• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana uyar ❤️ Hele ki akşam çocukşar uyuduktan sonra evin annesi olarak külkedisine dönüşüyorum:halay:

Badim bittimi giyinme odası
Ayy bende çocuklar uyuduktan sonra kendimi prenses gibi hissediyorum eşimin sesini duyana kadar tabiiii:deli:
Sonra diyorum ne prensesi yaaa gelmişin nerdeyse kırkına senden olsa olsa ana kraliçe olur:KK70:

maratonda yaptiklarim
-mutfak toplandi
-yemek yapildi
-camasir yikandi
-yikanan camasirlar kurutulup yerlestirildi
-cocuk ateslendi o yuzden pek birsey yapamadim

mutlaka ütü yapmam lazim. cok yorgunum. banyo hala duruyor. kac gundur bir banyoya el atamadim.
Ütüyü de yaptim cok sukur
2. Maraton sonucum
Oturma odası koltuk örtüleri silkelendi takıldı
Koltuklar çekilip altları süpürüp siilindi
Tv altındaki tüm kitaplar çıkartılıp eleme yapıldı
İçi silindi kitaplar düzenlendi
Halı süpürülüp kaldırıldı altı silindi
Sehpaların tozu alındı
Merdivenler silindi
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Çocuklara çorba yapıldı
Cok calismissin
K klbk33 eve kaçta geliyorsun hangi saatlerde müsait oluyorsun belirtirsen maraton için sana uygun saatler ayarlayabiliriz belki.akşam bizlerinde temizlik olmasada mutfak toplama ödevlerle uğraşma çocukları yıkama vs.gibi işleri oluyor.bizde sana eşlik edecek bişey buluruz :KK66:

@sivastrabzon hayırlı olsun canım sözünüz.takma kafana yapabildiğin kadar artık.

Herşeyi yazdım bi maraton sonucumu yazamadım.
5te geliyorum. Hizli hizli yemek yapiyirum. Yiyoruz. Hizli hizli topluyorum. Cay yapiyorum . Icemesek de yapiyorum. 7bucuk 8bucuk arasi da genellikle is yapiyorum.
Arkadaşlaaaaaar banyoyu bi türlü temizleyemedik.bugünde haftasonu malum çocuklar filan yıkandı iyice battı.yarının ödevi banyo yıkamak olsunmuu.siz ne diyorsunuz

Yarın evide dip köşe silmem lazım
Sabah bana katılacak olan varmı
Banyo banada dert

Bana uyar ❤️ Hele ki akşam çocukşar uyuduktan sonra evin annesi olarak külkedisine dönüşüyorum:halay:
Benim esim cocuklar uyuduktan sonra uyandirim herkesi diye is yaptirmiyor.
Maratonda yaptıklarım

Makineye çamaşır atıldı...
Kuruyanlar toplandı katlandı...
Mutfak epey karışıktı yemek ve çay bulaşığından göz gözü görmüyordu...
Kirliler sudan geçirildi makineye dizildi...kalanlar elde yıkandı...
Ocağın tüm parçaları söküldü yıkandı...ocak ciflendi...karşı fayansı silindi...alt mutfak dolaplarının ve bayaz eşyaların dışı ve masa silindi...
Cam önü silindi...yerleri süpürüldü silindi...süpürge açılmışken yatak odası antre banyo süpürüldü...diğer odalar müsait değildi maalesef...kızın ödevi yapıldı...biten çamaşırlardan bikaç parça asıldı(dışarda yağmur yağıyor bi kısmını eve serdim)eşime yemek hazırlandı...sonra çocuklarda bişeyler yedi ve mutfak yeniden bulaşıkla doldurulduuu.bana yeniden iş çıktı

Mutlu son:işsiz:
Cok calismissin. Alkisliyorum.

Badim bittimi giyinme odası
Ayy bende çocuklar uyuduktan sonra kendimi prenses gibi hissediyorum eşimin sesini duyana kadar tabiiii:deli:
Sonra diyorum ne prensesi yaaa gelmişin nerdeyse kırkına senden olsa olsa ana kraliçe olur:KK70:

Çünküm o saatlerde senin evin temiz benim evim her yer heryerde :mad:

Bencede sen bir kraliçesin badim ama yaşından dolayı değil :KK200:

Bitmez o oda bitmeeeezzzzzz rahat 3-4 gün sürer anca eşim evdeyken orayla ilgilenebilirim çünkü kızlarım hiç bırakmaz beni yoksa :emir_bebek:

Maratonda yaptıklarım

Ocağın tüm parçaları söküldü yıkandı...ocak ciflendi...karşı fayansı silindi...alt mutfak dolaplarının ve bayaz eşyaların dışı ve masa silindi...
Cam önü silindi...yerleri süpürüldü silindi...süpürge açılmışken yatak odası antre banyo süpürüldü...diğer odalar müsait değildi maalesef...kızın ödevi yapıldı...biten çamaşırlardan bikaç parça asıldı(dışarda yağmur yağıyor bi kısmını eve serdim)eşime yemek hazırlandı...sonra çocuklarda bişeyler yedi ve mutfak yeniden bulaşıkla doldurulduuu.bana yeniden iş çıktı

Badim ben seni çözemedim nasıl bir hareket kapasiten kabiliyetin var senin :sampiyon: yanlış kişiyle badi oldun sana söylim ben bu kadar işi anca bir haftada yaparım :KK70:

Maratonda yaptıklarım

Oyy maşallah diyimmm

20 kasım maddelerim

1. Ev süpürülecek
2. Toz alınacak
3. Yerler silinecek
4. Mutfak dolaplarının üstü silinecek
5. Buzdolabı düzenlenecek
6. Çamaşır asılacak katlanacak yerleşecek
7. Ütü yapılacak yarım saat
8. Kuran-ı Kerim okunacak
9. Bağırılmayacak
10. Sakin olunacak

MARATON SONUCU VE DEĞERLENDİRMELERİM

• Mutfgin ust dağınıklığıni almak/// bunu yaptım. ama yemek yaptığım için yeniden dağıldı
  • Buzdolabini duzenleyip ö/s yapmak /// fotolarını çektim. sonrasını çekemedim. eve gidince belki eklerim
  • Camasir mak. Bitince asmak /// bunu da yaptım
  • Yenilerini koymak /// aha işte bunu yapmadım
  • Ütü yapmak /// bunu hiç yapmadım. @areser kubdef kubdef
  • Esime sorup, talep ettigi bir isi yapmak /// pasta ile kahve koydum olur mu ki acep :D:D
  • Ispanak pişirmek /// yaptım
  • Balkabagi corbasi pişirmek /// yaptım. sadece ben içeceğim :D:D
  • Biraz etud calismak, biraz puzzle yapmak /// yaptım.. ama bayağı oturdum başında
  • Cocugu yıkamak /// kötü anne kötü anne :sinirli::KK11:
  • Kapanis. /// bayılış daha doğru bir kelime
:kızgın:değerlendirme: eğlence işi ile yapılacaklar işini DENGE ye oturtturmak

efser i etiketlemişsin. yeniden mi katıldı aramıza çok severdim ben onu... eflalim nasılsın görüşmeyeli? senin eski profil fotona çok alışmıştım. ama bu kız da oyle tatlı ki.. rengarenk. özellikle basortusu ve elindeki cicek. keşke ben olsam o resimdeki demeden alamıyorum kendımı....

efser i etiketlemişsin. yeniden mi katıldı aramıza çok severdim ben onu... eflalim nasılsın görüşmeyeli? senin eski profil fotona çok alışmıştım. ama bu kız da oyle tatlı ki.. rengarenk. özellikle basortusu ve elindeki cicek. keşke ben olsam o resimdeki demeden alamıyorum kendımı....
Geldim size uzaktan bakıp kacan ben geldi.

Ben davet ettim canım. Zayıflama topiğinden ;)
Çok şükür yoğun geçiyor malım birinci sınıf annesiyim :KK70: srn nasılsın, epey hamarat gördüm seni :KK66:
Bende o profilde ki renklere aşığım mor sever olarak birde onun gibi çırpı kollarım olsun diye uğraşıyorum :confused:
11 de geliyimmmm olur mu?
Olur olur bende çizelge ile uğraştım aylık plan yaptım. Tema vakfının arıyorum meşgul hep. Bağış yaptığı öğretmen için, sertifika yetişir mi diye sormak için

Geldim size uzaktan bakıp kacan ben geldi.
A ettim uzaktan yok burdan tamam mı :KK19:

kubdef kubdef naptın bittimi maratonun

Benimki tam maraton oldu
Alışveriş poşetimi markette unuttum sonra tekrar gittim yerinde yeller esiyordu almışlar:işsiz::oha:

Vicdansızlar yaa kızıma elbise almıştım.kısmetimizde yokmuş.yavrumun canısağolsun yapacak bişey yok.ama moralim bozuldu baya:KK43::cry:
Görevliye sordunuz mu canım? Bazen unutulmuş diye kaldırıyorlar

Nego Nego toplumdan bilgi saklamak suçtur. lütfen şu listeni paylaşır mısın. biliyorum liste paylaşınca yapmıyor insanlar ama ben yapacağım. bana özelden atabilirsin.

Back
X