaydı bu kadar işi asla yapmazdım eminim
Maraton candır sanki eve ansızın telefon açıp gelen misafir gibi koşturmaca

2 kasım 5 lisi

1- tüm odaları süpür ✔️

2- bir oda seç dip köşe sil süpür toz al✔️

3- banyoyu sil✔️

4- çocukların nevresimlerini değiştir ✔️

5- spora git✔️

Günlük ödevde yapıldı

Bende gelebilirmiyiiiiiiim:KK33:
Merhabalar kizlar gec oldu ama maraton sonucum
Mutfak toplandi
Vakumlu hurclar acildi kulkanilacak kisliklar vs cikarildi tekrar yerlestirildi ve yerine koyuldu
Yataklarin alti temizlendi
Nevresimler degisti
@eflalim min tarifinden sufle yapildi cayla icildi
Çok dikkat ediyorum ama yine de oldum .. Sağol canım sizlerde dikkat edin baya hasta var çevremde :110:
Bende cok dikkat etmeye calisiyorum ilk hamileligimde son ayda hasta olmustum drlar geciremedi ilac kullanamadigimiz icin bronsit ve faranjit oldum oksurugu de kesemediler artikca artti ve sezeryan yarasi varken oksuruo duruyordum canim cok yanmisti kabus gibi Allah korusun simdi cok korkuyorum hasta olmaktan
Arkadaşlar böyle paldır küldür konuya daldım umarım yadırgamıyosunuzdur.ben kendimi yadırgadım şahsen:110:
Yok biz severiz geleni niye yadirgayalim demekki hemen motive oldiun :)
?

Back
X