- 16 Ekim 2017
- 316
- 881
- 103
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi şehirdesin bilmiyorum ama burada kimse yarim gune gelmek istemiyor. 2haftada 1 tam gun almam gerekiyor. hafta ici alamiyorum esim biz evde yokken kimsenin gelmesini istemiyor. haftasonuda 1tam gunu elin kadinina ayirmiis oluyorum. 2cocugum var benden yardim istiyor. yapsam zaten kendim yaparim. kadin gelecek diye esim evden gidiyor. sabahin korunden aksamin bilmem kacina kadar evde duramiyor. niye elin kadini ev temizleyecek diye. amaan cok doluyum gonlume gore birini bulamadim. bak bu saat oldu ev berbat diye uyuyamadim. kalktim mutfagisalonu topladim. isten geliyorum ancak yemek yapip yiyip topluyoruz. cocuklarda erken yatiyor. ses olacak uyanacaklar diye onlar yatinca is de yapamiyorum. yoksa sabah uykusuz ise gitmek var. hayat cok zor. bunaldim. pislik icindede oturamiyorum. rahatsiz oluyorum.canım, aradığımızı bulmak çok zor. yani sadece büyük haftalık temizlikler için biri şart bana, bir çalışan olarak. onun dışında detay temizlikler ya da düzen yine bize kalacak.
bi arkadaşım her hafta yarım gün alıyor. Çok memnun. yarım günde "süpür, sil, toz al" yapıyormuş, 1 hafta cam siliyor diğer hafta mutfak dolabı veya koltuk silme gibi düzen oturtmuş.
aslında ne istediğimize bağlı biraz da...
Vay arkadaş budyyme bak sen
Ben de maraton da
Masayı topladım sildim
Bulaşıkları makinaya koydum
Çocuklarla oyun hamuru oynamıştık onları topladım
Alışveriş yapmıştım onları yerleştirdim
Ortalık topladım
Çöpleri topladım ama birazdan atıcam
Mutfakta ki masanın üstünü boşaltıp üstündekileri yerlerine koydum sildim
Meyveleri yerleştirdim
Çocuklara meyve hazırladım
Ve bir de telefon görüşmesi yaptım
Böyle yazınca çok gibi duruyor ama değil aslında kabul ediyor ve hep söylüyorum tembelim ve elim yavaş kendime![]()
hangi şehirdesin bilmiyorum ama burada kimse yarim gune gelmek istemiyor. 2haftada 1 tam gun almam gerekiyor. hafta ici alamiyorum esim biz evde yokken kimsenin gelmesini istemiyor. haftasonuda 1tam gunu elin kadinina ayirmiis oluyorum. 2cocugum var benden yardim istiyor. yapsam zaten kendim yaparim. kadin gelecek diye esim evden gidiyor. sabahin korunden aksamin bilmem kacina kadar evde duramiyor. niye elin kadini ev temizleyecek diye. amaan cok doluyum gonlume gore birini bulamadim. bak bu saat oldu ev berbat diye uyuyamadim. kalktim mutfagisalonu topladim. isten geliyorum ancak yemek yapip yiyip topluyoruz. cocuklarda erken yatiyor. ses olacak uyanacaklar diye onlar yatinca is de yapamiyorum. yoksa sabah uykusuz ise gitmek var. hayat cok zor. bunaldim. pislik icindede oturamiyorum. rahatsiz oluyorum.

hangi şehirdesin bilmiyorum ama burada kimse yarim gune gelmek istemiyor. 2haftada 1 tam gun almam gerekiyor. hafta ici alamiyorum esim biz evde yokken kimsenin gelmesini istemiyor. haftasonuda 1tam gunu elin kadinina ayirmiis oluyorum. 2cocugum var benden yardim istiyor. yapsam zaten kendim yaparim. kadin gelecek diye esim evden gidiyor. sabahin korunden aksamin bilmem kacina kadar evde duramiyor. niye elin kadini ev temizleyecek diye. amaan cok doluyum gonlume gore birini bulamadim. bak bu saat oldu ev berbat diye uyuyamadim. kalktim mutfagisalonu topladim. isten geliyorum ancak yemek yapip yiyip topluyoruz. cocuklarda erken yatiyor. ses olacak uyanacaklar diye onlar yatinca is de yapamiyorum. yoksa sabah uykusuz ise gitmek var. hayat cok zor. bunaldim. pislik icindede oturamiyorum. rahatsiz oluyorum.
Ben de dün keşfettim, çok beğendim, burdan biraz daha farklı, daha felsefi sanki. Yani ev işlerini hayat görüşüne çevirmek, birleştirmek gibi.. Ama takip etmeye değer..https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/verimli-rutin.1039256/
Arkadaşlar konuyu çok beğendim çok faydalı paylaşımlar var bakmak isterseniz.işlere daha konsantre olmama vesile oldu
Ben de dün keşfettim, çok beğendim, burdan biraz daha farklı, daha felsefi sanki. Yani ev işlerini hayat görüşüne çevirmek, birleştirmek gibi.. Ama takip etmeye değer..
Az mııııı elin yavaş mıııı daha ne olsuuun
Canım sen mutfağa odaklanmışsın ayrıca bayada iş çıkarmışsın.
Ben bütün odaları gezdimya ondan kalabalık görünüyor gözüne
Bende 3 çocuk var mecbur hızlı olmak zorundayım:))
Bide geçen gün dip köşe sil süpür yaptım hergünde üzerinden geçtiğim için oyalamıyor
El ele verip dahada hızlanıcaz merak etmemaraton olmasa onuda yapmıyordukyaaaaa
Bu arada akşam giremedim canım
Rahatsızdım biraz
Dün soğan kürüne başladım ondanmı bilmiyorum ama baya sancım oldu şimdi iyiyim çok şükür
Merhaba..Tanışma konusunu güzel düşünmüşsün..Bu arada kendimi tanıtıyım
36 yaşında ev hanımıyım.3 kızım var Allah bağışlarsa.eşim vardiyalı çalışıyor .o yüzden her hafta düzen değişiyor bizde .işlerimi ya öğlen ya da akşam saatlerinde yapıyorum.ee kızlar sizde bahsedin biraz kendinizden .sivastrabzon
Ben_olmak günlük rutininiz nasıl çalışıyormusunuz hangi saatler iş yapmak için müsait oluyorsunuz birbirimizi daha iyi tanırsak daha verimli oluruz sanki.diğer arkadaşlar pek uğramadığı için etiketlemedim ama onlarda paylaşabilirler tabii
bu huyumu sevmiyorum zamanımı verimli kullanamıyorum bazen bütün gün yatıp çocuklar gelmeye yakın işlerimi yapmaya başlıyorum maratonlar olmasa halim harap yaniii bu topiğe de düzenli bir ev hali olması için katıldım.... yaptıgım zaman işi çok güzel yaparım ama yapana kadar baya zaman geçer mesela şuan hala yataklar açık ev dağınık bir yandan bu durum beni rahatsız ediyor ama başlamak içinde o motiveyi kendimde bulamıyorumVerdim gittiÇok geçmiş olsun canım inşaALLAH iyi gelir
Valla bir el verirseniz bana çok sevinirim :)
Selam kızlar iki gündür giremedim önceki gün misafir vardı dünde boynum tutulmuş fenaydım gerçi bugünde çok iyi degil rahat döndüremiyorum başımı şimdi biraz evi toparlayıp arkadaşımın babasının duasına gitcem
8 kasım 5 lisi
1- evi topla
2- bulaşık makinesini boşalt
3- süpür
4- banyo temizliği
5- yemek