Günaydın..
Ne güzel bir sohbet olmuş öyle, kaçırmışım ne yazık ki..
Ben de bu son iki haftadır okadar yoruldum ki hala atamadım o yorgunluğu üstünden işin kötüsü bu hafta da böyle olacak.. Her şey gözümde büyüyor iki gündur..O kadar zorlayarak yapıyorum ki bir çok şeyi, bitse de otursam diye bakıyorum. Oysa hiç benlik şeyler değil oturayım keyif yapayım bugün de kalsın modları.. Ben sürekli hareket halinde olmalıyım iş yapmasam da ortalığı toplamaliyim. Temizlikten daha çok düzene tertipe önem verirken artık topladığımın bir saat bile kalmaması, kimsenin bu düzeni korumaya çalışmaması beni yıldıriyor böyle salıyorum kendimi bazi donemler. Bir yandan nasilsa dayanmayacak diye kaldirmak bile istemiyorum bir şeyi, bir yandan da orda durdukça gozume batıyor sinir oluyorum... Neyse ki kendi kendime toparlanabiliyorum ama bu sefer kasitli bıraktim kendimi biraz da.. Kenfimi toplamak bile gelmiyor içimden...
Sevgili
chentiq
iç karartıcı değil iç açıcı bir topik olmuş bence. Kendi içini bizlere açıp, bir dostluk hüzmesi yaydın etrafa..
Bence senin durumun da benimki gibi geçici bir durum. Bizler aslında çok güçlü insanlarız ama bu biraz yorucu olduğundan gücümüzün düğmesini max 'dan min e alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Sen de düğmeni kısmışın benim gibi. Ama o ayarda cok kalma, yeterince dinlendiginde aç..

Bu hafta okuduğum iki güzel sözle bitirmek istiyorum
Kader deyip geçme, bak ne diyor sırrın sahibi: "biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık "
Mutlu olmak her şeyin mukemmel oldugu anlamina gelmez. Bu, etkilerin ötesine bakmaya karar verdiginiz anlamina gelir.
Arada yapalım bu sohbetleri gerçekten motive edici oluyor
ha_mim
hep iş hep iş insana muhabbet te lazim