• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben geldim.. Benden bu hafta da hayır yok görünüyor.
Bugün yapabildiklerim:
Bulaşık makinası çalıştırma boşaltma
Çamaşır makinası yıkama asma
Fatura yatırma
Kv. Ile egzersiz
Ortalık toplama

Günlük ödev
Yapılamadı :KK43:

Sevgili topik sakinleri;

Bu bir iç karartma mesajıdır. Ona göre uyarayım isteyen okumadan bir sonraki mesaja gitsin. Temizlik ve düzen macerasına 2013 yılında başladım. Yeteneğim yoktu hevesim vardı. Sonra yeteneğim oldu bayağı işleri hallettim. Şimdi ise yetenek de yok heves de. Zaten o yüzden topiği boşlamıştım. Gelsem de yazacak bir şeyim yoktu ki. Ne yazayım? Şu an depresifliğin dibindeyim aslında. O yüzden yardım istiyorum. Gönüllü yardım edebilecek her şeyden. Haaa evimi benim yerime temizleyemezsiniz tabiki ama moralim motivasyonum olabilirsiniz. Bayağı derin aslında. İçimde hiç kapanmayacakmış gbii hissettiğim bir boşluk var. Burana ne yaşadığım ev ne yaşadığım hayat bana ait gibi. Sabah kalksam yataktan sürünüyorum akşam yatsam gene sürünüyorum... Hevesim iştahım yok. Yemek yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum.. Elim kolum iki yanda öyle bomboş duruyor gibiyim. Birtaz farklı bir chentiq tarifi ama napalım. yazayım da gitsin bari..

Sevgili topik sakinleri;

Bu bir iç karartma mesajıdır. Ona göre uyarayım isteyen okumadan bir sonraki mesaja gitsin. Temizlik ve düzen macerasına 2013 yılında başladım. Yeteneğim yoktu hevesim vardı. Sonra yeteneğim oldu bayağı işleri hallettim. Şimdi ise yetenek de yok heves de. Zaten o yüzden topiği boşlamıştım. Gelsem de yazacak bir şeyim yoktu ki. Ne yazayım? Şu an depresifliğin dibindeyim aslında. O yüzden yardım istiyorum. Gönüllü yardım edebilecek her şeyden. Haaa evimi benim yerime temizleyemezsiniz tabiki ama moralim motivasyonum olabilirsiniz. Bayağı derin aslında. İçimde hiç kapanmayacakmış gbii hissettiğim bir boşluk var. Burana ne yaşadığım ev ne yaşadığım hayat bana ait gibi. Sabah kalksam yataktan sürünüyorum akşam yatsam gene sürünüyorum... Hevesim iştahım yok. Yemek yapmak istemiyorum ütü yapmak istemiyorum.. Elim kolum iki yanda öyle bomboş duruyor gibiyim. Birtaz farklı bir chentiq tarifi ama napalım. yazayım da gitsin bari..

Burdayız tabi ki chentiq chentiq cim..kendi adıma söylim senden farklı sayılmam o boşluğu evimin dağınıklığına dolayısıyla huzursuzluğuma bağladım..Zor geçen evlilik zor gelen hamilelik zor geçen hamilelik ve sonrasında kabus gibi lohusalık ikiz bebeklerle darmadağın olmuş ev ve ne olduğunu bile bilmeyen ben vardım..şükür şimdi daha iyiyim..ikizler 27 aylık şimdi şimdi başlıyprum toparlanmaya her anlamda kızlarım fırsat verdiği sürece tabi ki ( mesela biri şuan kucağımda hoplama derdin de öteki elinde kitap ceee yapıyor :) ) yani diyeceğim o ki yaşıyorsak ümit var demektir :KK66: ben biriken ütü ve toz altında kalmış giyinme odasını düzene soktuktan sonra daha kolay geçeceğini ümit ediyorum..kendime göre oda oda belirlediğim listeler var onlara takip ederek dip köşe bitirmeye çalışıyorum bütün evi (ALLAHtan çok büyük değil 3 oda 1 mutfak 1 banyo 1 giyinme odası komple cam kaplı kocaman kış bahçesi 80m2 felan :) ) velhasıl sende nerden başlamak istediğine karar ver birlikte ilerleyelim :KK19:

:KK19::işsiz:
Sevgili topik sakinleri;

Aynı ben :110:

Bugün yapabildiklerim mutfagı toplayıp ocagı temizledim odaları topladım bayoda camaşırları ayırt ettim 1 makina yıkanan beyazları begenmedim çamaşır suyuna bastım havlularda makinada yemek dünden vardı.

Son düzenleme:
Burdayız tabi ki chentiq chentiq cim..kendi adıma söylim senden farklı sayılmam o boşluğu evimin dağınıklığına dolayısıyla huzursuzluğuma bağladım..Zor geçen evlilik zor gelen hamilelik zor geçen hamilelik ve sonrasında kabus gibi lohusalık ikiz bebeklerle darmadağın olmuş ev ve ne olduğunu bile bilmeyen ben vardım..şükür şimdi daha iyiyim..ikizler 27 aylık şimdi şimdi başlıyprum toparlanmaya her anlamda kızlarım fırsat verdiği sürece tabi ki ( mesela biri şuan kucağımda hoplama derdin de öteki elinde kitap ceee yapıyor :) ) yani diyeceğim o ki yaşıyorsak ümit var demektir :KK66: ben biriken ütü ve toz altında kalmış giyinme odasını düzene soktuktan sonra daha kolay geçeceğini ümit ediyorum..kendime göre oda oda belirlediğim listeler var onlara takip ederek dip köşe bitirmeye çalışıyorum bütün evi (ALLAHtan çok büyük değil 3 oda 1 mutfak 1 banyo 1 giyinme odası komple cam kaplı kocaman kış bahçesi 80m2 felan :) ) velhasıl sende nerden başlamak istediğine karar ver birlikte ilerleyelim :KK19:
Karar veremiyorum. O boslugun adini koyamiyorum. Fıstık gibi yasamim var. Bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim. Aslinda disaridan baksan simariklik dersin ama oyle de degil. Gücüm yok. Tasiyamiyorum hic bir seyi. Yaptigim seylerden zevk alamiyorum. Nereden baslayacagimi önce neyi duzenlemem gerektigini de bilmiyorum. Kendimle barisik degilim. Her yer her yerde. Dokunmak istemiyorum. Hatta igreniyorum. Yemek bile yemeyecegim biraksan... nereden baslasam ki.. :42::KK66::

Karar veremiyorum. O boslugun adini koyamiyorum. Fıstık gibi yasamim var. Bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim. Aslinda disaridan baksan simariklik dersin ama oyle de degil. Gücüm yok. Tasiyamiyorum hic bir seyi. Yaptigim seylerden zevk alamiyorum. Nereden baslayacagimi önce neyi duzenlemem gerektigini de bilmiyorum. Kendimle barisik degilim. Her yer her yerde. Dokunmak istemiyorum. Hatta igreniyorum. Yemek bile yemeyecegim biraksan... nereden baslasam ki.. :KK42::KK66::

chentiq chentiq bu gece yatak nevresimlerini değiş güzel bir duş al temiz pijamaları giy mis gibi bir uyku çek önce yarın kalk güzelce giyin işe git sonra mümkünse dışarda güzel bir yemek ye eşinle eve gelin çay kahve için muhabbet edin yarın gecede güzelce uyu çarşamba akşamı ütüyle başlayalım beraber ne dersin ?

Karar veremiyorum. O boslugun adini koyamiyorum. Fıstık gibi yasamim var. Bir cok insanin sahip olmadigi seylere sahibim. Aslinda disaridan baksan simariklik dersin ama oyle de degil. Gücüm yok. Tasiyamiyorum hic bir seyi. Yaptigim seylerden zevk alamiyorum. Nereden baslayacagimi önce neyi duzenlemem gerektigini de bilmiyorum. Kendimle barisik degilim. Her yer her yerde. Dokunmak istemiyorum. Hatta igreniyorum. Yemek bile yemeyecegim biraksan... nereden baslasam ki.. :KK42::KK66::
Niye senle bu kadar aynıyız :cool:eskiden tek sorun kilomdu onu bahneler sıramdaydı .kiloda verdim ama yine aynıyım :cry:ev işini yapacak birde var ama yinede kendim yapmak istyorum tıpkı eskiden oldugu gibi tüm sorumlulugunu ben yapmalıyım :KK8:biliyorum bir cok insan delimisin diyebilir daha ne istiyorsun yapılıyor işte öyle zamalar varki ben yapacagım diye eve yardımcıyı sokmadım yine yapamadim yine yapamadım gelmesine engel oldum erteledim :KK12:durum bu kadar vahim yani :deli:

chentiq chentiq bu gece yatak nevresimlerini değiş güzel bir duş al temiz pijamaları giy mis gibi bir uyku çek önce yarın kalk güzelce giyin işe git sonra mümkünse dışarda güzel bir yemek ye eşinle eve gelin çay kahve için muhabbet edin yarın gecede güzelce uyu çarşamba akşamı ütüyle başlayalım beraber ne dersin ?
Yatak nevresimlerimi hsonu degistirdim.
Dus yerine guzelce bir banyo yapabilirim. Köpüklü kahveli tutsulu mumlu falan...
Pijamalar hep temiz. Cunku kıyafetle yatiyorum. Tsort alti esofman. Bugun gecelik gibi bir sey denerim.
Ise giderken hep guzelce giyinirim. Uyumlu ve temiz giyinirim. Ama kendimi begenmiyorum. Cirkin buluyorum.
Sonracima dışarıda yemek isini de yapariz ama keyif alir miyim bilmiyorum. Cunku yemek yapmaya mesafeli oldugum icin gecen haftanin cogu zamanini disaridan yiyerek gecirdik.
Cay kahve faslıni hep yapiyoruz. Su an nesela kahve iciyoruz ayni masada. Ama oglan kendi halinde vuziliypr kiz sikayet halinde ben telefonla ilgileniyorum. Belki daha bir arada gecirebiliriz bu saatleri.

Bu sekil iyi mi? Ilave etmek istedigin var mi. Ve son olarak. Cook ama cook ama cok tesekkur ederim

.
Sevgili topik sakinleri;

sevgili chentiq chentiq hayatim canim birtaneem piyango bileti aldim. cikarsa seni bu hayattan kurtericem. azcik bunalmissin. bardagin dolu kismina bakmak gerekiyor bu gibi durumlarda. ele hizmet etmiyorsun. cocuklarina canina kanina hizmet ediyorsun. toparlaniriz. benim halim de zor. hep uykusuz ve yorgunum. eve kadin buldum hic memnun kalmadim. ama hersey yoluna girecek. inaniyorum. guzel bakan guzel gorur.:KK66:

Sevgili topik sakinleri;

Hangimiz bu durumda değiliz yada değildik.bizler bu yüzden burdayız zaten.hayatımızda herşey yolunda olsa niye burda olalımki .şahsen kendş adıma ben bu işi çözsem niye burda vakit harcayım.mesela ev işleri sorun olmaktan çıksa etrafımda sevdiğim güvendiğim güzel vakit geçireceğim insanlar olsa akşam işten gelince sadece kendi rahatına düşkün nasıl olsa çalışmıyorsun rahatın yerinde bi sorunun yoktur diye düşünmeyen arada sırada hem çocukları hem evi hemde beni idare ediyorsun hiçte dertlenmiyorsun diyen beni takdir eden bir eşim olsa buralarda ne işim olurdu.yani.tüm bunları düşününce dibe çökmemek mümkün değil benim için.ama ben çökmedim elhamdülillah.önce insanlardan kendimi soyutladım .özellikle enerjimi sömürenlerden .sürekli hayatından dertlenen hayata olumsuz bakan kişilerle görüşmemeye çalışııyorum.etraftakiler iyice içine kapandın desede ben dışıma kapanıp içime açıldığımı düşünüyorum.tam böyle olduğum bi dönemde şu söz çıktı karşıma
"ALLAH seni yarattıklarından uzaklaştırdığı zaman bil ki sana dostluğunun kapısını aralıyodur"
Bu söz ilaç gibi geldi bana.dedimki hiç birşey sebepsiz değil.Mevla bunca sıkıntıyı vererek bana belkide senin Ben'den başka kimsen yok daha anlamadın mı.Yaradanda benim sana Yar olacak olanda mesajı veriyordu.bundan sonra artık hiç kimse eskisi hiç birşey gibi üzemiyor beni.sevinçlerime nimet üzüntülerime imtihan gözüyle bakıp yoluma devam ediyorum.
Bir diğer destekçimde evlatlarım
Üçüncü çocuktan sonra daha güçlü bir anne oldum.bunun başka sebepleride varda açmıcam burda onu.en büyüğüm 15 yaşında.diğerleri pek anlamasada o herşeyden etkileniyor.kendimi onun yerine koydum.benim annem çok melankolik duygusaldı.bende onun bu halinden çok etkilenirdim özellikle okul hayatımda.ben ona böyle bi anne olmıcam diye söz verdim kendime.heveslensin diye bende tekrar kitap okumaya başladım.işleri sallarsam yada elimde sürekli tel filan olursa bakjyorum ondada bi dağılma oluyor oda telefonla çok vakit geçirmeye bakıyor.onu motive edebilmem için benimde planlı programlı temiz ve düzenli olmam gerekiyor.
yani kısacası demem o ki mutlaka seni o dipten çıkaracak bi sebep vardır.
Ya da öyle hissetmene sebep olacak birşey.bence önce neden böylesin sebebini bul canım.

Bide evdeki dağınıklık toz çöp vs.eve negatif enerji yayıyor.bazı varlıklar böyle ortamlardan beslenirlermiş

Son olarak
Allah kimseyi yapabileceğinden alıkoymaz.kimseyede yapamayacağı şeyi yüklemezmiş...

Sen yeterki iste
Çok uzun oldu maalesef
Yanlış birşey yazdımsa şimdiden özür dileri

Arkadaşlar burda ne işim var derken yanlış anlamayın sakın kimseyei küçümsemek anlamında demedim bunu.yani vaktim fırsatım olmaz yada ihtiyaç.duymam anlamında dedim

Hepiniz etrafımdaki samimiyetsiz yüreklerden daha çok kıymetlisiniz

.

sevgili chentiq chentiq hayatim canim birtaneem piyango bileti aldim. cikarsa seni bu hayattan kurtericem. .:KK66:
:D :D :D

.etraftakiler iyice içine kapandın desede ben dışıma kapanıp içime açıldığımı düşünüyorum.tam böyle olduğum bi dönemde şu söz çıktı karşıma
"ALLAH seni yarattıklarından uzaklaştırdığı zaman bil ki sana dostluğunun kapısını aralıyodur"
Bu söz ilaç gibi geldi bana.dedimki hiç birşey sebepsiz değil.Mevla bunca sıkıntıyı vererek bana belkide senin Ben'den başka kimsen yok daha anlamadın mı.Yaradanda benim sana Yar olacak olanda mesajı veriyordu.
.......
.........kendimi onun yerine koydum.benim annem çok melankolik duygusaldı.bende onun bu halinden çok etkilenirdim özellikle okul hayatımda.ben ona böyle bi anne olmıcam diye söz verdim kendime.heveslensin diye bende tekrar kitap okumaya başladım.işleri sallarsam yada elimde sürekli tel filan olursa bakjyorum ondada bi dağılma oluyor oda telefonla çok vakit geçirmeye bakıyor.onu motive edebilmem için benimde planlı programlı temiz ve düzenli olmam gerekiyor.
yani kısacası demem o ki mutlaka seni o dipten çıkaracak bi sebep vardır.
Ya da öyle hissetmene sebep olacak birşey.bence önce neden böylesin sebebini bul canım.

Bide evdeki dağınıklık toz çöp vs.eve negatif enerji yayıyor.bazı varlıklar böyle ortamlardan beslenirlermiş

Son olarak
Allah kimseyi yapabileceğinden alıkoymaz.kimseyede yapamayacağı şeyi yüklemezmiş...

Sen yeterki iste
Çok uzun oldu maalesef
Yanlış birşey yazdımsa şimdiden özür dileri
cok uzun olmamis aksine keyifle ve dusunerek okudum. Disima kapanarak icine acilmak deyimii cok begendim.motto edindim. Ayrica diger yazdiklarinla da biraz kendime baktim. Ben de cok melankolik ve duygusalim. Kizimda da ayni emareleri goruyorum. Anne sen duygusalsin ya ben de boyle duygusalim doyor. O da bie seylerden sikayet ediyor ayni benim kopyam oldu.ben de onun yerine koyuyorum mutsuz bi cocukluk geciriyor sanirim. Ev de oyle cer cop yok. Daha yeni dip kose yapildi. Sadece uyusuklik hali. Ama bugun banyo keyfimden feragat ederek biraz utu yaptim :51:

Arkadaşlar burda ne işim var derken yanlış anlamayın sakın kimseyei küçümsemek anlamında demedim bunu.yani vaktim fırsatım olmaz yada ihtiyaç.duymam anlamında dedim

Hepiniz etrafımdaki samimiyetsiz yüreklerden daha çok kıymetlisiniz
o kadar ince fikirlisin ki masallah....

Bugun is yapmicam. Bende dertlendim simdi. Yatip uyucam.
bak iste pisman ettin beni.. bilsem topigi kana bulamazdim :D :D

Ayni benim gibi dusunen birine denk geldim ilk defa :KK9::rolleyes::KK57: bende aynini dusunuyorum. Kimsenin hali mukemmel degil. Hayat inisli cikisli. Guzel evlatlarimiz icin cabalamaliyiz.

Ahhh işte böyle düşünen insanlar varda maalesef yakınımızda değiller
Ama teknoloji sağolsun artık bi tık uzağımızdalar:KK200:

:KK70: :KK70: :KK70:

cok uzun olmamis aksine keyifle ve dusunerek okudum. Disima kapanarak icine acilmak deyimii cok begendim.motto edindim. Ayrica diger yazdiklarinla da biraz kendime baktim. Ben de cok melankolik ve duygusalim. Kizimda da ayni emareleri goruyorum. Anne sen duygusalsin ya ben de boyle duygusalim doyor. O da bie seylerden sikayet ediyor ayni benim kopyam oldu.ben de onun yerine koyuyorum mutsuz bi cocukluk geciriyor sanirim. Ev de oyle cer cop yok. Daha yeni dip kose yapildi. Sadece uyusuklik hali. Ama bugun banyo keyfimden feragat ederek biraz utu yaptim :KK51:

o kadar ince fikirlisin ki masallah....

O kadar aceleyle yazdımki yemek zamanıydı.sonra okuyunca yuhh be dedim .bu kadarda ayrıntıya girilir mi.ne kadar gereksiz şeyler yazmışım az yaz öz yaz diye kızdım kendime.ama neyseki sıkmamışım seni
Buda benim kusurm işte kızlar manyak detaycı başak.temizlik yaparkende aynı detaylarda kaybolurum:))bak gene uzatıyorum:deli:
Neyse canım çöp filan derken ortamda değilde çöp kutularını kasdetmiştim.
Çok dolmamalılar vs.

Ohh ne güzel ütülerdende kurtulmuşsun

İşte benim içeriği biraz değiştirelim demekteki maksadım aslında burayı bizi daha motive edecek hale getirelim demekti.mesela zayıflama gruplarında sadece menü paylaşımı olupta günlük hayattan sohbet olmayınca motive edici olmuyor zamanla herkes takımı tek tek bırakıyor.ama ortam sararsa kişi takımdan kopmuyor.birgün ikigün kaçamak yapıyor üçüncü gün arkadaşları sayesinde yeniden toparlayıp yoluna devam ediyor.bizde burda öyle olalım.hem işlerimizi hem dertlerimizi paylaşalım kaynaşalım.iş yapmasak bile topikten kopmayalım ki gevşediğimiz zaman arkadaşlarımız bizi yeniden toparlasın.birbirimizi tanıdıkça eksik yanlarımızı anlar ona göre çözümler üretiriz.mesela iş yapmak için akşam müsait olanlar chentiq chentiq Ben_olmak Ben_olmak K klbk33 kendi aranızda bir grup oluşturup akşam beraber neler yapacağınızı planlayabilirsiniz.maratonlar yaparsınız.benim gibi gündüz msait olanlar yine aynı şekilde.denk gelirsek hep beraber yaparız.

Bide canım neden heşeyi ütülüyorsun yazık değilmi canına.bende öyleydim ama üçüncü olduktan sonra bıraktım
Yazık yaa dedim benide Allah yarattı:))
O kadar işin arasında bide bunlamı uğraşıcam dedim bıraktım.hepimiz alerjik bünyeye sahibiz dr bana kızdı bunun çocuklar için hiç iyi bişey olmadığını söyledi canımada minnet oldu bıraktım.hiçte gerek yokmuş boşuna eziyet etmişim kendimee

Back
X