• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sagolun kizlar tek tek alintilayamadim Allah razi olsun guzel haberlerle gelicem insallah :)♡
kubdef kubdef senin mesajları kaçırmışım ben. Yanlış anlamadıysam yarın hayırlısıyla doğuma girecekmişsin. Sağlıkla çocuğunu kucağına almak nasip olsun inşallah, kolay bir doğum geçirmeni dilerim...

1. Oturma odası süpürülüp silinecek
2. 1 makina çamaşır yıkanıp asılacak
3. Buzdolabı silinip sebzeler yerlestirilecek
4. Katlanmayı ve utulenmeyi bekleyen cAmasırlar halledilecek
5. Bebiş yıkanacak

Bebiş yıkanma hariç şuan 5te 4 yapmış bulunuyorum. Onuda eşim biraz dinlenince tamamlıcam. Çok iyi geldiniz bana sayenizde ev işi ve bebegi bir arada götürmeyi ögreniyorum

Dün ben kilo verme topiğinde nazara geldim galiba. Eve gider gitmez elim ayağım kesildi. Yemeği yedikten sonra direkt yattım. 18:00 de yatar mı bi insan. Şükür hasta değilim ama dün çok fenaydım. Hiç bir iş yapamadım. Çocuklara bile babaları yedirdi yemeklerini. Sabah kalkıp işe geldim. Mutfak felan öylece duruyor. :mad::mad:

İnşallah bugün çok daha iyi bir gün olur. Sağlık çok önemli.

Niye nazara geldin canım:))
Geçmiş olsun vücudunun ihtiyacı varmış demekki.benimde hayalimde böyle bir uyku:uykucu:

LAydLiNe LAydLiNe ve ha_mim ha_mim çok geçmiş olsun.
Ben de günlük ödevimi kaşıklığı yıkamak olarak yaptım. Yarın da eşim evde galiba, ikna edersem çamaşır ve bulaşık makinalarını çektirip altlarını sileceğim inşallah..

Allah razı olsun kızlar saolun canlar:KK200:

7bucuk 8bucuk arasi maraton cagrisi yapiyorum gelen gelir gelmeyen gelmemis olur:KK70:

K klbk33 Tam bizim yemek saatimize denk geliyor, yemek yemeyi de sayarsan katılırım...:KK70:

Bizimde çay saatimiz olur mu:))
Yemeğimiz yedik mutfak toplandı
Şimdi çay ve dizi saatimiz
Kızımın dediği bugün günlerden DİRİLİŞŞŞ:KK200:
Yer yerinden oynasa kalkmam:cool:

O da bir is aslinda.:KK70:gel gel yeterki katilim olsun. :KK70:

Bencede canım sen bizde varız say bahaneyle işini yap:KK70:

Niye nazara geldin canım:))
Geçmiş olsun vücudunun ihtiyacı varmış demekki.benimde hayalimde böyle bir uyku:uykucu:

Allah razı olsun kızlar saolun canlar:KK200:

Bizimde çay saatimiz olur mu:))
Yemeğimiz yedik mutfak toplandı
Şimdi çay ve dizi saatimiz
Kızımın dediği bugün günlerden DİRİLİŞŞŞ:KK200:
Yer yerinden oynasa kalkmam:cool:

Bencede canım sen bizde varız say bahaneyle işini yap:KK70:
Bende size uydum bugun. Zaten yapmak zor geliyodu.

Saka bir yana saatlerimiz uyusmuyor. Benim is yapabildigim tek saat o. Cunku kucugu uyutmus oluyirum. Biraz gec kalsam uyuyakaliyorum. Gunduz zaten isteyim. Dizi keyfim bilee yok. Gelip cabuk cabuk yemek fasli. Toplamasi falan. Zor.. evdeyseniz kiymetini bilin derim. Amaan oldugu kadar artik. Birazda cocuklarla oynadim simdi. Dun gece yarisi dis cikaran bebegim uyumadi. Bende yatarim uyurum artik. Isler oldugu kadar.

Ben kendi kendime yaparim maratonumu.:KK66:

Maraton bitti valla ben saati unuttum, şimdi farkettim. Aslında kaptırıp gidecek bir işte yapmadım pek, ama yazayım olduğu kadar.
Masa hazırlandı, yemek yendi, masa toplandı, bulaşıklar toplandı makinaya dizildi dizilecekler, çay içildi, yıkananlar kuruduğunda kalan kirlileri yıkamak üzere kirliler makinaya atıldı.
Bu kadar bugünlük. Daha verimli maratonlarda buluşmak üzere, iyi geceler..

Bebiş yıkanma hariç şuan 5te 4 yapmış bulunuyorum. Onuda eşim biraz dinlenince tamamlıcam. Çok iyi geldiniz bana sayenizde ev işi ve bebegi bir arada götürmeyi ögreniyorum
Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içiiiiinnnn.... Bana da çok iyi geldi valla, üşendiğim zamanlar kendimi dürtecek bir sebebim oluyor..

Back
X