• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben asıl ev işiyle uğraştığım günü ölü gün olarak görüyorum.eğer o gün kendim için birşey yapmamışsam ne bileyim namazları vaktinde kılamışsam bi kaç sayfa kur an yada kitap okumamışsam.eşime çocuklara vakit ayıramayıp onlarla ilgilenememişsem .sevdiklerimi arayıp bir hal hatır soramamışsam o gün ömrümden birgün zayi olmuştur benim için.asıl ölü gün o gündür

Kesinlikle aynı fikirdeyim ben ev işleri anlamında ölü gün demek istemiştim ne ödev ( gerçi küçük bir ilaç kutum var o da içinden bişey aldıkça düzeltirim hemen temiz ve düzenliydi yani ) ne beşli ne başka bişey yapamadım yani senin yazdıklarının hayatın olmazsa olmazı zaten ALLAHıma sığınırım o derece hayattan kopmaktan..ben o kadar kopmadım hala umut var inşaALLAH :)

Ne hamarat hanımlar herkesin işi bitmiş:işsiz:

Tabi ki katılabilirsin
Tanıyabilirmiyiz seni:KK66:

Tabi uzun uzun anlatim.
Ankarada yasıyorum. 28 yasındayım. Evliyim.
Çocuğum yok ama 3 kedim var onlarla ev temizlemek, temiz tutmak zor ama işte elimden geldiğince yapıyorum bir seyler.
Çalışmıyorum şuan evdeyim. Bir yandan açıköğretim okuyorum.
Bu konu ilk açıldıgında da vardım ama şuan biraz değişiklik var sanırım kurallarda. Odak noktası falan bilmiyorum. Öğrenmeye talibim:KK25:

Buddycim birazdan çıkacağım ben dönünce orda saat 15.30 felan olur 16.00 da yapalım derseniz ona katılırım :KK200:

Badim benim koca en geç 17 de evde eğer mesai kalmazsa şimdi ben o saatte nasıl maraton yapayım de bana
Anca işi uzarsa olabilir .erken gelirsede ben mutfakta yemek işiyle uğraşırım sende kendi işini yaparsın olurmuu tamammı canımm

Badim benim koca en geç 17 de evde eğer mesai kalmazsa şimdi ben o saatte nasıl maraton yapayım de bana
Anca işi uzarsa olabilir .erken gelirsede ben mutfakta yemek işiyle uğraşırım sende kendi işini yaparsın olurmuu tamammı canımm

Senin o saatlerde ki yoğunluğunu bildiğim için yaparsanız yazdım zaten :) bugün işlere döneceğim buddym inşaALLAH ;)

Tabi uzun uzun anlatim.
Ankarada yasıyorum. 28 yasındayım. Evliyim.
Çocuğum yok ama 3 kedim var onlarla ev temizlemek, temiz tutmak zor ama işte elimden geldiğince yapıyorum bir seyler.
Çalışmıyorum şuan evdeyim. Bir yandan açıköğretim okuyorum.
Bu konu ilk açıldıgında da vardım ama şuan biraz değişiklik var sanırım kurallarda. Odak noktası falan bilmiyorum. Öğrenmeye talibim:KK25:

Senin işin daha zormuş valla
Kedininde çocuktan farkı yok:))
Bende yeniyim buralarda ama senin gibi takip ediyordum konuyu
Eski arkadaşlar daha güzel açıklarlar ama bende ucundan kıyısından açıklayım.odak noktası 15 günde bir bir odayı seçiyoruz odada el değmedik temizlenmedik yer bırakmıyoruz
Biz mutfağı seçtik önceki sayfadada maddeleri yazdık.bunları yapmak için 15 günümüz var yani
İnşallah anlatabildim

Ay azıcık gec kaldım ama varım tam kalkıyordum zaten.
Hadi start
ben de akşama çamaşır maratonuna çağrı yapıyorum.

yıka-as
yıka-as
kuruyanları katla
nevresimleri/havluları vs düzenle...
.
.
.
böyle uzaaar, gideerrr...

Ben varım
2 makine çamaşır var
Herkesin eve gelmesini bekliyorum
Son parçaları almak için