• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende yukardakilere ek olarak yaptıklarım

Wc çamaşor suyuyla yıkandı
Banyo klozet lavabolar çamaşır suyuyla yıkandı
Yerleri aynas silindi
Mutfak.kirliler makineye konuldu elde yıkanacaklar yıkandı yerlerine yerleştirildi.ocak tezgah masa silindi
Yerleri süpürüldü silindi
Namaz kılındı

Kızımı uyuttum yemeğe girişcem
Pilavım çorbam var yanına patlıcan musakka yapıcam.buzdolabını anca akşam yemekten sonra silerim oda çok detaylı olmaz sanırım.detaya girince benim 2 saatimi alıyor çünküü:işsiz:

Bu arada maraton sonucum

Mutfak tezgahi toplandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Bulasik makinasi ic dis temizlendi
Camasir makinasi ic dis temizlendi bitek deterjan gozu kaldi
Copler cikartildi
Cop kovasi yikandi
Alt taraftaki dolaplari ic dis sildim duzenledim ustleri silemiyorum cunku uzanamiyorum korkuyorum biraz
Dolaplarda pakrtli olan gidalar kutulandi kutusu bosalanlar kucuknkutulara alindi
Tezgah ustu temizlendi
Buzdolabi disi temizlendi
Camasir makinasi calistirildi
Nevresimler cikartildi yenileri gecirildi 2 bebek yatagi 1 bizim yatak
Simdi mola verdim dinlenivem biraz hemde yemek yapicam

Bu arada maraton sonucum

Mutfak tezgahi toplandi
Bulasik makinasi bosaltildi
Bulasik makinasi ic dis temizlendi
Camasir makinasi ic dis temizlendi bitek deterjan gozu kaldi
Copler cikartildi
Cop kovasi yikandi
Alt taraftaki dolaplari ic dis sildim duzenledim ustleri silemiyorum cunku uzanamiyorum korkuyorum biraz
Dolaplarda pakrtli olan gidalar kutulandi kutusu bosalanlar kucuknkutulara alindi
Tezgah ustu temizlendi
Buzdolabi disi temizlendi
Camasir makinasi calistirildi
Nevresimler cikartildi yenileri gecirildi 2 bebek yatagi 1 bizim yatak
Simdi mola verdim dinlenivem biraz hemde yemek yapicam

Bencede dinlen sen.bu halinle epey iş yapmışsın zaten.dikkat et kendine
Maşallah bide hamile olmasan tozu dumana katarsın sen:super:

Bende yukardakilere ek olarak yaptıklarım

Wc çamaşor suyuyla yıkandı
Banyo klozet lavabolar çamaşır suyuyla yıkandı
Yerleri aynas silindi
Mutfak.kirliler makineye konuldu elde yıkanacaklar yıkandı yerlerine yerleştirildi.ocak tezgah masa silindi
Yerleri süpürüldü silindi
Namaz kılındı

Kızımı uyuttum yemeğe girişcem
Pilavım çorbam var yanına patlıcan musakka yapıcam.buzdolabını anca akşam yemekten sonra silerim oda çok detaylı olmaz sanırım.detaya girince benim 2 saatimi alıyor çünküü:işsiz:

Planlar değişti eşim mesai kalacakmış çocuklar gelene kadar buzdolabının altını üstüne getirebilirim

Arkadaşlar bu foto işini albümdemi paylaşsak acaba daha iyi olmazmı hem herkes görmemiş olur bizde rahat ederiz açıkcası deşifre olmak istemiyorum ne dersiniz.bu topikte yazan arkadaşlara özel olsa sadece

Planlar değişti eşim mesai kalacakmış çocuklar gelene kadar buzdolabının altını üstüne getirebilirim

Arkadaşlar bu foto işini albümdemi paylaşsak acaba daha iyi olmazmı hem herkes görmemiş olur bizde rahat ederiz açıkcası deşifre olmak istemiyorum ne dersiniz.bu topikte yazan arkadaşlara özel olsa sadece

Aaa ben paylaştım ama.. albüm sen nasıl olacak bir dahakine öyle yapalım

Günün ödevi tamamdır
Buzdolabı iç dış silindi
Çekildi arkası yanları üstü silindi
Altı çamaşır suyuyla fırçalandı
Mutfak tekrar süpürüldü silindi
:ruh:
areser areser epey kulağını çınlattım bu hatun bu işi nerden çıkardı diye:KK70:
Şaka bi yana sayende tertemiz oldu:KK200:

Günün ödevi tamamdır
Buzdolabı iç dış silindi
Çekildi arkası yanları üstü silindi
Altı çamaşır suyuyla fırçalandı
Mutfak tekrar süpürüldü silindi
:ruh:
areser areser epey kulağını çınlattım bu hatun bu işi nerden çıkardı diye:KK70:
Şaka bi yana sayende tertemiz oldu:KK200:
Ohhh mis olmuş işte hep böyle çınlasın kulaklarım

Ben albümde şimdi paylaştım ama oldumu olmadı mı anlamadım bide orda kim hangi buzdolabı anlayamadım.

Duadan geç geldim geldiğimde elektrikler yoktu çocuklar okuldan gelince yemek yiyip abime gittik ödevler vardı internetten karanlıkta kalmayalım die gittik biraz önce geldim eve hemen yarım kakan buzdolabımı hallettim

Ben albümde şimdi paylaştım ama oldumu olmadı mı anlamadım bide orda kim hangi buzdolabı anlayamadım.

Duadan geç geldim geldiğimde elektrikler yoktu çocuklar okuldan gelince yemek yiyip abime gittik ödevler vardı internetten karanlıkta kalmayalım die gittik biraz önce geldim eve hemen yarım kakan buzdolabımı hallettim

Resimlerin altında kimin paylaştığı yazıyor canım
Azme bak seeen.ben olsam elektrikler yoktu hocam derdim:KK70:

Badim beğenip beğenip kaçıyorsun
Olmazki böyleeeeeee:))

13.30 da maraton yapmak istiyorum
Gelmek isteyen

Badim beğenip beğenip kaçıyorsun
Olmazki böyleeeeeee:))

13.30 da maraton yapmak istiyorum
Gelmek isteyen

Şimdi geldim buddym ikizlerle anca bu kadar Biri biraz hasta sürekli burun akıntısı takibindeyim bir yerlere sürmesin ağzına gelmesin diye

Back
X