• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi akşamlar
Bende topiğin sesiz takipçilerindenim .
Bende sizinle yeniden küllerimden doğmak istiyorum. Beni de maraton lara günlük görevlere etiketlerseniz sevinirim. :oops:

İyi akşamlar canım hoşgeldin
Şimdi tamda şu anda maratondayız buyur gel:halay:

İyi akşamlar
Bende topiğin sesiz takipçilerindenim .
Bende sizinle yeniden küllerimden doğmak istiyorum. Beni de maraton lara günlük görevlere etiketlerseniz sevinirim. :oops:[/QUOTEH
İyi akşamlar..
Ben de ilk başta sessiz kenardan takılırım diye düşündüm ama insan okudukça, gördükçe içinde yer almak istiyor..
Aramıza hoş geldin..

K klbk33 Sitenin albümler bölümünde bizim grubun işlerinin fotolarının paylaşıldığı bir albüm var. Albümün adı, ''Küllerinden Doğanlar'' ama herkes göremiyor galiba paylaşım tercihinden dolayı, sen ekli misin bilmiyorum. ha_mim ha_mim açtı albümü, ona bir soruver. Seni de etiketlesin..
buldum baktim dokturmussunuz.

Ben geldim maratondan.. Maratondan değil ama günün yorgunluğundan bitik haldeyim.. Ne kadar iş çıkardım ben de yazarken göreceğim şimdi..
Akşam yemeği için masa hazırlama, yemek yeme, masayı toplama, çıkan bulaşıkları elde yıkama ve makinaya gireceklere göre ayarlama, tezgahı toplama, kuruyan bir kaç çamaşırı katlayıp yerleştirme, toparladıkça dağılan ortalığı toplama, kızın proje ödevine yardım..
herkese iyi akşamlar..

Gunaydın kızlar.
Malum yeni bebeğim var ve evimin düzeni ona göre değişmeye başladı.
Mesela küvetini nerey

Saol canım Allah razı olsun insallah herkes sağ salim alır kucağına. Adı Tuğra bebişimin ablası.
Adıyla büyüsün inşallah..
Sorun yarım kalmış canım.. Yeniden yazarsan ben veya daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız.

Kızlar eğer uymuyorsa değiştirebilirsiniz ödevi

Mesela wc yıkamak
Çöp kutusunu yıkamak
Elektrik süpürgesini temizlemek gibi
Siz deyin bakim ne olsuuuun
Bunlar uygun tabii ki, neden olmasın? Yarından itibaren aynı sıradan mı gidiyoruz?
Benim aklımda kaç gündür aklımda yapmak vardı ama bir türlü girişemedim, ödev olarak öneriyorum: Kaşıklık yıkama..

maraton sonucum
mutfak toplandi
bulasiklar makinaya yerlestirildi makina calistirildi
tezgah masa ocak silindi
masa yine kullanilip yine temizlendi
wc lavabo lavabonun altindaki bolum fosur foşur suyla yikandi
lavabonun oradaki paspas cocugun batirmasi sonucu yikandi
camasir atildi
tum bunlar yapilmaya calisirken cocuklarin altina bakma tuvalete goturme emzirme .. yapildi
tirnak bakimimida yaptim arada :)
cocuga yarin icin yemek kiyafet ayarlandi.
kuruyan camasirlar katlanip yerlestirildi. usengeclikten katlamasam mi diye dusundum sonra vazgectim :KK48:

kimse gelmese yapmayacaktim cay icip oturacaktim. iyiki katildiniz :) tek yapmak zor geliyo bana :) teşekkürler bayanlar.:KK9::confused:

Adıyla büyüsün inşallah..
Sorun yarım kalmış canım.. Yeniden yazarsan ben veya daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olmaya çalışırız.

Ay evet canım yarım kalmıs :) bebegin banyo esyalarını nereye koyuyosunuz? Kuvetini kovasını falan banyo dolabıma sıgmıyolar her girdigimde göz önunde olmasıda hosuma gitmiyor. Siz nasıl yaptınız?

Ay evet canım yarım kalmıs :) bebegin banyo esyalarını nereye koyuyosunuz? Kuvetini kovasını falan banyo dolabıma sıgmıyolar her girdigimde göz önunde olmasıda hosuma gitmiyor. Siz nasıl yaptınız?
ben büyüteli 12 yıl oluyor, hatırladığım kadarıyla banyodaki büyük küvetin içine onun küvetini koyuyordum, diğer malzemeleri de odasındaki dolaba kaldırıyordum.. küvet ya da duşakabin iyi bir kamufle olabilir aslında ..

Bende wc de duvara bi çivi çaktım küveti oraya asıyordum.genelde kullanmıyoruz orayı.ondan öncede duşakabinin içinde duruyordu kovasıyla küveti.başkada yer yok maalesef.kapalı balkonun varsa orayada koyabilirsin.ama en iyisi asmak çünkü baya yer tutuyor

ben büyüteli 12 yıl oluyor, hatırladığım kadarıyla banyodaki büyük küvetin içine onun küvetini koyuyordum, diğer malzemeleri de odasındaki dolaba kaldırıyordum.. küvet ya da duşakabin iyi bir kamufle olabilir aslında ..

Bende wc de duvara bi çivi çaktım küveti oraya asıyordum.genelde kullanmıyoruz orayı.ondan öncede duşakabinin içinde duruyordu kovasıyla küveti.başkada yer yok maalesef.kapalı balkonun varsa orayada koyabilirsin.ama en iyisi asmak çünkü baya yer tutuyor

Duşakabine koyacağım o zaman mecburen :) biraz araştırdımda ortada olmaması için ölçülü dolap yaptırmaktan başka çözüm yok gibi şuan için

Duşakabine koyacağım o zaman mecburen :) biraz araştırdımda ortada olmaması için ölçülü dolap yaptırmaktan başka çözüm yok gibi şuan için

Çokta kafa yorma bence herkesin ki ortada kaldı emin ol :) küvet içi duşakabin içi o hiç bir yere sığamayan küvet..ben maşrapalarını su kovalarının içine onuda küvetlerinin içine sonra hepsini duşakabinin içine koyardım düzgün dururdu..

Çokta kafa yorma bence herkesin ki ortada kaldı emin ol :) küvet içi duşakabin içi o hiç bir yere sığamayan küvet..ben maşrapalarını su kovalarının içine onuda küvetlerinin içine sonra hepsini duşakabinin içine koyardım düzgün dururdu..

kendini öyle teselli et mi diyosun :))

Dostacilisoyler Dostacilisoyler birkaç ay için dolap yaptırma boşuna, kullanacağin en fazla o kadar, sonra kullanmayacaksin zaten o küveti..

O da doğru canım haklısın

kendini öyle teselli et mi diyosun :))

O da doğru canım haklısın

Hayır hayır gerçekten öyle olduğu için, kafa yorulacak kadar önemli bir konu olmadığı için diyorum hatta sivastrabzon sivastrabzon yazdığı şeyleride yazıcaktım ama çok uzun olacak yine diye yazmadım...hatta şimdiki aklım olsa hiç almazdım o küvetten banyoyu ısıtıp duşta yıkayıp çıkarırdım hemen..bazı banyo aparatları var bebekleri üstüne koyuyorsun kaymıyo ve harekette edebiliyor bebek içinde bence büyük kolaylık ama ben iş işten geçtikten sonra görmüştüm malesef...neyse belki bir hamile okur da fikir olur :)

Back
X