• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünün5 lisi
1.Mutfak toplanacak+
2.Ev süpürülecek+
3.Toz alınacak+
4.Pazara gidilecek+
5.Yemek yapılacak+

Ödevimide yaptım(dış kapıyı silmek)

Günün ödevi

7 Kasım Salı : 2 tane avize silmek

Bugün yapılacaklar

Mutfak toplanacak
Bulaşık makinesi boşlatılıp kirliler yerleştirilecek
Ev süpürülecek
Açık yerler silinip toz alınacak
Yemek yapılacak
Çayın yanına kek kurabiye vs. yapılacak
Bugünün ödevi yapılacak
Namazlar ezandan sonra ilk yarım saat içinde kılınacak son vakte bırakılmayacak(en büyük tembelliğim kızı uyutunca kılarım yemeği koyuyum kılarım şu evi süpürüyüm kılarım ay dur şu tozlarıda alıyım kılarım daha vakit var diye diye diğer vakte son 1 saat kala anca kılıyorum.bazen kazaya da kaldığı oluyor.işler nasılsa hallediliyor.asıl bu konuyu halletmem lazım. hergün eklicem maddelerime başarırım inşallah)

ha_mim ha_mim sana budy im olmayı teklif ediyorum kabul edersen detaylı konuşalım :) budy ne dersen 1. Sayfa daki kuralları oku ;)

1. Her kulkedisinin bir "buddy"si vardir. Karsilikli belirledikleri "zayif noktalari" iyilestirmek icin birbirlerine kıyasıya yardim ederler

Hıım yani birbirimizi dürtcez.mesela ütün var hadi buddy im ne oturuyorsun çayın çerezin keyfin zamanı mı kaldır ..... gibi:KK70:

Tamam canım olalım
Sen dürtmeden ben en zayıf noktamdan başlayım
Namaz kılmaya gidiyorum :))

Hıım yani birbirimizi dürtcez.mesela ütün var hadi buddy im ne oturuyorsun çayın çerezin keyfin zamanı mı kaldır ..... gibi:KK70:

Aynen :super: Ve namaz konusunda da destek olabiliriz ben de eksiğim o konuda biraz düzene girsem süper olur..detayları yazarım sana özel mesaj olarak tamam dersen ... gerçekten beni tanımayan ( yani yadırgamayıp destek çıkacak insanlara ihtiyacım var zira gün içinde yaşadığım stresi görmeyip sadece evin dağınıklığı için üstüme gelenlerden de gına gelip tembelleştim ) var mısın ;)

Aynen :super: Ve namaz konusunda da destek olabiliriz ben de eksiğim o konuda biraz düzene girsem süper olur..detayları yazarım sana özel mesaj olarak tamam dersen ... gerçekten beni tanımayan ( yani yadırgamayıp destek çıkacak insanlara ihtiyacım var zira gün içinde yaşadığım stresi görmeyip sadece evin dağınıklığı için üstüme gelenlerden de gına gelip tembelleştim ) var mısın :KK66:

Hepimiz bunun için burdayız zaten .burdaki desteği insan ne dostundan nede komşusundan görüyor.

Varıııım:KK19:

Merhabalar..
Günün beşlisi
Nevresim, değiştirildi,
Nevresim ve havlular yıkandı,
Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
Balkon (ve sonuncu) sinekliği yıkandı,
Ortalık toplandı

Günlük ödev yapıla(-a)madı..

Merhabalar..
Günün beşlisi
Nevresim, değiştirildi,
Nevresim ve havlular yıkandı,
Bulaşık makinası açıldı, boşaltıldı,
Balkon (ve sonuncu) sinekliği yıkandı,
Ortalık toplandı

Günlük ödev yapıla(-a)madı..

Ohh ne güzel senin maraton bitmiş

Benimde bitti Ben_olmak Ben_olmak nerdesiiiin.

Maratonda yaptıklarım
Mutfak toparlandı temizler yerleştirildi kirliler makineye koyuldu tezgah ocak masa silindi
Heryer süpürüldü silindi.koltuk altları yatağın altı dahil(ayakları yüksek çekmeden silip süpürebiliyorum)
Sulu ile dik süpürge temizlendi
Toz alındı
Sulu süpürge temizlendi
Günlük ödev yapıldı(avizeleri yeni temizlemiştim üzerinden geçtim)
Vee ocağa çorba konulduu
Ben:ruh:

Geriye wc ve banyo kaldı
Onuda artık kızımı uyutunca

insallah gonlune gore birisini bulursun. o karari bende verdim ama tam olarak aradigim birini bulamadim.

canım, aradığımızı bulmak çok zor. yani sadece büyük haftalık temizlikler için biri şart bana, bir çalışan olarak. onun dışında detay temizlikler ya da düzen yine bize kalacak.

bi arkadaşım her hafta yarım gün alıyor. Çok memnun. yarım günde "süpür, sil, toz al" yapıyormuş, 1 hafta cam siliyor diğer hafta mutfak dolabı veya koltuk silme gibi düzen oturtmuş.

aslında ne istediğimize bağlı biraz da...

Ohh ne güzel senin maraton bitmiş

Benimde bitti Ben_olmak Ben_olmak nerdesiiiin.

Maratonda yaptıklarım
Mutfak toparlandı temizler yerleştirildi kirliler makineye koyuldu tezgah ocak masa silindi
Heryer süpürüldü silindi.koltuk altları yatağın altı dahil(ayakları yüksek çekmeden silip süpürebiliyorum)
Sulu ile dik süpürge temizlendi
Toz alındı
Sulu süpürge temizlendi
Günlük ödev yapıldı(avizeleri yeni temizlemiştim üzerinden geçtim)
Vee ocağa çorba konulduu
Ben:ruh:

Geriye wc ve banyo kaldı
Onuda artık kızımı uyutunca

Vay arkadaş budyyme bak sen :KK76:

Ben de maraton da

Masayı topladım sildim
Bulaşıkları makinaya koydum
Çocuklarla oyun hamuru oynamıştık onları topladım
Alışveriş yapmıştım onları yerleştirdim
Ortalık topladım
Çöpleri topladım ama birazdan atıcam
Mutfakta ki masanın üstünü boşaltıp üstündekileri yerlerine koydum sildim
Meyveleri yerleştirdim
Çocuklara meyve hazırladım
Ve bir de telefon görüşmesi yaptım

Böyle yazınca çok gibi duruyor ama değil aslında kabul ediyor ve hep söylüyorum tembelim ve elim yavaş kendime :duduk:

Back
X