Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay olurrr

Kişisel bilgilerimizi d e yzacakmiydik ben kaçırdım sanırımDemetria
esoes1919 hoşgeldiniz kızlar
Öncelikle ilk sayfayı okuyup ilk mesajı beğenipchentiq arkadaşımıza kişisel bilgilerinizi özel mesaj olarak atın.yaş evli bekar çocuk vb.
Şu an yeniden yapılanma sürecindeyiz:))ama sonra sonra daha düzene gireceğiz inşallah.
İlk önce hergün en az 5 madde yazıyorsunuz sonrada onları yapıp yapmadığınızı işaretliyorsunuz
Ödevleri şimdilik biz belirliyoruz en kısa zamanda bi listemiz olacak inşallah.15 günde 1 herhangi bir odaya odaklanıp temizlenmedik nokta bırakmıyoruz ama ondada eski düzen yok gibi gibi
Birde arada maraton yapıyoruz
Mesela az önce benim yaptığım gibi çağrı yapıp müsait olan arkadaşlar gelin şu saate kadar beraber iş yapalım diyoruzben yalnız kaldım o ayrı mesele
Söyliceklerim şimdilik bu kadar
Bol motivasyonlu günler dilerim
Gelmek isterseniz ben maratona devam ediyorum![]()
Ay olurrr![]()
Kişisel bilgilerimizi d e yzacakmiydik ben kaçırdım sanırım

Kiz bi kadar seyi nasil yapayim simdiiiiTamam 18.00 a kadar uzatıyorum maratonu
Bitince neler yaptığını listelersin
Bakalııııım kim daha çok iş yapacak
Rınn rınnn rınnn![]()

Canım yukardakiler değil gözün korkmasın onlar odak noktasıydı bugün yapmadım bunların hepsiniAy olur meselaaa
Kiz bi kadar seyi nasil yapayim simdiiii![]()
Anladimmmm tamam bakalim ama bundan sonra ne yapcagimi siz yazin yani gorevler olsun gunluk herkes onu yapsin ekstra baska isterse onuda yapsin ancak oyle guzel olurCanım yukardakiler değil gözün korkmasın onlar odak noktasıydı bugün yapmadım bunların hepsini
Sen şimdi evde acil yapılması gereken hangi işin varsa onları yapıcaksın yani canın ne yapmak istiyorsa anlaştıık
Bak beni lafa tutuyorki kendi daha çok iş yapsın hadi ben kaçtm:))

Anladimmmm tamam bakalim ama bundan sonra ne yapcagimi siz yazin yani gorevler olsun gunluk herkes onu yapsin ekstra baska isterse onuda yapsin ancak oyle guzel olur![]()
Tamamdirİstiyorsan o listeden kendine iş seçebilirsin madem öyle seviyorsun![]()
Ay olur meselaaa
Kiz bi kadar seyi nasil yapayim simdiiii![]()
Canım yukardakiler değil gözün korkmasın onlar odak noktasıydı bugün yapmadım bunların hepsini
Sen şimdi evde acil yapılması gereken hangi işin varsa onları yapıcaksın yani canın ne yapmak istiyorsa anlaştıık
Bak beni lafa tutuyorki kendi daha çok iş yapsın hadi ben kaçtm:))
Bende geliyorum 18 de biten maratona. Mutfagi toplarim. Su saati yarim saat kadar uzatsak daha iyi olurdu.
CaMasirlar toplandi katlandi yemek yapilcak

Bendeeee görmek istyomm bende....kilo verip şuan korumada olan biri olarak korumada çok zorlanıyorum bir motive okur banaAyy teşekkür ederim maşallahın için, şimdi görememişsin fotoğrafları ama görünce ne demek istediğimi anlayacaksın![]()