- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
sozlerin cok guzelmis.. dugmeyi ac kismina koptumSevgilichentiq iç karartıcı değil iç açıcı bir topik olmuş bence. Kendi içini bizlere açıp, bir dostluk hüzmesi yaydın etrafa..
Bence senin durumun da benimki gibi geçici bir durum. Bizler aslında çok güçlü insanlarız ama bu biraz yorucu olduğundan gücümüzün düğmesini max 'dan min e alıp dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz. Sen de düğmeni kısmışın benim gibi. Ama o ayarda cok kalma, yeterince dinlendiginde aç..
Bu hafta okuduğum iki güzel sözle bitirmek istiyorum
Kader deyip geçme, bak ne diyor sırrın sahibi: "biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık "
Mutlu olmak her şeyin mukemmel oldugu anlamina gelmez. Bu, etkilerin ötesine bakmaya karar verdiginiz anlamina gelir.
Arada yapalım bu sohbetleri gerçekten motive edici oluyorha_mim hep iş hep iş insana muhabbet te lazim
![]()
internet lazim. Watsap gereksizBilmem hiç düşünmemiştim
chentiq İnternetim yok. Alsam mı almasam mı karar veremedim. Yazdıysan merak etme. Daha doğrusu hiç bişeyim yok
![]()
bana da lazim. Ama tek tek dakika tutmak zor olur. Gene de bisiler yapmaya calisacagimHuuuu neredesiniz hanımlar
Maratoncular nerdesiniz
Bir gaz bir motive almaya gelmiştim
Bir de arkadaşlar rica etsem yaptığınız işin dakikasını yazarmısınız, şu kadar dakika bulaşık yıkadım, şu kadar dakika ev süpürdüm gibi(hız problemim var da kendimi kıyaslamak istiyorum, hızlanma, praktikleşmek istiyorum)
Ben seni bilirim sen beni.. ahh ahh..Çok güzel bir muhabbet olmuş.
chentiq beni biliyorsun yaşadıklarımı, bende seni biliyorum.
Benim felsefem şu "bu ev benim kalem, bende buranın kraliçesi " hakimiyet benim elimde bu evde bu işlerdebir ev dağınıksa hele ki terazi burcuysan mümkün değil huzur olmaz kalbinde. Önce yaşadığın ortamı düzenle, hiç bir şey elinde olmaya bilir seni üzen kemiren şeyleri degistiremeyebilirsin amaaa evini düzeltmek sadece senin elinde
![]()
hiz konusundaki problemler itinayla cozulur. Her eve bi chentiqHız konusunda benim de problemim var. Kendimi hızlandırmaya çalışıyorum
Ne güzel bir liste![]()
hafta bitti... bir dahakine bacimBirşey soracağım. Haftalık ödev belli.oldu mu kaçırdım mı ben?
Bi zahmet atsan. Neden haberimiz olmuyor ki bunlardanKendime temizlik günlüğü yaptım zaten. Defterim var. Ama öyle yazıp yapamayınca canım sıkılıyor. Deneyebilirim belki![]()
dogur da bebelerinle alalim. Her gUzel sey seninle olsunSevmekten basla bence once herseyi sev
Bunlar kendi aralarinda grup kurup beni dislarlarsa isyan cikartirim zaten lohusa psikolojiside beni bekliyor dagitirim burayi beni de alin![]()
![]()
ben de yatiyorum ya off pofff.Kızlar dun sayenizde 5te 5 yaptım iyiki varsınızbebişi uyutup hemen işe koşturdum yoksa yan gelip yatardım :)
Kim var kim yok.. uykum var is yapasim yok. Yatasim da yok.. ole takiliyorum bos beles