- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158
Tahmin ettim ama ikk defa duyduğum için emin olamadım. Bir dahakine bu yöntemi deneyeceğim.Yani cifi sünger yerine poşete sıkıp onunla cifliyorsun canım
Daha güzel parlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmin ettim ama ikk defa duyduğum için emin olamadım. Bir dahakine bu yöntemi deneyeceğim.Yani cifi sünger yerine poşete sıkıp onunla cifliyorsun canım
Daha güzel parlıyor.
Günün ödevi de tamam alt tarafı limon tozunda kaynatıldı üstü sirke ve karbonatla kaynatıldı cif poşetle ovuldu
Bugün benim de migrenim çoştu..kahvaltı misafirlerimi bile iptal ettim hala da geçmedi feci bir ağrım var Hiç bişey yapamadım yarın daha iyi olursam dönerim aranıza inşaALLAH
Geçmiş olsun ikinize de.. Sağlık daha önce gelir, bence suçluluk duymanıza gerek yok..Selam hanımlar, iki gündür hastalıktan giremedim. Griptim ama grip yüzünden girmemezlik etmezdim de migrenim felaket azdı baya kötüydüm. Bu topiğe katıldığıma da pişman oldum açıkçası çünkü ara ara migrenim azar benim ve hayattan koparım böyle. Hiç düşünmeden atıldım buraya. Kusura bakmayın cidden nefret ederim istikrarsızlıktan ama oluyor bende böyle. Çıkarabilirsiniz gruptan beni hatta eğer olabiliyorsa resmi olarak grupta olmayıp misafir gibi katılsam size nasıl olur? İnternete giremediğim zamanlarda size ayıp olmaz hem ben vicdan azabı çekmem.![]()
Ödev yapıldı5 Kasım Pazar: kişisel bakım yapmak
Tamam canım olur belki ben yarım saat önce başlarım baya var çünküha_mim ben katılırım ütü maratonuna gerçi onun maratonu nasıl olacaksa Ama ancak çocuklar uyuduktan sonra ben almanya da yaşıyorum türkiye ile fark 2 saat ben çocukları 8 de yatırıyorum yani türkiye de 10 oluyor senin için uygun olur mu ?
Hayırlı olsunArtık yardımcı almaya karar verdim.
Çalışınca ve çocuk olunca olmuyor.
Sürekli hafta sonlarımız temizlikle geçiyor ve çocuğuma zaman ayıramıyorum.
Hafta içi çamaşır işini hallederim yardımcı da temizlik yapınca iş biter...
Çok iyi yapmışsın dediğin gibi hem yorulmaz eşine ve çocuğuna zaman ayırırsınArtık yardımcı almaya karar verdim.
Çalışınca ve çocuk olunca olmuyor.
Sürekli hafta sonlarımız temizlikle geçiyor ve çocuğuma zaman ayıramıyorum.
Hafta içi çamaşır işini hallederim yardımcı da temizlik yapınca iş biter...
Hayırlı olsun
Eğer imkanı varsa çalışan hanımlara bence şart zaten.yoksa hayat kovalamacayla geçiyor.insan bi çok şeyi kaçırıyor bu hengamede.çalışmadığım halde çoğu şeye yetişemiyorum.Allah bütün kadınlara yardım etsin hepimizie vicdanlı merhametli eşler evlatlar nasip etsin inşallah.yükümüz ağır...
Ben_olmak ben sadece iş ve okul kıyafetlerini ütüleyebildim ufaklık rahat vermedi onu yatırdım.yarın kaldığım yerden devam inşallah.sen yapabildin mi...
Hayırlı olsun
Eğer imkanı varsa çalışan hanımlara bence şart zaten.yoksa hayat kovalamacayla geçiyor.insan bi çok şeyi kaçırıyor bu hengamede.çalışmadığım halde çoğu şeye yetişemiyorum.Allah bütün kadınlara yardım etsin hepimizie vicdanlı merhametli eşler evlatlar nasip etsin inşallah.yükümüz ağır...
Ben_olmak ben sadece iş ve okul kıyafetlerini ütüleyebildim ufaklık rahat vermedi onu yatırdım.yarın kaldığım yerden devam inşallah.sen yapabildin mi...
Başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin..İyi gecele kızlar Bugun pek bişey yapmadım cok sevdiğim bir arkadaşımın babasını kaybettik cenaze evindeydik
Şimdi ütülerimi yaptım VE günlük ödev kişisel bakım yapıyorum yüzüme peeling yaptım tonik ve serumumu sürerim hayırlı geceler sizlere
İyi gecele kızlar Bugun pek bişey yapmadım cok sevdiğim bir arkadaşımın babasını kaybettik cenaze evindeydik
Şimdi ütülerimi yaptım VE günlük ödev kişisel bakım yapıyorum yüzüme peeling yaptım tonik ve serumumu sürerim hayırlı geceler sizlere
Yaaa ben baktığım da sen daha yazmamıştın sonra da şarja taktım telefonu şimdi gördüm malesefben hiç başlamadım biraz çay keyfi yaptık eşimle halletmemiz gereken bir kaç tamirlik iş vardı onları yaptık
ama yarın yapalım dersen katılırım
![]()
ha_mim