• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kasım 5 lisi

1- çamaşır yıkanacak✔️

2- ortalık toplanacak✔️

3- kuruyan çamasırlar katlanacak ✔️

4- mutfak süpürülüp silinecek✔️

5- yatak odası süpürülüp silinecek❌

Günün ödevi de tamam alt tarafı limon tozunda kaynatıldı üstü sirke ve karbonatla kaynatıldı cif poşetle ovuldu

Günün ödevi de tamam alt tarafı limon tozunda kaynatıldı üstü sirke ve karbonatla kaynatıldı cif poşetle ovuldu

Sirke ve karbonat çay lekesini çıkarıyormu eğer iyi geliyorsa bende deneyim.ne kadar az kimyasal o kadar iyi.çamaşır deterjanıda çok güzel açıyor ama arıtmak mesele

Selam hanımlar, iki gündür hastalıktan giremedim. Griptim ama grip yüzünden girmemezlik etmezdim de migrenim felaket azdı baya kötüydüm. Bu topiğe katıldığıma da pişman oldum açıkçası çünkü ara ara migrenim azar benim ve hayattan koparım böyle. Hiç düşünmeden atıldım buraya. Kusura bakmayın cidden nefret ederim istikrarsızlıktan ama oluyor bende böyle. Çıkarabilirsiniz gruptan beni hatta eğer olabiliyorsa resmi olarak grupta olmayıp misafir gibi katılsam size nasıl olur? İnternete giremediğim zamanlarda size ayıp olmaz hem ben vicdan azabı çekmem. :110:

Bugün benim de migrenim çoştu..kahvaltı misafirlerimi bile iptal ettim hala da geçmedi feci bir ağrım var Hiç bişey yapamadım yarın daha iyi olursam dönerim aranıza inşaALLAH

Bugün benim de migrenim çoştu..kahvaltı misafirlerimi bile iptal ettim hala da geçmedi feci bir ağrım var Hiç bişey yapamadım yarın daha iyi olursam dönerim aranıza inşaALLAH
Selam hanımlar, iki gündür hastalıktan giremedim. Griptim ama grip yüzünden girmemezlik etmezdim de migrenim felaket azdı baya kötüydüm. Bu topiğe katıldığıma da pişman oldum açıkçası çünkü ara ara migrenim azar benim ve hayattan koparım böyle. Hiç düşünmeden atıldım buraya. Kusura bakmayın cidden nefret ederim istikrarsızlıktan ama oluyor bende böyle. Çıkarabilirsiniz gruptan beni hatta eğer olabiliyorsa resmi olarak grupta olmayıp misafir gibi katılsam size nasıl olur? İnternete giremediğim zamanlarda size ayıp olmaz hem ben vicdan azabı çekmem. :110:
Geçmiş olsun ikinize de.. Sağlık daha önce gelir, bence suçluluk duymanıza gerek yok..

Ben de bugün dışardayım, beşli yapabilecek miyim ondan bile emin değilim.
Bu durum mazeret sayılıyor mu ben de bundan tedirginlik duyuyorum.. Yine de tamamlamaya çalışacağım erken dönersem..

Bütün hastalara Allah şifa versin

Bugünün 5 lisi

1.mutfağı toplamak+
2.ev süpürmek+
3.çamaşır asmak
4.yemek yapmak
5.ütü yapmak (dün yapamadım)

Akşam bi ara ütü maratonu yapalım mı var mı katılmak isteyen kim ne zaman müsait .herhalde 2 saat sürer o kadar birikti.

ha_mim ha_mim ben katılırım ütü maratonuna gerçi onun maratonu nasıl olacaksa Ama ancak çocuklar uyuduktan sonra ben almanya da yaşıyorum türkiye ile fark 2 saat ben çocukları 8 de yatırıyorum yani türkiye de 10 oluyor senin için uygun olur mu ?

Iyi aksamlar..
Dediğim gibi dışardaydım, yarım saat kadar oluyor geleli. Yaptıklarımı yazacağım ne kadarı kabul görür, başlığı dolduruşa..
Bulaşık makinası boşaltmak,
Mutfağı toplamak,
Kitap okumak,
Akşam yemeğine hazırlık

Günlük ödev olan kişisel bakımı haftaiçi yapmıştım, bugün ruhsal bakım yaptım :)

ha_mim ha_mim ben katılırım ütü maratonuna gerçi onun maratonu nasıl olacaksa Ama ancak çocuklar uyuduktan sonra ben almanya da yaşıyorum türkiye ile fark 2 saat ben çocukları 8 de yatırıyorum yani türkiye de 10 oluyor senin için uygun olur mu ?
Tamam canım olur belki ben yarım saat önce başlarım baya var çünkü:confused:

Artık yardımcı almaya karar verdim.
Çalışınca ve çocuk olunca olmuyor.
Sürekli hafta sonlarımız temizlikle geçiyor ve çocuğuma zaman ayıramıyorum.
Hafta içi çamaşır işini hallederim yardımcı da temizlik yapınca iş biter...
Hayırlı olsun
Eğer imkanı varsa çalışan hanımlara bence şart zaten.yoksa hayat kovalamacayla geçiyor.insan bi çok şeyi kaçırıyor bu hengamede.çalışmadığım halde çoğu şeye yetişemiyorum.Allah bütün kadınlara yardım etsin hepimizie vicdanlı merhametli eşler evlatlar nasip etsin inşallah.yükümüz ağır...

Ben_olmak Ben_olmak ben sadece iş ve okul kıyafetlerini ütüleyebildim ufaklık rahat vermedi onu yatırdım.yarın kaldığım yerden devam inşallah.sen yapabildin mi...

Bugünün 5 lisi

1.mutfağı toplamak+
2.ev süpürmek+
3.çamaşır asmak+
4.yemek yapmak+
5.ütü yapmak +(kısmen yapıldı)

İyi gecele kızlar Bugun pek bişey yapmadım cok sevdiğim bir arkadaşımın babasını kaybettik cenaze evindeydik
Şimdi ütülerimi yaptım VE günlük ödev kişisel bakım yapıyorum yüzüme peeling yaptım tonik ve serumumu sürerim hayırlı geceler sizlere

Artık yardımcı almaya karar verdim.
Çalışınca ve çocuk olunca olmuyor.
Sürekli hafta sonlarımız temizlikle geçiyor ve çocuğuma zaman ayıramıyorum.
Hafta içi çamaşır işini hallederim yardımcı da temizlik yapınca iş biter...
Çok iyi yapmışsın dediğin gibi hem yorulmaz eşine ve çocuğuna zaman ayırırsın

Hayırlı olsun
Eğer imkanı varsa çalışan hanımlara bence şart zaten.yoksa hayat kovalamacayla geçiyor.insan bi çok şeyi kaçırıyor bu hengamede.çalışmadığım halde çoğu şeye yetişemiyorum.Allah bütün kadınlara yardım etsin hepimizie vicdanlı merhametli eşler evlatlar nasip etsin inşallah.yükümüz ağır...

Ben_olmak Ben_olmak ben sadece iş ve okul kıyafetlerini ütüleyebildim ufaklık rahat vermedi onu yatırdım.yarın kaldığım yerden devam inşallah.sen yapabildin mi...

Yaaa ben baktığım da sen daha yazmamıştın sonra da şarja taktım telefonu şimdi gördüm malesef :( ben hiç başlamadım biraz çay keyfi yaptık eşimle halletmemiz gereken bir kaç tamirlik iş vardı onları yaptık ;) ama yarın yapalım dersen katılırım :KK200: ha_mim ha_mim

Hayırlı olsun

Çok güzel ifade etmişsin.
Bu koşturmacanın içinde bize en çok ihtiyaç duyan çocuklarımız oluyor. biz farkına varana kadar yıllar geçiyor. ve ne iş bitiyor ne de koşturmaca.

Herkese kolay gelsin.

İyi gecele kızlar Bugun pek bişey yapmadım cok sevdiğim bir arkadaşımın babasını kaybettik cenaze evindeydik
Şimdi ütülerimi yaptım VE günlük ödev kişisel bakım yapıyorum yüzüme peeling yaptım tonik ve serumumu sürerim hayırlı geceler sizlere
Başınız sağolsun, Allah ailesine sabır versin..

Başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.

Yaaa ben baktığım da sen daha yazmamıştın sonra da şarja taktım telefonu şimdi gördüm malesef :KK43: ben hiç başlamadım biraz çay keyfi yaptık eşimle halletmemiz gereken bir kaç tamirlik iş vardı onları yaptık :KK66: ama yarın yapalım dersen katılırım :KK200: ha_mim ha_mim

Olsun canım senin akşamın daha verimli geçmiş:))

Sabah 7de geçecektim ütünün başına mesajını gördüm vazgeçtim hadi beraber olsun diye.peki ne zaman yapalım inşallah uyar bana

Back
X