• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aman deyim terlemene cok dikkat et. Ben de aynisini yasadim. Islak islak bebegin yanina gidip geliyordum. Son anda kurtuldum hastaliktan..

onlardan farkli da olabilir aynilarda. Maksat islerimizi hizli hizli bitirmek.

Ben de geliyorum maratona.

Hedef.

• Cayla bir seyler atistirip baslamak
  • Utu yapmak
  • Camasorlari katlamak
  • Oturma odasi ortulerini sermek
  • Ivir zivirlari toplamak
Anladım çok tşk ederim bende başlıyorum hen

aman deyim terlemene cok dikkat et. Ben de aynisini yasadim. Islak islak bebegin yanina gidip geliyordum. Son anda kurtuldum hastaliktan..

onlardan farkli da olabilir aynilarda. Maksat islerimizi hizli hizli bitirmek.

Ben de geliyorum maratona.

Hedef.

• Cayla bir seyler atistirip baslamak
  • Utu yapmak
  • Camasorlari katlamak
  • Oturma odasi ortulerini sermek
  • Ivir zivirlari toplamak
caya bende varim

sozlerin cok guzelmis.. dugmeyi ac kismina koptum :KK70: :KK70:
internet lazim. Watsap gereksiz :KK70:

bana da lazim. Ama tek tek dakika tutmak zor olur. Gene de bisiler yapmaya calisacagim

Ben seni bilirim sen beni.. ahh ahh.. :KK42:
hiz konusundaki problemler itinayla cozulur. Her eve bi chentiq

hafta bitti... bir dahakine bacim :KK70:

Bi zahmet atsan. Neden haberimiz olmuyor ki bunlardan :KK51:
dogur da bebelerinle alalim. Her gUzel sey seninle olsun

ben de yatiyorum ya off pofff.

Kim var kim yok.. uykum var is yapasim yok. Yatasim da yok.. ole takiliyorum bos beles

Seni gördükten sonra ben kendime yavaş demiyordum ama burda ifşa olma diye ses etmediydim madem açtın konuyu duyduk duymadık demeyin chentiq chentiq i görmeden kendinize yavaş demeyin :KK70::KK70:

Temizlik günlüğünü çok önce yapmıştım zaten ama sadece yapacaklarımı yazıyorum. Sonra yapmıyorum öyle kalıyor. Tama anlamıyla hazırlayınca hemen atarım merak etme :KK68:

Niye nazara geldin canım:))
Geçmiş olsun vücudunun ihtiyacı varmış demekki.benimde hayalimde böyle bir uyku:uykucu:

Allah razı olsun kızlar saolun canlar:KK200:

Bizimde çay saatimiz olur mu:))
Yemeğimiz yedik mutfak toplandı
Şimdi çay ve dizi saatimiz
Kızımın dediği bugün günlerden DİRİLİŞŞŞ:KK200:
Yer yerinden oynasa kalkmam:cool:

Bencede canım sen bizde varız say bahaneyle işini yap:KK70:

Sorma canım. Ben bir ara çok kiloluydum. Profilimde öncesi sonrası fotoğraflarım var. Motive olmak isterseniz onlara bakın demiştim arkadaşlara. Sonra bana olanlar oldu. Öyle anlatabileceğim türden bişey değildi yaaaa. Ben uykuyu sevmeyen bi insanım. Mümkün olsa hiç uyumam. Öyle bi psikopatlığı var. Bu arada fotolara bakmak isterseniz profilimi izleyebilirsiniz. :KK70:

Maraton bitti, sonuç:
Kuruyan çamaşırları toplamak, katlayıp yerleştirmek, buzdolabını çekip altını temizlemek (kendime seçtiğim günlük ödev), üstünün, kapağının tozunu almak, buzdolabı fişinin takılı olduğu üçlü prizi çam. suyula silmek, mutfağa makine açmak, mutfak sandalyesi silmek, elektrik süpürgesini boşaltmak, nevresimleri yıkayıp asmak, banyo lavabo, wc temizliği, mutfak lavabosunu çamaşır suyuyla yıkamak, son yarım saat komşularla kahve keyfi..

Bunların içindekiler beşliyi tamamlar herhalde. Bir şey soracağım, mutfak sandalyeme bir şey bulaşmış çamaşır suyu, cif kar etmedi, çıkaramadım. foto telefonda yüklü, birazdan atacağım. ne yapabilirim çıkarmak için fikir bekliyorum sizden..

Ne lekesinolduginu bilmiyorum, görümcem oturduktan sonra oldu. Üstndekine de dikkat edemedim hiç. Ya da ayağını katlayıp oturdu çorabındaki bir desenden de olabilir.
20171123_130557.webp
20171123_130555.webp

18.00 20.30 maratonuna cagri yapiyorum. Ben yapayim yine.
Planladigim
Mutfagi toplamak (bulasik mk boaaltmak doldurmak ocagi tezgahi masayi silmek)
Yatak odasini toplamak (kirlileri kirli sepetine koymak camasirlari yerlestirmek) hergun bir oda topluyorum.
Cay keyfi yapmak

18.00 20.30 maratonuna cagri yapiyorum. Ben yapayim yine.
Planladigim
Mutfagi toplamak (bulasik mk boaaltmak doldurmak ocagi tezgahi masayi silmek)
Yatak odasini toplamak (kirlileri kirli sepetine koymak camasirlari yerlestirmek) hergun bir oda topluyorum.
Cay keyfi yapmak
Cay keyfimi yaptim
Mutfak yerine kac gundur elleyemedigim banyoyu temizledim.
Yatak odasini topladim. Kirliler sepete. Bir kismi makinaya. Temizleri yerlerine koydum.
Cocuklar durmadi uyutma cabasindayim.:anne:

Merhaba kızlar henüz bütün mesajları okumadım hafif gaza geldim baharatları ve erzak dolabını düzenledim bozulan hiçbirşey yoktu sevindim:) açık pakette olanları kavanozlara boşaltım bence güzel oldu. Sorum olacak size boyle bazı saatlerde koştur koştur ev işi yaparken eşleriniz ne yapıyor onlara da bazı görevler oluyor mu

Merhaba kızlar henüz bütün mesajları okumadım hafif gaza geldim baharatları ve erzak dolabını düzenledim bozulan hiçbirşey yoktu sevindim:) açık pakette olanları kavanozlara boşaltım bence güzel oldu. Sorum olacak size boyle bazı saatlerde koştur koştur ev işi yaparken eşleriniz ne yapıyor onlara da bazı görevler oluyor mu
Bizimki cocuklara bakiyor. Ama cocuklar anne diye bana gelip duruyorlar.

Görev mi? Benim eşimin görevden anladığı sadece işe gitmek...:KK43::KK43:

Sorma canım. Ben bir ara çok kiloluydum. Profilimde öncesi sonrası fotoğraflarım var. Motive olmak isterseniz onlara bakın demiştim arkadaşlara. Sonra bana olanlar oldu. Öyle anlatabileceğim türden bişey değildi yaaaa. Ben uykuyu sevmeyen bi insanım. Mümkün olsa hiç uyumam. Öyle bi psikopatlığı var. Bu arada fotolara bakmak isterseniz profilimi izleyebilirsiniz. :KK70:

Benimde motivasyona ihtiyacım var hemen bakıyorum:cool:
Görmeden bi maşallah deyimde nazarımm değmesiiiin:dua:

Merhaba hanımlar cok ıyıyız elhamdulıllah Allah razı olsun hepınızden ayrıntılı bı sekılde donucem ınsallah

Gözünaydın canımmm
Allah analı babalı büyütsün
Bi maşallah da sana gelsin:KK200:

Biz çalışmayanlar genelde onlar evde yokken koşturuyoruz.onlar geldikten sonra tempoyu düşürüyoruz .daha çok kocalara çocuklara yoğunlaşıyoruz:deli:

Görev mi? Benim eşimin görevden anladığı sadece işe gitmek...:KK43::KK43:

Tıpkısının aynısından bendede var
Seninki kaç model:KK70:

Bu arada leke sormuşun
Bulaşık makinesi parlatıcısı alkol aseton yada saç spreyi dene bakalım sırayla inşallah biri çıkarır

Back
X